5800 Telefonun En Güncel Sürümü v31 Diyor Yardım!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

staLky

Üye
    Konu Sahibi
5800 Telefonun En Güncel Sürümü v31 Diyor Yardım!!!!!
Arkadaslar ben telefonu günclelemek ıstıyorum herkez güncelle diyor hızlanır dıyor onları dınleyerek güncellemeye karar verdım fakat güncelleyemiyorum pc suıte modunda pcye baglıyorum nokia software updateden giriyorum telefonunuzda zaten en güncel sürüm var mevcut v31 diyor napmam lazım anlatabılen yardımcı olcak varmı lütfen yardım . . .:bilmm

fbforever

fbforever

Üye
yukarda linki verdim o programı indirip kur izleyebilirsin yada kaydettiğin wlanın ayarlarına gir ıpv4 ayarlarında dns ayarlarını 4.2.2.1 yap..

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar Nokia 5800 için 13 Eylül itibariyle yeni bir güncelleme yayınladı...

Gerekli Olan Product Code'lar bunlar

v31
0587676: Euro2-Turkey Navi
0573741: Euro2 Turkey Black
0559373: Euro2 Turkey BLUE
0559083: Euro2 Turkey RED

En üstteki Navi Product Kodunu kullanabiliriz..Bununla Sınırsız Nokia Maps'a sahip olabiliyormuşuz haberlere göre.

Nemesis Service Suite Programını kurun ,Telefonu Pc Suite modunda bağlayın.Programı açıp sağ üst köşedeki büyüteçe tıklayın.Daha sonra "Phone İnfo" Seçeneğine tıklayın..Sağ tarafta "Product Data Edit" Kısmında alttaki "Read"a tıklayın..Üstteki "Product Code" kısmında "enable"a tıklayın Kullanmak istediğiniz Product Kodunu yazıp "Write"a tıklayın 3-5 saniye bekleyip programdan çıkın...

Daha sonra " " Programını açıp Güncellemeyi yapabilirsiniz.Kolay Gelsin
Alıntıdır bilginize..Ayrıca bu sürümde navigasyon ve gps çok hızlı kapalı havada bile uyduya bağlanması saniyeler sürüyor..kendim güncelledim..sonra kodu sizin kodunuzla değiştirebilirsiniz..

:oke::oke:

Saybork

Üye
henüz bütün code lara v40 cıkmadı diye biliyorum bende v31 deyim su an acelen yoksa bekle yok beklemiym hemen yükleym diyosan code değiştirmekle uraşıcaksın fln ya da en güzeli sana yakın nokia bayiine git sanırım para almıyolarmıs güncelleme icin

staLky

Üye
    Konu Sahibi
yaparım arkadasın anlattıgı gıbı ya arkadasım resimli anlatım yapan arkadasım msn eklermısın takıldgm yerlerde sorarım hem daha ıyı yaparım olmazmı lütfen ? istersen sora silersin [email protected]

fbforever

fbforever

Üye
Gerek yok. Herşey yazılı burada.

staLky

Üye
    Konu Sahibi
tamam ala razı olsun :D

fbforever

fbforever

Üye
Güncelleyebildin mi ?

staLky

Üye
    Konu Sahibi
yok sımdı yapıyorum kardes

fotograftakı herseyı yaptım yıne en güncel sürüm yüklü diyo kardes ? ? ? ?

tamamdır kardes güncelliyo cok tesekkür ederim.

ooo wallaha ucurum oldu bayıldım tutuom parmagımı ınıdrıom menüler assa sürükleniyo süper bisey yaa cok tesekkür ederm kardesm herkeze öneririm v40 güncellemeyi ;)

fbforever

fbforever

Üye
Hard Format atmayı unutma!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt