5800 sipariş ettim hata mı ettim :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
guero

guero

Üye
Hiç iptal etme arkadaşım nie iptal edicekmişin telefonun nesi var Allah Aşkına ne istersen mevcut arada sırada yayınlanan güncellemeleri beklemek sürpriz hızlanmaları proğramları geliştirmeleri beklemesi bile güzel son çıkan v50 ile birlikte daha da güzelleşmiş kanatimce sen bilirsin ama bu telefon iyy telefon kim nederse desin stereo mp4 film , çeşitli uygulamalrla zengin içerik ypaapbilirsin ne istersen elinin altında olur direk mp4 video kayıt 3.2 mp kamera wi-fi bluetooth 3g geniş ekran ben çok memnunum bu fiyata bu özellik iyy Güle Güle Kullanırsın İnşallah SAYGILARIMLA

zwangless

zwangless

Üye
Arkadaşım sipariş vermişsin. Burda yorumları okuyarak sahip olacağın telefona karamsar bakacaksın. Telefon eline ulaşsın bi kullan bakalım. Bende kullanıyorum memnunum açıkcası.

tommytaha

tommytaha

Üye
arkadaşlar bir çok kez yazdık 5800 yurtdışında toplanmış bir telefon o kadar çok hata veriyorki daha sonra toplanan telefonlar bu konuda aç olan türk halkına ucuza satılıyor nasıl olsa kimse sesini çıkarmıyor burda kısmet diyorsun:D anlıyacağınız yurtdışında satışı durdurulan ürünün sizce türkiyede satılması sorun değilmi düşünün

guero

guero

Üye
Hiçbişeyin Toplatıldığı Felan yok Nereden uyduruyosun bu saçma şeyleri Başka Ülke Yok Bi Türkiyeyemi Satmışlar Seni kim kandırıyo böyle

tektabancam

Üye
siparişi iptal et yol yakınken kurtul kardeş başına bela alıcan haberin olsun
keşke biri de beni uyarsaydı

bettacı

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar telefon elimde kırmızı serilerinden.Çok güzel gibi dokunmatiği o kadar iyi değil niyordu bence çok muthiş.Ya birazda sert olmalı öyle sinek konsa bile almamalı sinyali :) bence bu tam ayarında.Çok teşekkür ederim umarım bi sıkıntı yaşatmaz

Scudrox

Scudrox

Üye
Hatasız kul olmaz kardeş, bende zamanında çok hata yaptım ama hepsinden ders aldım.

ysrkvs

ysrkvs

Üye
arkadaşlar telefon elimde kırmızı serilerinden.Çok güzel gibi dokunmatiği o kadar iyi değil niyordu bence çok muthiş.Ya birazda sert olmalı öyle sinek konsa bile almamalı sinyali :) bence bu tam ayarında.Çok teşekkür ederim umarım bi sıkıntı yaşatmaz

Hayırlı olsun telefon geldiginde hangi sürümdü. Kasa açıklığı fln var mı yoksa sağlam mı kardeş memnun musun?

bettacı

Üye
    Konu Sahibi
Hangi sürüm bilmiyorum nasıl bakılıyor ??

telefonu sıfır aldım kardeşim.Yani şu anda çok şükür öyle bir sorun yok.Umarımda olmaz:) memnunum şu anda ama tabii 1-2 günde belli olmaz:)

ysrkvs

ysrkvs

Üye
Hangi sürüm bilmiyorum nasıl bakılıyor ??

telefonu sıfır aldım kardeşim.Yani şu anda çok şükür öyle bir sorun yok.Umarımda olmaz:) memnunum şu anda ama tabii 1-2 günde belli olmaz:)

*#0000# yap orada versiyon yazar zannediyorm v40 dır senin telefon. v50 deglise güncellemeyi yapmanı tavsiye ederim. içinden wh205 mi çıktı kulaklık yoksa eski kulaklık mı çıktı.

bettacı

Üye
    Konu Sahibi
yazılım sorumu:V 31.0.101
güncellenme durumu: güncellenmedi.

??? yani hangisi v 40 mu benimki? birde güncellersem ne gibi deişiklik olcak gücellemezsem nolcak ?

güncellersem tema,kullanım şekli felan değişir mi ? birde güncelleme nasıl ve ücretli mi

SilentOne

SilentOne

Üye
5800 güzel telefon yha al gitsin ama fazla telefonu mıncıklanma wifi den nete gir sms at konuş oyun oyna bide versiyon atlat yeter sana başka bişiyapma

bettacı

Üye
    Konu Sahibi
Kadeş telefonu alalı 2 gün oluyo son sayfayı okumadın sanırım :D telefon ualdım güncellemeyle ilgilide soru sorudm:Dİ:D

mhmt157

Üye
Forumlarda güncellemer hakkında bilgiler var.
Bende kullanıyorum aynı telefonu soylenenlere fazla kulak asma zamanla nasıl bir tellefon oldugunu kendin anlarsın yani bu paraya bu telefon kaçmazdı zaten ..
İyi günlerde kullan ...

umutcan_bora

umutcan_bora

Üye
Hıccc gerek yok kardes dusunmeden gıt e71 al gor ne almıssın cep telefonumu aldın leptop mu aldın farkına varamıccaksınn

petrucci82

petrucci82

Üye
5800 ı bilip bilmeden ezbere laflarla kınamayın..anlamayanlar sussun hele kullanmayıp anlamayanlar...

Revengeful

Emekli Yönetici
hemde ne hata

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt