..::5800 satıp N8 aldım::..

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia N8 alayımmı?

• Evet al

Kullanılan: 100 78.7%
  • Hayır alma

Kullanılan: 27 21.3%

• Kullanılan toplam oy
    127

erkara_64

peki herşey tamamda bu kapanma sorunu nedir çok fazla sorun duydum bilgisi olan varmı acaba....

kardeşim cihazın kapanma sorunu yok sürekli aynı sorulara cevap veriyoruz sadece belli partide bu sorun var. yaklaşık 2 ay oldu yemin billah 1 kez olsun resetlenmedi cihaz sadece oviden kral fm kurdum cihaz saçmalamaya başladı kaldırdım hiç sıkıntısız hala kullanıyorum...

sana tavsiyem cihazı git al ama aldıktan sonra yapman gerekenler....
cihaza bütün programları-oyunları-vs kur 1 kaç defa aç kapa aç kapa baktın sorun yok kullanmaya devam...oldu ki böyle birşey başına geldi tc kanunlarına göre 7 gün içinde sorgusuz sualsiz cihazı aldığın yerden değiştirebilirsin...

Ö_M_E_R

Ö_M_E_R

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim cihazın kapanma sorunu yok sürekli aynı sorulara cevap veriyoruz sadece belli partide bu sorun var. yaklaşık 2 ay oldu yemin billah 1 kez olsun resetlenmedi cihaz sadece oviden kral fm kurdum cihaz saçmalamaya başladı kaldırdım hiç sıkıntısız hala kullanıyorum...

sana tavsiyem cihazı git al ama aldıktan sonra yapman gerekenler....
cihaza bütün programları-oyunları-vs kur 1 kaç defa aç kapa aç kapa baktın sorun yok kullanmaya devam...oldu ki böyle birşey başına geldi tc kanunlarına göre 7 gün içinde sorgusuz sualsiz cihazı aldığın yerden değiştirebilirsin...

Teşekkür ederim kardeşim.....

tuzlalıx

tuzlalıx

Üye
n8 kim ne derse desin muhteşem bir cihaz ama !..
BURAYA DİKKAT
sorunlarla uğraşmak için telefon almak istiyorsan al
9 gün oldu alalı 1050 tl yi böyle sorunlarla uğraşmak için mi verdim
CEBİMDEN ÇIKARTTIM BAKTIM EKRANDA SİMKARTI TAKIN YAZIYOR EKRANDA
Bİ BAKIYORUM TELEFON YENİDEN BAŞLATILACAK DIYOR VE BAŞLATIYOR
BİR UYGULAMA YÜKLEMEYE KORKUYORUM KAFAYI YIYOR
YAZILIM YUKLEMEKLEMİ GEÇECEK ÖMRÜMÜZ
BUNUN İÇİNMİ VERDİK BU PARAYI
OPERA PEK İYİ ÇALIŞMIYOR KENDİ BROWSER I YAVAŞ VE ÇOK ÖNEMLİ !..... Hiç OLMADIK YERDE TAK ANA MENUDESIN NE YAPILIRSA YAPILSIN BU CIHAZ SORUNSUZ OLMAYACAK
BUGUN NASILSA ÜÇ SENE SONRA YINE SORULAR DEVAM EDECEK BEN BUNU 5800 DAN BILIYORUM KIMSE KENDİNİ KANDIMASIN NET OLARAK ŞUNU SÖYLERİM 3-5 AY BEKLE MEEGO LU BIR CİHAZ AL evet muhteşem bir cihaz yanında bu hediyeleri de var

erkara_64

n8 kim ne derse desin muhteşem bir cihaz ama !..
BURAYA DİKKAT
sorunlarla uğraşmak için telefon almak istiyorsan al
9 gün oldu alalı 1050 tl yi böyle sorunlarla uğraşmak için mi verdim
CEBİMDEN ÇIKARTTIM BAKTIM EKRANDA SİMKARTI TAKIN YAZIYOR EKRANDA
Bİ BAKIYORUM TELEFON YENİDEN BAŞLATILACAK DIYOR VE BAŞLATIYOR
BİR UYGULAMA YÜKLEMEYE KORKUYORUM KAFAYI YIYOR
YAZILIM YUKLEMEKLEMİ GEÇECEK ÖMRÜMÜZ
BUNUN İÇİNMİ VERDİK BU PARAYI
OPERA PEK İYİ ÇALIŞMIYOR KENDİ BROWSER I YAVAŞ VE ÇOK ÖNEMLİ !..... Hiç OLMADIK YERDE TAK ANA MENUDESIN NE YAPILIRSA YAPILSIN BU CIHAZ SORUNSUZ OLMAYACAK
BUGUN NASILSA ÜÇ SENE SONRA YINE SORULAR DEVAM EDECEK BEN BUNU 5800 DAN BILIYORUM KIMSE KENDİNİ KANDIMASIN NET OLARAK ŞUNU SÖYLERİM 3-5 AY BEKLE MEEGO LU BIR CİHAZ AL evet muhteşem bir cihaz yanında bu hediyeleri de var

sence ıphone ve android neden yazılımlarını güncellediler bir bilgin var mı?
ıphone de ki yada androiddeki yazılımsal eksiklikleri tamamlamak için wp7 bile çıkmadan yeni yazılım beklentisine girildi..insanlar sürekli birşeyleri eksik görüyorlar ve nokia insanların görüşlerine göre yazılım çıkarma çabasında baknız 5800 forumlarına:)n8 in herşeyi tmm olsa bile senin gözle görüp fark edemeyeceğin sistem güncellemesi bile yaparlar neden yazılımdan sıkıntılısın anlamadım..

sagopakajmer61

sagopakajmer61

Üye
Arkadaşlar şahsi fikrimdir bu Nokia'dan soğur oldum artık.Bugün yeni bir nokia c7 aldım.Estetiklik,zariflik konusunda süper ama gel gelelim internette surf yapmaya..! Hala adobe flash player 10.1 destekli değil.Hemen hemen hepimiz bilirizki adobe flash player web tarayıcılarında çok önemli ve olmazsa olmazlardandır.Bakınız bu cihazlara uçuk rakamlar ödüyoruz.İlk olarak bizlere güzel gözüksde sonradan pişman olmak kaçınılmaz.Ben bu yüzden nokia serilerinde adobe flash player 10.1 destekli olmayan yeni çıkacak modelleri almayacağım.Şimdi N8 ve C7 almak isteyenlere söylüyorum.Alacağınz telefonda 5800'da alıştığımız ''Yer'' adıyla bizlere GPS verilerini gösteren menü yok.(C7'de bu özellik yok N8 hakkında bilgim yok) Bu bizim için önemlimi evet önemlidir.Bulunduğnuz yerin koordinatlarını enlem ve boylam olarak görürsünüz.Rakım yüksekliğini görürsünüz.yer işaretlerine eklediğiniz noktalardan nokta aplikasyonu yada navigasyonu yaparsınız.Benim fikirlerim bunlar.

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
n8 almalısın :oke:

fedata

fedata

Üye
hemen kararını değiştir..düşünsene ailenle bi film izleyecen ama nokiayı biliyosun bayağı bi yavaş sistemi çok iğrenç symbiandan bahsediyorum..hemen vazgeç git desire al..veya bak nokianın 2011 inin ilk 3 ayı içinde veya ortalarında çıkacak olan telleri al..ortak o zaman çift çekirdekli işlemciler olcak telefonlarda..bizim nokia ise anca o zamanlar 1 ghz civarında işlemci ve 512 dolaylarında ram kullanmaya başlar...arkadaşların dedikleri özellikler güzel.mesela tvye bağla dediğin gibi ailenle izle filmlerini fakat bence kayıtlı filmleri izle netten biliyosun iğrenç ağır bi nokia bence yine değişememiştir:)fm vericisi var ohhh arabanın radysundan kendi müziklerini dinle..sonra klavye mouse bağla ki sanki yanında taşıyacan onları :)ha harddisk bağlama flash disk bağlama süper..ama madem paran var ee bekle biraz daha ortak hiç olmasa o diğer özellikler de olsun işlemci ve ram sonra tamamdır..şimdi symbian ^3 de yeni çıktı ne biliyosun çok tutacak tutmasa yine uygulamada üretilmez.ki nokia n8 için beklediği satışları yapamadı.az daha bekle yoksa bi 3-4 ay sonra dersin FATİH demişti die..sen fikir sordun bende ilettim ok??

ozggurr

ozggurr

Üye
hemen kararını değiştir..düşünsene ailenle bi film izleyecen ama nokiayı biliyosun bayağı bi yavaş sistemi çok iğrenç symbiandan bahsediyorum..hemen vazgeç git desire al..veya bak nokianın 2011 inin ilk 3 ayı içinde veya ortalarında çıkacak olan telleri al..ortak o zaman çift çekirdekli işlemciler olcak telefonlarda..bizim nokia ise anca o zamanlar 1 ghz civarında işlemci ve 512 dolaylarında ram kullanmaya başlar...arkadaşların dedikleri özellikler güzel.mesela tvye bağla dediğin gibi ailenle izle filmlerini fakat bence kayıtlı filmleri izle netten biliyosun iğrenç ağır bi nokia bence yine değişememiştir:)fm vericisi var ohhh arabanın radysundan kendi müziklerini dinle..sonra klavye mouse bağla ki sanki yanında taşıyacan onları :)ha harddisk bağlama flash disk bağlama süper..ama madem paran var ee bekle biraz daha ortak hiç olmasa o diğer özellikler de olsun işlemci ve ram sonra tamamdır..şimdi symbian ^3 de yeni çıktı ne biliyosun çok tutacak tutmasa yine uygulamada üretilmez.ki nokia n8 için beklediği satışları yapamadı.az daha bekle yoksa bi 3-4 ay sonra dersin FATİH demişti die..sen fikir sordun bende ilettim ok??

Yazdiklarin desteksiz ve temelsiz elestiriler.
Nokia N8 incelemesi basligini okumani isterim...

Ö_M_E_R

Ö_M_E_R

Üye
    Konu Sahibi

Sağol fatihcim yazdikların gayet mantıklı ve açıklayıcı şeyler, ama;

bide şunu düşün teknolojini sonu varmı ? bence yok aldı başını gidio 1ghz 512 ram alalım derken bi bakmışın adamlar daha iisini çıkarmış eee tamam bunu alalım diosun yine bakmışın daha daha iyisi cıkmış yani bu işin sonu gelmez bence...Ya her çıkan modeli değiştire değiştire kullanıcan yada bi telefonu en az 2 sene boyunca elinde tutucan

Şu anda piyasanın fiyat olarakda güncellenicek içerik olarakta özellik olarakta en çok tutulanı N8 varmı dahaiisi yok..

5800 ı ağustos ayında aldım kıredi kartına taksitle, birsürü müşterisi var 350 tl den aşşağıda çekmiyorum fiyatı tertemiz telefon...İstesem hemen satarım...N8 i alırım ama benim amacım telefonda sorun varmı kullanıcılar memnunmu bunu öğrenmek...büyük ihtimallede alıcam..sonra N9 Çıkar N8 i satar onu alırım ve bu böyle devam eder yani diyeceğim teknolojiyi takip etmek çok zor bi tarafından yakalamak lazım....

yorumun için çok sağol tekrar fatih...
:oke:

--------------- Ekleme ---------------

Katılıyorum....:oke:

ohalandeve

Üye
birader aklın varsa git htc desire al..yada bekle desire hd al...delimisin ya? 5800 da kullandım n97 de..lanet olsun bın kere nokıaya bızım turk mılletı sadece nokia markasını bıldıgı ıcın cok satılıyor ...suan htc desire sahıbıyım androidmiş ya telefon kullanlar 3d oyun destegı 10.1 flash player amoled dokunmatık ekran dokunmak degıl uflemen yeter ekrana..sen n8 alıcan daha bı facebooktan vıdeo ızleyemeyeceksın...ınternette surf yapamıcaksın 2 saat bekletıcek symbıan denılen gerı kalmıs sıstem...kemeramıs..12 megapıkselmıs gec bunu ya yıllardır nokıa telefonlara kameradan baska ne koydukı zaten...kullanmadıgım nokıa kalmadı.. suan htc desıre aldım mılyon kere rahatım catır catır ınternet ıstedıgım kadar da hızlı.. symbıan kadar bır ısletım sıstemı yok..allahını seversen azıcık kafanı calıstır takma bu kadar kameraya hd cıkısa falan...dıyorum bak sana kullanmadıgım nokıa kalmadı yemın ederım ama lanet olsun mılyon kere...yavaslıgına dandık ısletım sıstemıne...

unutmadan 12 megapıksel kamera dıyosunya...htc desıre dakı 5 megapıksellık kamera yemın ederım kı n8 ınkı kadar guzeldır 720p vıdeo cekıo son versıyonla..

sadece su vıdeoyu ızle ve kararını degıstır derım...hıza bakarmısın abıcım ya...n8 ne kadar yavas ve agır kalıyor..

fedata

fedata

Üye
panik yok, panik yok... sakin...
bence sizlerin paniklemesi lazım neden acele ettik die düşünmeniz lazım özgür paşam..bana demişssin n8 incelemesini oku..ben n8 in kanını biliyorum :) merak etme sen..ne diyo adam androidi çalıştırabilmek için bilmem yüksek donanımlar gerekli ama symbian 3 için yetiyor 680 mhz..eee peki mantıklı olalım..google gibi bi dev yakında androidi az bellek kullanacak şekilde tasarlarsa(ki zaten şu an çok hızlıda zaten)geriye daha çok boş bellek ve işlemci kapasitesi kalmış olabilir..ama symbian zaten minimize etmişki sizlerin dediğiniize göre gayet iyi çalışıyo falan..ki testler telfonun ne olduğunu gösteriyo..browserden atılma anlarını ne çabuk unutuyosunuz..göstermedim mi o videoyu..komik video die paylaşmak lazım n8 i devlerle kıyaslamada..siymbian gelişmeye çalışırsa donanımı da geliştirmesi gerek değilmi??eee nasıl geliştirecek özgür :)hmmm..madem iyi çalışıyo bıraksın 1 ghz ya 512 ram bıraksaydı daha da iyi çalışsaydı ve düşmeseydi siteleri açarken..rezalet harbiden hiç savunmayın bu ürünü bana..diyorum sizlere üretsin 512 ram 1 ghz veya üstü işlemci symbianı rafa kaldırsın ki ben dieyim tamam nokia telefon yapmışş...zaten 2011 de çift çekirdekli işlemciler kullanılacak..eee nokia bu şekildemi takip edecek liderlerini..sen o zaman napacan öyle bi 6 aylığınamı aldın telefonu ortak ???

ohalandeve

Üye
bence sizlerin paniklemesi lazım neden acele ettik die düşünmeniz lazım özgür paşam..bana demişssin n8 incelemesini oku..ben n8 in kanını biliyorum :) merak etme sen..ne diyo adam androidi çalıştırabilmek için bilmem yüksek donanımlar gerekli ama symbian 3 için yetiyor 680 mhz..eee peki mantıklı olalım..google gibi bi dev yakında androidi az bellek kullanacak şekilde tasarlarsa(ki zaten şu an çok hızlıda zaten)geriye daha çok boş bellek ve işlemci kapasitesi kalmış olabilir..ama symbian zaten minimize etmişki sizlerin dediğiniize göre gayet iyi çalışıyo falan..ki testler telfonun ne olduğunu gösteriyo..browserden atılma anlarını ne çabuk unutuyosunuz..göstermedim mi o videoyu..komik video die paylaşmak lazım n8 i devlerle kıyaslamada..siymbian gelişmeye çalışırsa donanımı da geliştirmesi gerek değilmi??eee nasıl geliştirecek özgür :)hmmm..madem iyi çalışıyo bıraksın 1 ghz ya 512 ram bıraksaydı daha da iyi çalışsaydı ve düşmeseydi siteleri açarken..rezalet harbiden hiç savunmayın bu ürünü bana..diyorum sizlere üretsin 512 ram 1 ghz veya üstü işlemci symbianı rafa kaldırsın ki ben dieyim tamam nokia telefon yapmışş...zaten 2011 de çift çekirdekli işlemciler kullanılacak..eee nokia bu şekildemi takip edecek liderlerini..sen o zaman napacan öyle bi 6 aylığınamı aldın telefonu ortak ???
helal olsun bılınclı kullanıcı sensın kardesım...
senın n8 aldıgın parayla ben htc desıre aldım ve rahatladım yavaslık yok takılma yok ıstedıgım kadar uygulama oyun harıtalar vıdeo fotograf kalıtesı daha neler neler bırakın bu nokıa ayaklarını...n97 amıral gemısı dedıler unutuldu bıle ele ayaga dustu n97 mını amıral gemısının kardesı dedıler ele ayaga dustu aldım 900 tl bayıldım allah bın kere belasını versın...dandık dokumatık ekranı utanmasak cekıcle vurucaz oyle algıyacak..kardesım kabul edın symbıan YAVAS ve cogu seyı desteklemıyor ya ben her cektıgım fotoyu en fazla 3 dokunmayla o an facebook'a gayet hızlı atıyorum hemde 3 bılemedın 4 dokunmayla bu kadar kolay ve hızlı desıre'da..pekı ya n8 'de ? kac kere dokunmayla dıecem ama vurman lazım sanırım:))) yada kac dakıkada ne zahmetlerle atıyosun allahını seversen bı c ek koy vıdeo ızleyelım ozgur kardes:))))) güldürme insanı nokıamıs:)))

ozggurr

ozggurr

Üye
senın n8 aldıgın parayla ben htc desıre aldım ve rahatladım yavaslık yok takılma yok ıstedıgım kadar uygulama oyun harıtalar vıdeo fotograf kalıtesı daha neler neler bırakın bu nokıa ayaklarını...n97 amıral gemısı dedıler unutuldu bıle ele ayaga dustu n97 mını amıral gemısının kardesı dedıler ele ayaga dustu aldım 900 tl bayıldım allah bın kere belasını versın...dandık dokumatık ekranı utanmasak cekıcle vurucaz oyle algıyacak..kardesım kabul edın symbıan YAVAS ve cogu seyı desteklemıyor ya ben her cektıgım fotoyu en fazla 3 dokunmayla o an facebook'a gayet hızlı atıyorum hemde 3 bılemedın 4 dokunmayla bu kadar kolay ve hızlı desıre'da..pekı ya n8 'de ? kac kere dokunmayla dıecem ama vurman lazım sanırım:))) yada kac dakıkada ne zahmetlerle atıyosun allahını seversen bı c ek koy vıdeo ızleyelım ozgur kardes:))))) güldürme insanı nokıamıs:)))

Arkadas, biliyorsunuz ki ben Cin'deyim... Bilmiyorsaniz en az 5 kere yazdim, bir daha yazayim Cin'de facebook ve youtube yasakli. Facebook yerine baska bir sosyal site var, youtube yerine de Youku var... Facebook ve Youtube kullanamiyorum yasak oldugu icin...Ancak Youku'dan videolari izleyebiliyorum...
Ancak sizin yazdiklariniz gercekten ipe sapa gelmez.. Ben asil size soruyorum Map var demissiniz ya ucretsiz nevigasyon yapip videoya koyup gosterir misiniz harita ve nevigasyonu... Cok merak ediyorum haritalari internet baglantisi olmadan telefona yukleyip nevigasyon yapmayi basardi mi gercekten HTC ve benzerleri.... Sizin yasadiginiz hayal kirikligini yasamiyorum diye hayal kurup benim yerime pisman olmayin. Ben su anda sizin dediginiz HTC yi de, Samsung'u da Iphone 4'u de istedigim an alip kullanabilecek ekonomik guce sahibim. Baba parasi da yemiyorum cok sukur. Bugune kadar aldigim yeni telefonlarin hicbirisini eskisini satarak almadim. Eski telefonlari ihtiyaci olan tanidiklara verdim kullandilar ya da kullaniyorlar. Aldiklarimdan da sizin gibi pisman olmadim cunku neye ihtiyacim oldugunu bilerek, telefonun ihtiyacima cevap verip veremeyecegini arastirip inceleyerek satin aliyorum... Reklamlara ya da markaya vs aldanmadan... Cunku bir urunle ilgili bilgi alinabilecek binlerce site var ve urunu almadan once deneyebileceginiz yuzlerce magaza var...
Samsung alip yanimda bir de Nokia E61 tasimiyorum ucretsiz harita nevigasyonu icin yani...

Benim actigim konulara bakin, webbrowser'a duzenleme gerektigini en once yazan kisiyim.. Actigim konularda gorursunuz ancak toplam ozellikleri dikkade alirsan benim icin N8 diger butun telefonlardan daha tercih edilir bir telefondur. Soyle diyeyim, 2 ay icinde Turkiye'ye gelirken kardesime telefon alacagim ve bu telefon ya N8 olacak ya da E7... Dunyanin ilk N8 kullanicilarindan birisi oldugum icin o kadar pismanim ki simdi baska bir telefon alirken ilk iki tercihimden birisi hala N8 ve tek tercihim Symbian^3 oluyor...

bence sizlerin paniklemesi lazım neden acele ettik die düşünmeniz lazım özgür paşam..

Nokia N8'i ben aylardir kullaniyorum, sen kullanmiyorsun. Ben oldukca memnunum diyorum, sen aldigin icin pisman olmalisin diyorsun... Sonra da mantikli dusunelim falan filan... Dinime soven bari musluman olsa...

fedata

fedata

Üye
neden o kadar para vereyim n8 e benm 5800 da bi güne denk navigasyonla uğraşıp yön bulduğm olmamıştır..olursana eğer merak etme htc için de navigasyon programı var..bak eğer olmasa özgür adamlar dahili gps anteni bırakmazlar.ne demek istediğimi anlıyosundur..ya testlerden gözümle görüyorum n8 in browserden düştüğünü ee Allah aşkına göre göre gidip almak büyük bi enayilik olmaz mı??ben hız farkını görebiliyorm ve hız arayan varsada htc desire diyorum..yani kibirli bi şekilde vay param var istediğimi alırım falan diyosunda özgür merak etme bizimde paramız var:)ben senin gibi çinde çalışıp almıyorum:)hı senin kadar zenginde değiliz..işte bu yüzden belkide paramızı "EN İYİSİNE" yatıralım diyoruz...dikkat et "EN İYİSİNE" parasını da bi kere veririz şimdi sizin gibi symbian ^3 destek kısmında" aaaaaaaaaa yeni güncelleme ne zaman gelecek ya bilginz varmı arkadaşlar" die konular açıp beklemeyiz hiç olmasa...öyle ha kafamıza estiğinde telefon mu değiştirecez hacı??iyi iyi yardım etmişsin telefonunu başkalarına vererek,bari böyle aşikar bi şekilde yardımlarını dile getirme..iyi rencide olmuşsundur kesin şimdi :) ders olur bişe olmaz başka :)ne demiştin" helal parayla o teli alanlar havasını atmazlar"dedin şimdi yardımlarının bahsini ediyosun..ya sen symbianın ceo'su olsana..hem nie biraz vicdanlı davranmıyosun..senin o kadar paran var ya benm ya bi başkasının???hadi onlara örnek olsana desene kardeşim almayın bu telefonu sinirleriniz gerilir.symbian yine aynı symbian die.işte yardımsever biri olduğundan dolayı yardım et alacak olanlara,fikirler sun..merak etme yardımların işe yararsa ben senin ne kadar yardımsever olduğunu dile getiririm,bu kez senin dile getirmene gerek yok :)bilmem anlatabildim mi...

eee ortak kurtlarla kapışa kapışa kurt olduk.çakallarda ısırdıkça aslan olduk :):)
kurtlar vadisindeydi bu söz beğenmiştim :)
her neyse konuya değineyim..bak arkadaşm ben uzun süre araştırdım bu konuları bundan artık neyin ne olduğunu biliyorum.boş yere hiç bi şirkete para kaptırmakta istemem.desire almışsın,hayırlı olsun güle güle kullan.symbianı özlemiyosundur umarım :)Allah özlettirmesin..bende desire alacam bi 2 hafta içinde bu cihaz beni uzun bi süre götürür.bu arada kesin desire ye 2.3 versiyonu gelecektir..sana da özelden bi kaç sorum olacak msj kutuna bakarsın inş..

venusutarit

venusutarit

Üye
2.3 gelecekmiş ilginç ; galiba herkes yazılım bekliyor ama bazıları sadece ...neyse

ozggurr

ozggurr

Üye
helal parayla o teli alanlar havasını atmazlar"dedin şimdi yardımlarının bahsini ediyosun..QUOTE]

Allah senden ve senin gibilerden hepimizi korusun.. bundan sonra ne yazarsaniz yazin. atis setbest, ben yokum...
Benim yazdiklarim silinmedigi surece burda kalacak ve emin ol ben degil sonunda sen rencide olacaksin.
Son bir onerim var. Birisi acsin basligi....
Buradaki Nokia N8 kullanicilari belli, bir konu acalim, Nokia N8 kullanicilari telefonlarindan memnun mu degil mi diye. Eger memnun degil cikarsa sonuc, ben herseyi silecegim. Butun yazdiklarimi sildirecegim bu siteden.
Sizin yazdiklariniz kalsin.
Eger Nokia N8 kullanicilari memnun cikarsa telefonlarindan siz bir zahmet cekilin kenara, gurultu yapmayin artik.

fedata

fedata

Üye
dinden imandan surelerden bahsediyosun.o zaman artk bu teli savunmaktan vazgeç sen alabilirsin başkaları alamaz:@ herkese önerip durma..objektif ol..ben dedim ki hızda berbat alacaklara da dedimki ileride pişman olmayın..o zaman şöyle diyeyim arkadaşlar multimedya var ram işlemci kötü.özgür kadar zengin değilseniz almayın :@ herkes öyle senin gibi ihtiyaçları doğrultusunda telefon değiştirebilecek ekonomik duruma sahip değil..hdmı diyosunuz..adamın evine onu destekleyen televizyonunun olduğunu nerden biliyosunuz..işte hep kendi açından düşünüyosun bu da beni sinirlendiriyor.adamlar sana bişeyler danışmış.sende vicdanlı olup herkesimi göz önüne alarak cevaplasana..yeni güncellemelerden beklentilerin var.demekki telefon iyi değil :@@ beni sinrlendiren bu..kırdıysam kusura bakma hakkını helal et..fakat işte dediğim gibi abi veya kardeş nasıl hitap edeyim bilmiyorm ama her kesimi zengini fakiri düşünerekten öneri yap.ben diyorum hız düşük.hız isteyenler almasın..dikkat et arkadaş diyo 5800 ımı satacam da üzerine para ekleyecem..Allah razı olsun sen çevrendekileri dşünp onlara yardımda bulunuyosun ama arkadaş kim bilir ne kadar para ekleyip alacak..eğer telefondan anlıyan biriyse ben almasın diyorum..ki parada çok değilse vazgeçsin..bi üstünü istemesin sonra..

ihsndrmz

Üye
n8 kuLLanmadan yorum yazanLara sadeece internetteki videoLara bakıpta buraya yorum atanLar 0-16 yaş arası arkadaşLarımız n8 aLıp kuLLandım ve bu sözLerin hiç birini haketmiyor hızı gayet tatmin edici android işletim sistemli telefonları türkiyeden alıyorsunuz yok root vs. başın ağrıyor ama symbianda böyle bir sorun yok telefon garanti dışı kalcak vs. korkusu yok teknik destek bakımından nokia üstüne cihaz zaten piyasada yok.htc desire n8 ile karşılaştırıldığında arada çok belli olur farkk yok al eline ikisinide kullan sonra buraya konuş.n8 zaten kamerası ile onları geride bırakıyor dokunmatiğine kimse söz söylemesin iphone kadar hassas iphone ile kafa kafaya gider demiyorum ama iphone gibi hassas gerçekten nokia bu telefonda dokunmatik işinde aşmış kendini kasa kalitesi kamera kalitesi ile htc çok rahat geride bırakıyor hız olarakda htc ye nazaran çok az fark var ve symbian ^3 de ilerleyen zamanlarda androidten daha çok destek gelecektir.FEDATA arkadaşım sende abuk subuk şeylerden bahsetmişsin yok sen zenginsin yaptığın iyilikleri gösterme vs. konuyu saptırma Nokia n8de eline almadan böle konulara bence yorum atma.

fedata

fedata

Üye
şimdi sana n8 in ne maaaaaaaallllllll bi telefon olduğunu ıspatlamak için gidip paramın tümünü n8 e vereyim.ya sen eğer telden anlıyosan bende hiç bişe bilmiyorum.garanti sorunu falan onun çözümü var dostm araştır sonra konuşş..0-16 muhabbetide ne..dediklerim senin zeka ve beden yaşını aşar belkide kardeşim sen nasıl oluyoda insanlara yaş muhabbetine göre falan yrum yaparsın..kimlik kontrol yapalım istersen :@ konu saptırdğm falan yok..o kadar test yapan firma ve kullanıcı mal bi sen akılllısın he mi?? o karşılaştırmaları aldığnda geri götürme imkanın olmadığı için yapmışlar...sizin derdiniz belli bari tamam burda bırakın meseleyi millet size uysunda bu vebalin altından da siz çıkın..forumdan da çıkacam bu ne ya..göz yummak hoş gelmiyo bana..ben uyardım alacak olanları..bana bi kazancı yok bu telefon alacakların ama işte n8 ile gezinrken klasik nokia hatalarıyla hayal kırıklığına uğramasınlar die düşünüp tavsiyelerde bulunuyrm..

Üst Alt