5800 sipariş ettim hata mı ettim :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bettacı

Üye
    Konu Sahibi
5800 sipariş ettim hata mı ettim :)
Arkadaşlar sıfır ( 0 ) 5800 sipariş ettik bugun.nokia n73ümü satıp.515 tlyesınır garantili vs bir cıhaz sipariş ettim bu soruyu sormakta biraz geç kaldım biliyorum ama:

Acaba noki 5800 expresmusic nasıl bir telefon yani memnun kalırmıyım sizce? dokunmatıği vs sorun veriyor mu? kısaca sikayetci olacağım bir telefon mu ?

Birde 450-600 tl arasındaki en iyi 0 telefon hangisi acaba ??

2 telefon seçeçektim ya 5800 yada nokia e71.e71 biliyorum muhteşem bir telefon ama 5800 daha güzel geldi içime sindi.Buda 2. sorum olsun :) 5800 mı daha iyi kullanışlı, e71 mi ?

futbol123

futbol123

Üye
hata etmişsin siparişi iptal et 599tl ye e71 al bnce

talha1996gs

talha1996gs

Üye
bencede çok büyük bi hata sana tavsiyem n70 al

bettacı

Üye
    Konu Sahibi
hata etmişsin siparişi iptal et 599tl ye e71 al bnce
Öyle biliyorum e71 daha iyi bir telefon ama içime sinmedi.Peki 5800dan sikayetim olurmu sizce ? yani nasıl kalitede bir telefon bi fiktiniz var mı acaba?

bencede çok büyük bi hata sana tavsiyem n70 al
Güzel kardesim ben 5800ı n73ümü satarak almaya kadar verdim.Kusura bakmayın ama nokia n70 iyi bir telefon değil. kullandığım bir telefon nokia n70 alacağıma nokia 73 alırım üstüne 100 lira daha ekleyip tepe tepe kullanırım...

futbol123

futbol123

Üye
güzel telefon ama telefonu alanların 10 da 7sinde sorun çıkıyor genelde yazılımsal sorunlar çıkıyor

talha1996gs

talha1996gs

Üye
n73 ler berbat bence babam ardarda 3 kez aldı hepsinde arıza çıktı sonra başka tel aldı ama sen bilirsin tabikide

bettacı

Üye
    Konu Sahibi
güzel telefon ama telefonu alanların 10 da 7sinde sorun çıkıyor genelde yazılımsal sorunlar çıkıyor
Hımm..anlıyorum.Peki böyle bir sorun dahilinde garanti kapsamında mı?

Birde kutu ile birlikte geldiğinde kutudan neler çıkıyor acaba?
n73 ler berbat bence babam ardarda 3 kez aldı hepsinde arıza çıktı sonra başka tel aldı ama sen bilirsin tabikide
Evet nokia n73ün temizini bulmak biraz sorun ama bulduğunuz zaman kacırmamanız gereken bir tel :)

talha1996gs

talha1996gs

Üye
temizini bulursan bana da haber ver :D :D

fthdrncCc

fthdrncCc

Üye
jjjjjjjjjj n73 le ne alakası war konunun

hocam sana şöyle diyim yeni 3. partideki ürünlerin yüzde 99 u sorunsuz tek sorunu artık herkezde war olması ben aldım çıkarmaya utanıyorum eskiden bi havası wardı simdi duyan alıyor(sözmeclistendışarı)
5800 şuana kadar hic bi sorun cıkarmadı bana en ufak bi takılma bile yaşamadım 3 ay oldu kırmızı renk aldım şuan kendim versiyon yükselttim harika oldu nokia bu sefer yapmış dedim ve nokia aralıklarla versiyon güncelliyor böylelikle yazılımsal sorunları hallediyorlar müzik açısından gayet tatmin edici sesi var kamera güneş ışığında harika ışıksız ortamda eh diyebiliriz araştırdınmı bilmiyorum ama telefon dolu bayağı wifi war gprs war yok yok telefonda büyük bi telefoncudan al öle tezgah altı tabir edilen mallar ilk parti mallar olur genelde ve bu mallar geri toplatılmıştı kimisi hala satmaya callısyor

futbol123

futbol123

Üye
evet garanti kapsamında kutudan kulaklık şarj 8gb hafıza kartı usb kablosu telefon askısı

talha1996gs

talha1996gs

Üye
jjjjjjjjjj n73 le ne alakası war konunun

hocam sana şöyle diyim yeni 3. partideki ürünlerin yüzde 99 u sorunsuz tek sorunu artık herkezde war olması ben aldım çıkarmaya utanıyorum eskiden bi havası wardı simdi duyan alıyor(sözmeclistendışarı)
5800 şuana kadar hic bi sorun cıkarmadı bana en ufak bi takılma bile yaşamadım 3 ay oldu kırmızı renk aldım şuan kendim versiyon yükselttim harika oldu nokia bu sefer yapmış dedim ve nokia aralıklarla versiyon güncelliyor böylelikle yazılımsal sorunları hallediyorlar müzik açısından gayet tatmin edici sesi var kamera güneş ışığında harika ışıksız ortamda eh diyebiliriz araştırdınmı bilmiyorum ama telefon dolu bayağı wifi war gprs war yok yok telefonda büyük bi telefoncudan al öle tezgah altı tabir edilen mallar ilk parti mallar olur genelde ve bu mallar geri toplatılmıştı kimisi hala satmaya callısyor

5800 lafım yok canım sen nie onu anlatıon

bettacı

Üye
    Konu Sahibi
Çok Çok çok teşekkür ederim.Sürekli alışveriş yaptığım telefoncudan istedim telefonu oradan gelecek sipariş verdi oda getirtecek bakalım..

Evet telefonda yok yok harbiden çok müthiş.Eğerki o sorunlu telden çıksa bile değiştirme hakkım var mı garanti içerisinde ? Yok ise bu yazılım sorunlarını güncelleme ile giderebilir miyim???

8 gblik hafıza kartı he güzelmiş vallahi :D Memnun etti açıkcası.

muaythai

muaythai

Üye
kardeş ne için aldığını söyle tel. oyun için alacaksan alma. estetik diyorsan sonuna kadar var müzik diyorsan acayip net çıkıyor ses. yok ben süper grafiklere sahip oyun oynuyamacm diyorsan alma.internette dolaşma süper istediğin yere tıkla sayfada . gps ne istersen var 5800 kötü veya iyi demek yanlış benim gereksinimlerimi acayip karşılıyor bu para süper telefon. paran varsa n8 çıkıyor onu al:D

Scudrox

Scudrox

Üye
Kardeş geçmiş olsun, alışırsın zaman herşeyin ilacı

muaythai

muaythai

Üye
ya ne sorun çıkacak sorunlu 5800 görmedim etrafıomda en az 10 tane kollanan var. herkes kulaktan dolma söylüyor sen kurcala anlarsın;) hem hata verse ne olur çin malımı sanki ver düzeltsinler:D

bettacı

Üye
    Konu Sahibi
ya ne sorun çıkacak sorunlu 5800 görmedim etrafıomda en az 10 tane kollanan var. herkes kulaktan dolma söylüyor sen kurcala anlarsın;) hem hata verse ne olur çin malımı sanki ver düzeltsinler:D
Haklısınız benden kaynaklı bi sorun olmadığı sürece sorun yok garanti kapsanımda :) ( düşürme suya düşme vs gibi :D )

Hayırlısı aldık telefonu kullancaz öneriler üzerine aldık zaten.bi alt modeli varmıs 5230 sanırım.ondada wifi yokmus sadece bide kamerası vs daha kötüymüş 2 mp.Bi alalım bakalım:)

telefonu daha çok konuşma,müzik dinleme internette gezme ve mesaj çekmede kullanıyorum.:D yani oyun hariç herşeyde :D Sanırım işime yarar mesaj çekmek felan çok kola olduğunu biliyorum yan çevirince q klavye felan.

--------------- Ekleme ---------------

Kardeş geçmiş olsun, alışırsın zaman herşeyin ilacı
sizin telefonunuz 5800 görünüyor.Acaba ne gibi sorunlarla karşılaştınız ? birde 2. elmı aldınız telefonu ?

aaaaabirde unutmadan bu arkadaslar 5800 wi-fi sinde sadece kablosuz intsi olan yerlerde giriliyor ya mesela o modemin şifresi var şifre girmeden internete bağlanamıyorsun deil mi :D çünkü bizim okulda internet var ama şifre varmı bilmiyorum hocalar arada bir giriyor leptoplarıyla

bursacity

bursacity

Üye
hocam öncellikle bu fiyata 5800 ın elıne su dokecek telefon yok samsung lg vs. hikaye dokunmatıgı o kadar kotu degıl v50 de hızlandı tel gayet guzel bı problem yasamadım bu gune kadar 7 ay oldu hatta agırlıga bıle maruz kaldı tık demedı.

Scudrox

Scudrox

Üye
sizin telefonunuz 5800 görünüyor.Acaba ne gibi sorunlarla karşılaştınız ? birde 2. elmı aldınız telefonu ?
1. Kasasında açık vardı (servise verdim yaptırdım)
2.Birkaç uygulama yükledim telefon acayip yavaşladı hafıza 40 mb a düştü
3.Servisten geldi bu seferde ekranda kayma oldu (gerçi o servisten öncede vardı ama geldikten sonra iyice azıttı) sonra tekrar servise gitti bi kaç gün sonra geri geldi düzelmiş
4.Internet performansı Iphone la kıyaslanamaycak kadar berbat, içindeki facebook uygulaması beş para etmez süreki takılıyor zaten ve yavaş
5. Eğer bu telefonu kullanacağım diyorsan 5 tane uygulama sınırın var sonra sapıtıyor yavaşlıyor. İstersen en küçük uygulamarı yükle ama bu böyle
6.Sürekli güncelleme yayınlanıyor olayı fiyasko zaten telefonun en başında olması gereken özellikleri sonradan ekliyorlar (ilk güncelleme yayınlanmadan önce ön kamerayı kullanamıyorduk :bilmm )
7. Ya şu GPS bir kerede ilk 3 dk içinde uydu bulsun gerçi bunada şükür bazen 10 dk sonra buldu diye halay çekiyorum

Kardeş eğer vaktim var diyorsan yeme içme para biriktir Iphone al inanılmaz bir alet :bigstar:
Biz artık almış bulunduk bu saatten sonra kendimizi kandırmak zorundayız bilmem anlatabildim mi tabi ihtiyaçlarını karşılıyorsa durum değişir

Hayır sıfır cihaz aldım

bettacı

Üye
    Konu Sahibi
1. Kasasında açık vardı (servise verdim yaptırdım)
2.Birkaç uygulama yükledim telefon acayip yavaşladı hafıza 40 mb a düştü
3.Servisten geldi bu seferde ekranda kayma oldu (gerçi o servisten öncede vardı ama geldikten sonra iyice azıttı) sonra tekrar servise gitti bi kaç gün sonra geri geldi düzelmiş
4.Internet performansı Iphone la kıyaslanamaycak kadar berbat, içindeki facebook uygulaması beş para etmez süreki takılıyor zaten ve yavaş
5. Eğer bu telefonu kullanacağım diyorsan 5 tane uygulama sınırın var sonra sapıtıyor yavaşlıyor. İstersen en küçük uygulamarı yükle ama bu böyle
6.Sürekli güncelleme yayınlanıyor olayı fiyasko zaten telefonun en başında olması gereken özellikleri sonradan ekliyorlar (ilk güncelleme yayınlanmadan önce ön kamerayı kullanamıyorduk :bilmm )
7. Ya şu GPS bir kerede ilk 3 dk içinde uydu bulsun gerçi bunada şükür bazen 10 dk sonra buldu diye halay çekiyorum

Kardeş eğer vaktim var diyorsan yeme içme para biriktir Iphone al inanılmaz bir alet :bigstar:
Biz artık almış bulunduk bu saatten sonra kendimizi kandırmak zorundayız bilmem anlatabildim mi tabi ihtiyaçlarını karşılıyorsa durum değişir

Hayır sıfır cihaz aldım
Kardeş kusura bakma ama sanırım sorun ilk başta başlamış.servise iyi bi yere vermeliydin.sorun hep servise gidip geldikten sonra başlamış sanırım :)

bakalım yarın akşam telefonum geliyor umarım memnun kalırım.Nokia n73 harika bir telefondu ama temizini bulmak mesele...Umarım bu telefondan memnun kalırım

ysrkvs

ysrkvs

Üye
Hayırlı uğurlu olsun. Ben 7 aydır fln kullanıyorum telefonu. Bi sıkıntım yok sadece kapakları gevşemişti gönderdim servise değiştirdiler. Özellik olarakda benim ihtiyaçlarımı karşılayan mükammel bi telefon. yeni serilerde kulaklığıda değiştirdiler WH205 çıkıyor artık kutudan oda süper. eski kulaklığı pek iyi ses vermiyor. umarım pişman olmazsın. 5800 hakkında bu kadar çok sorun yaşayan insanların olmasının nedenlerinden başta geleni bence kullanma şekli. ve herşeyi sorun etmeleri :) ekran tozlanmış bunu bile sorun eden kişiller var silmek yerine buraya konu açanlar var hemde kocaman NOKİA 5800 SORUN!!! diye başlıklarla :D

Yani diyecegim ufak şeyleri sorun etmezsen süper bi cihaz ve memnun da kalırsın. Kasa açıklığı dedikleride büyüteçle bakmazsan fark etmezsin ya da tırnakla ayırmaya çalışırsan :) yinede umarım sende olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt