5800 terazi sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
furkan142

furkan142

Üye
    Konu Sahibi
5800 terazi sorunu
Arkadşlar 5800 ım var mesela araba yarışını oynuyorm telefonu düz bi yere koyuyorm araba sola gidiyo.Açı ölçme programını yükledim telfonu düzx bi yere koydugumda sağ taraf 4 derece oluyo.Bi yakınmın 5800 ındada denedim ondada aynı sorun var bunun bi çözümü yokmuu :(

frowell

frowell

Üye
arkadaşım belki koyduğun zemin tam düz değildir..

furkan142

furkan142

Üye
    Konu Sahibi
tek yerde denemedim bunu ben hatta akvaryumumun oldugu masaya koydum orda yamukluk olsa belli olur ztn :)

frowell

frowell

Üye
Haklısın o sensörlerden kaynaklanan birşey galiba zaten 5800 ın sensörleri pek kayda değer bir sensör değil ama çok büyük bi sıkıntı yarrattığını zannetmiyorum senın ıcın

furkan142

furkan142

Üye
    Konu Sahibi
ya ewt yaratmıyoda düz olması daha makul olur :)

frowell

frowell

Üye
:oke:Yani..

haltie

haltie

Üye
bende de oluyor aynısı telefonum n95 8gb

frowell

frowell

Üye
Nokiadan kaynaklanıyo heralde o iPhone da denedim olmuyor.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
benim telefonda böyle bi problem yok milim milimine ayarlı su terazisinde

M3L!H

M3L!H

Üye
Arkadşlar 5800 ım var mesela araba yarışını oynuyorm telefonu düz bi yere koyuyorm araba sola gidiyo.Açı ölçme programını yükledim telfonu düzx bi yere koydugumda sağ taraf 4 derece oluyo.Bi yakınmın 5800 ındada denedim ondada aynı sorun var bunun bi çözümü yokmuu :(
Aynı sorum benim telefonumda da var. Telefonu düz bir yere koyunca sağa gidiyor araba.:bann:

quest2

Üye
benim telefonda herhangi bi sorun yok(5800)

frowell

frowell

Üye
tamam.

furkan142

furkan142

Üye
    Konu Sahibi
2dereceye düşmüş bugun:d

frowell

frowell

Üye
:DD

americanboy

americanboy

Üye
telefonun ivme ölçeri bozulmuş telefon darbe aldı sanırım servise ver değişşinler ivme ölçerini

kartal158

kartal158

Üye
bnm 3 derece oynuyor onun sebebi kameranın çevresindeki koruma eğim yapıyor hafif iphone de kamera koruması olmadığı için terzi tam ortada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt