..::5800 satıp N8 aldım::..

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia N8 alayımmı?

• Evet al

Kullanılan: 100 78.7%
  • Hayır alma

Kullanılan: 27 21.3%

• Kullanılan toplam oy
    127
ozggurr

ozggurr

Üye
dinden imandan surelerden bahsediyosun.o zaman artk bu teli savunmaktan vazgeç sen alabilirsin başkaları alamaz:@ herkese önerip durma..objektif ol..ben dedim ki hızda berbat alacaklara da dedimki ileride pişman olmayın..o zaman şöyle diyeyim arkadaşlar multimedya var ram işlemci kötü.özgür kadar zengin değilseniz almayın :@ herkes öyle senin gibi ihtiyaçları doğrultusunda telefon değiştirebilecek ekonomik duruma sahip değil..hdmı diyosunuz..adamın evine onu destekleyen televizyonunun olduğunu nerden biliyosunuz..işte hep kendi açından düşünüyosun bu da beni sinirlendiriyor.adamlar sana bişeyler danışmış.sende vicdanlı olup herkesimi göz önüne alarak cevaplasana..yeni güncellemelerden beklentilerin var.demekki telefon iyi değil :@@ beni sinrlendiren bu..kırdıysam kusura bakma hakkını helal et..fakat işte dediğim gibi abi veya kardeş nasıl hitap edeyim bilmiyorm ama her kesimi zengini fakiri düşünerekten öneri yap.ben diyorum hız düşük.hız isteyenler almasın..dikkat et arkadaş diyo 5800 ımı satacam da üzerine para ekleyecem..Allah razı olsun sen çevrendekileri dşünp onlara yardımda bulunuyosun ama arkadaş kim bilir ne kadar para ekleyip alacak..eğer telefondan anlıyan biriyse ben almasın diyorum..ki parada çok değilse vazgeçsin..bi üstünü istemesin sonra..

Bak ben dunya'da turklere ilk bilgileri veren kisiyim bu telefon hakkinda ve maxicepteki yazdigim ilk yorumlar Nokia N8 hakkinda hersey konusunu gorebilirsin, Tarihleri de gorebilirsin. Eksileri kisminda ne demisim iyi bak... Kopyala yapistir yapiyorum direkt.... Sen mi uyarmissin ben mi, web tarayici konusunda...

Nokia N8 artilari:

1- Tasarim: Nokia 5800 ya da N97'ye gore cok daha saglam ve pahali duruyor. Isciligi cok daha kaliteli. Daha asil bir durusu var.
2- Cok hizli ve daha pratik bir arayuz.
3- Kamerasi gece-gunduz simdiye kadarki hicbir telefonla kiyaslanmayacak kalitede ve yuksek cozunurlukte resimler cekiyor. Resim cekme hizi inanilmaz. Ilk cektigimde acaba cekmedim mi diye sordum kendi kendime. Basar basmaz resim galeriye dusuyor resmen.
4- Cok yuksek cozunurluklu mp4, divx, avi, mkv dosyalarini mukemmel bir sekilde oynatiyor.
5- Video kaydi, fotograf kalitesinde.
6- Ovi maps uygulamasi inanilmaz hizli. GPS baglanma olsun, haritalarda gezmek ve zoom+/- muthis hizli.
7- Muzik player cok eglenceli
8- Radyo vericisi: hangi frekanstan yayin yapacaginizi secip hemen yayina baslayabiliyorsunuz.
9- USB'den cok hizli bir sekilde sarj oluyor.
10- USB on to go (bilmeyenler google da nokia n8 usb on to go yazsin arasin ogrensin, super!!! )
11- Standart bilgisayarlarda kullailan usb mouse ya da bluetooth mouse hack vs gerekmeden hemen takar takmaz kullanilabiliyor.
12- Nokia 5800 ve Nokia N97'nin acamadigi flash iceriklerini acabiliyor.
13- Mail programi inanilmaz hizli bir sekilde mail alip veriyor, cok kullanisli bir arayuzu var.
14- Web tv uygulamasi ile bolgelere gore en populer video sitelerinin videolarini izleyebiliyorsunuz.
15- Ofis uygulamalari+PDF+Zip programi kurulu geliyor
16- 3D hizlandirici telefonun butun uygulamalarinda calisitigi icin menu gecislerinde efectler akici.
17- 3D oyunlar gercekten 3D ve cok hizli.
18- Cok etkileyici yeni titresim efektleri
19- Dolby ses cikisi
20- Coklu dokunma destegi (multitouch support)
21- Bir butun olarak hizi.. Cok hizli bir telefon.

Nokia N8 eksileri:
Su anda eksi olarak yazdiklarimin hicbirisi telefona baska programlar kurana kadar yoktu. Sonradan kurdugum programlardan dolayi da olmus olabiliri, WEB tarayicisinin klasik sorunlari da olabilir.
1- Web tarayicisi tutarsiz. Ayni videoyu bazen aciyor, bazen flash 9 hatasi veriyor.
Bazen cok akici oynatiyor, bazen goruntusuz ve takilarak oynatiyor.
2- Web tarayicisi bazi sitelerde hafiza yetersiz uyarisi veriyor.
3- Web tarayicisi bazen kendi kendine kapaniyor.
4- Su an icin cok az uygulama olmasi
5- Kizak klavye olmamasi
6- Video cekerken isik olmamasi (led flash olmadigi icin karanlikta baska bir isik kaynagi gerekiyor)
7- Eski (HD) olmayan televizyonlara baglanamamasi (eger baglanma yontemi varsa bilen ogretsin, cok minnettar olurum)

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
n8 filan ne gördüm ne kullandım :) ama nokia telefonda hata oldugunu kabul ediyorsa artik bi söz söylemeye gerek yoktur :)q

ozggurr

ozggurr

Üye
bak bu da baska bir yorumum: direkt kopyala yapistir yapiyorum...
Bu yorumu yaptigimda bu telefonu kullanan ve bilgileri paylasan tek kisiydim...

Nokia N8, Nokia bitiyor elestirilerinin uzerine piyasaya surulmus alettir. Fiyati ilk gunlerde dogal olarak cok pahali olacaktir ancak sonra hizla dusecegini bekliyorum sahsen. Bunun modelle alakasi yok ticaret anlayisi ve piyasa tutumuyla alakasi var. Cikmadan bir yil once surekli reklami yapilan bir aletin ilk ciktiginda ederinin uzerinde bir fiyatla satilmasi normaldir. Buna ragmen Cin ve Hong Kong'da Iphone 3Gs'den bile daha ucuza satilmaktadir.

Cok iyi bir telefona ihtiyac duyan geliri yuksek kisiler icin tereddutsuz alinabilecek bir cihaz.

Siyah rengi tavsiye ederim.

--------------- Ekleme ---------------

dinden imandan surelerden bahsediyosun.o zaman artk bu teli savunmaktan vazgeç sen alabilirsin başkaları alamaz:@ herkese önerip durma..objektif ol..ben dedim ki hızda berbat alacaklara da dedimki ileride pişman olmayın..o zaman şöyle diyeyim arkadaşlar multimedya var ram işlemci kötü.özgür kadar zengin değilseniz almayın :@ herkes öyle senin gibi ihtiyaçları doğrultusunda telefon değiştirebilecek ekonomik duruma sahip deği

Bak fedata sen madem bu forumu takip ediyorsun bunu da okumus olmaliydin. Yine direkt kopyala yapistir yapiyorum, ilk izlenim ve onerilerimden birisi, belki bundan sonra beni rencide etmeye calisirken bir daha dusunursun:

arkadaslar n8 gelmesi uzun surdu bu arada elıme 2 hafta içinde iphone 4 gelcek fıyat olarakta 600tl cıvarında sizce iphone4le n8 arasında ne gıbı farklar vardır
1- Harita ve navigasyon
Nokia N95 ile harita ve navigasyon isini bedava yaptigindan beri cok fazla seyahat eden kisiler icin, Nokia telefonlar, Ovi Maps uygulamasinin sinirsiz, uretsiz ve mithis kullanisli olmasindan dolayi bu konuda rakipsizdir.
(tekrar yazayim:sinirsiz ve ucretsiz)

2- File transferde sinirsiz esneklik.. USB on to go..
Nokia telefonlar N8 ile usb on to go ile herhangi usb cihazinin icerigini gorup, dosyalarla kendi dosyasi gibi islem yapma kabiliyeti kazandilar. Araci herhangi bir programa gerek yok. Takiyorsun usb'den hard diski gibi goruyor herseyi.

3- Pil omru. Iphone'dan en az iki kat daha uzun sure sarj etmeden kullanirsin.

4- Marka. Nokia dunyanin her yerinde telefon sektorunde bir numaradir. Dunyanin herhangi bir yerinde telefoncularin oldugu caddelere bakarsan onlarca Nokia magazasina karsilik bir kac Iphone magazasi bulursun..

5- Anten kalitesi: Nokia N8'in anteni o kadar gucludur ki her zaman ceker. (benimki oyle valla)

Fiyat: bir iphone 4 hediye, calinti, kacak ve bozuk degilse bugun asla 600 TL'ye dusmez.

600 tl'ye iphone 4'u al. Sonra en az 1000 Tl'ye sat. Uzerine para koy N8 al bence...

(Maddi durumunun iyi oldugunu dusunerek soyledim bunu
Eger ogrenciysen, ya da kendi kisisel aylik gelirin en az 3000 tl'nin altindaysa Nokia N8 ya da Iphone almak bence cok buyuk israf ve savurganliktir. )

Yani insanlar belki senin gibi zengin degil vs diyerek beni kucuk dusurmeye calisip kendin tatmin olmadan once aylar once yazdigim oneriye bak FEDATA ve benzerleri...
Diyorum ya siz cizgiden cikmis bir sekilde saldiriyorsunuz, ve su yazdiklarim ispattir ki iftira atiyor, konulari saptiriyor ve umarim yapmiyorsunuzdur ama bile bile yalan soyluyorsunuz.

Herseye care buldular, bu insanlarin insanlarin uzerine pislemesine care bulamadilar! Ayiptir yav! [bir telsim reklami izlediniz]

fedata

fedata

Üye
ya özgür hatalarını gördüğüm bi telefonu nasıl başkalarına kullan diyebilirim..senin sinirlenme sebebini bulmuş çözmüş değilim..bak ben yalan falanda söylemem..ki nokia n8 in bende bilmeden övgüsünü yaptm hatta almak üzereydim.ama düşündüm sonra ya bi araştırayım bi kere de..direk telefona yoğunlaşmayayım bi araştırayım ne var ne yok ona göre..ee gerçekten bakıyosun ki sonra yaaa bu symbian ^3 yeni çıktı..ben şimdi bunu alayım da ya bu tutulmazsa..tamam iyi özellikleri var bunu kabullenmemek elde değil..ama bak düşün daha arkadaşın dediği gibi nkia hatasını kabulleniyor..ve ben ayrıca güzel özelliklerini hep vurguladım hala da vurgularım..ama düşünüyorum sonra,ya tamam bana klavye destekleme özelliğini sunmuşta,benim yanımda zaten bilgisayar var.mouse özelliği sunmuşta ben mouseyi yanımda gezdiremem.hdmı sunmuşta benim evimde hdmı çıkışlı tv yok..ee fm vericisi sunmuş fevkalade..ama gel görki kendi ağzıyla nokia diyoki adobe flash lite bütün siteleri desteklemez çoğunluğunu oynatır die falan..sonra araştırıysun oynatamama sebebi aaaa perfrmansmış :S ee sonra gelde kızma..videolarda duraksama olsa ramdan işlemciden olacaktır..eee baktım aaa rami düşük bu telin,işlemciside yavaşmış ya..sonra dedim ki ben buna 1000 lira vereceğime çok az bi miktar daha ücret ödeyeyim de mahçup olmayayım.ee 5800 da da tv çıkışı var pek ihtiyaç duymadım doğrusu.hatta kullanmadım bile..snra internet için meşhur bi söz: internet bi dünyadır...ha demek internet öncelikli gelecek bu aygıtımda..akıllı telefonların en müthiş özelliği ya varmı böyle bi şe..şimdi benim telin hızı yavaş olacak sonra hdmı çıkışı olsunda bağlayıp izleyeyim..tat alamaz insan..ben seninle hiç ama hiç tartışmayıda girmek istemezdim.kusura bakma özür diliyorum...fakat ben n8 alınmaması konusunda en azından hız isteyen ve internetle haşır neşir olan arkadaşların almaması knusunda ısrarcıyım..

ozggurr

ozggurr

Üye
.mouse özelliği sunmuşta ben mouseyi yanımda gezdiremem.hdmı sunmuşta benim evimde hdmı çıkışlı tv yok..

Normal scart girisi olan her tv'ye baglanabiliyor N8. tuplu tv'ye de...
Benim evimdeki tv tuplu mesela... Ilk ben de baglanamaz saniyordum ama onu da yapiyormus merek...
Mouse olayina gelince...
Benim evde soba ve kalorifer yok.. Aksamlari yatmadan once bazen telefondan youkuya girip filim izliyorum internetten. Ama oda soguk oldugu icin ve su anda isi kaynagi olmadigi icin kollari disarda tutup telefonun zaten soguk olan metal kismina dokunmak adami iyice usutuyor. Iste bu durumda telefonu koyuyorum dizlerimin uzerine. Yorgani cekmisim boynuma kadar. Bloetooth kulakligi takmisim, kulaklari da isiyorum... Eller-kollar yorganin altinda, kullaniyorum telefonu... Usumuyorum ve izleyecegim videoyu izliyor, gazetelere goz atabiliyorum sicak yatagimda, kollari disari cikartip usumeden... Ben boyle bir faydasini tecrube ettim, baska bir arkadas da baska durumlarda faydalanabilir mouse ozelliginden... kim bilir...

fedata

fedata

Üye
Normal scart girisi olan her tv'ye baglanabiliyor N8. tuplu tv'ye de...
Benim evimdeki tv tuplu mesela... Ilk ben de baglanamaz saniyordum ama onu da yapiyormus merek...
Mouse olayina gelince...
Benim evde soba ve kalorifer yok.. Aksamlari yatmadan once bazen telefondan youkuya girip filim izliyorum internetten. Ama oda soguk oldugu icin ve su anda isi kaynagi olmadigi icin kollari disarda tutup telefonun zaten soguk olan metal kismina dokunmak adami iyice usutuyor. Iste bu durumda telefonu koyuyorum dizlerimin uzerine. Yorgani cekmisim boynuma kadar. Bloetooth kulakligi takmisim, kulaklari da isiyorum... Eller-kollar yorganin altinda, kullaniyorum telefonu... Usumuyorum ve izleyecegim videoyu izliyor, gazetelere goz atabiliyorum sicak yatagimda, kollari disari cikartip usumeden... Ben boyle bir faydasini tecrube ettim, baska bir arkadas da baska durumlarda faydalanabilir mouse ozelliginden... kim bilir...
pekala tşkler

erkara_64

özgür ustam senin için en yakın zaman da hd tv ye bağlayıp n8 videosunu canlı canlı burada paylaşacağım...bu telefonu kullanmayanlar lütfen yorum yapmasınlar kullanıpta eksikliğini bulanlara saygım sozsuzdır...

2 aydır bu cihazı kullanıyorum tek birşey söleyeceğim ıphone4 + htc vs teklif etseler yine elden çıkarmam n8 imi...samsung saymıyorum bile:)

ohalandeve

Üye
özgür ustam senin için en yakın zaman da hd tv ye bağlayıp n8 videosunu canlı canlı burada paylaşacağım...bu telefonu kullanmayanlar lütfen yorum yapmasınlar kullanıpta eksikliğini bulanlara saygım sozsuzdır...

2 aydır bu cihazı kullanıyorum tek birşey söleyeceğim ıphone4 + htc vs teklif etseler yine elden çıkarmam n8 imi...samsung saymıyorum bile:)
şimdi ilk sana gelelım...i phone 4 nerde n8 nerede ya..allahını seversen nasıl bır telefon kullanıcısısın sen? i phone 4 ıle n8 ı karsılastıracak kadar zekısın? guldurme allahını seversen n8 suan atıyorum 900 tl ıse 4 ay 5 ay sora 300 400 arası bulursun ama hıc bır ı phone nun fıyatı dusmez ( kacak degılse ) dıkkatını cekerım hala ı phone 3g bıle 600 700 den asagı degıl cunkı kalıtenın fıyatı dusmez dostum 900 tl ye n97mını aldım 500 e yalvar yakar saatım arkadasıma..sen telefondan anlamıyorsun tıpık turk ınsanı telefon kullanıcısısın nokıadan baska bısey bıldıgını sanmıyorum...
gelelım ozgure htc desıre 'da cok saglam navıgasyon ve harıta ver hemde 5 basar n8 e nokıaların ne zaman navıgasyon ve harıtası degıstıkı her surumde aynı versıyon yavaslık...
ya allahını seversen nokıanın her yerde bayısı servısı var dıyosun ya arkadas bızım turk mılletı gıbı koyun varken tabı nokıa zengın olur her cıkan telefonunu alırsan catır catır para verırsen tabı nokıa zengın olur...servıs dıyosun servısın nokıala alakası yok tamamen sırket genpa kvk basarı telpe vs vs..bunlar cok mu ıyı ? n97 mını yı verdım 25 gunde geldı sagolsunlar...
he sunuda soylıyeyım htc desıre aldıgımda android 2.1 ıle geldı ınan bana hıc androıd 2.2 verısyonunu beklemedım arastırmadım root yapmadım gerek yok cunku telefonda hersey kullanıslı...2.3 gelsın yada gelmesın umrumda degıl cunkı t elefonun buna ıhtıyacı yok...
htc hd2 var bı ıncele derım...android ve windows mobile ısletım sıstemını aynı anda calıstırabılen ıstedıgını kullanma sansı veren cıhaz....allah askına yuklesene bı androıd n8 e goreyım? symbıanla ıkısını calıstır patlar kocum o telefon:)))dokumatıgı ve hızı kamerasıda n8 e 5 basar dokumantık dememem lazımdı aslında nokıalar vurmatık:))
gec kocum bu ıslerı senın telefon bılgını yerım ben...nokıamıs.. dandık web browser sacma sapan 2-3 uygulama...angry birds oyununu zorlalarla cıkarttı revıo symbıan 3 ıcın..cat pat ıkı uc uygulama ıste..hd cıkısı falan kamera 12 mxp kandırıolar kullanıcıyı yerım kamerasını...htc desıre da 5 mxp kamera var zıfırı karanlıkta bıle gunduz gıbı net resım cekebılıyorum...n97 mını de 5 mxp vardı htc nın yanından gecmez...bırak dostum bu ıslerı htc de 720 pıksel vıdeo cekıo hd olarak...ve hd kılıp lerı fılmlerı harıka oynatıyor KASMADAN!...sızın gıbı kullanıcı varken nokıa coook vole vurur 3-4 ay sora n8 mını cıkar rahat olun sora n9 işletim sıstemı degısmez yıne alırsınız:)

ozggurr

ozggurr

Üye
sızın gıbı kullanıcı varken nokıa coook vole vurur 3-4 ay sora n8 mını cıkar rahat olun sora n9 işletim sıstemı degısmez yıne alırsınız:)

senin bizim yerimize memnun olmamani anlayamiyorum acayip takma isimli arkadasim. bak anket yaptim senin gibi dusunenler gercek N8 kullanicilarinin fikirlerini gorsunler diye...
Anket yine olumlu oluyor ama bu sefer insanlara koyun diyebilecek kadar kendini buyuk goruyorsun.
Ha bu arada olumsuz yazanlardan birisi de mustafa takma isimli arkadas.. O da burada arada N8'e ve Symbian'a atip tutar. Bildigim kadariyla da Nokia N8 kullanmiyor, kullanilmasin diyor ancak arkadas memnun degilim diye oy kullanmis... :) Ben gercek Nokia N8 kullanicilarinin fikirlerini soruyorum, aranizdan cikiyor sizin gibiler manupule etmeye calisiyor olayi... fenasiniz siz ya... neyse...

Sen iflah olmaz bir sekilde ters ters elestiriler yapacagina biraz daha kabul edilebilir bir tavirla, biraz daha bilimsel bir tarzla yasadigin tecrubeleri paylasirsan daha verimli olur hepimiz icin diye dusunuyorum.

Dusun ki sofrada bir yemek var ve sen o yemegin tadina bakmamissin, ben tadina bakmisim ve begeniyorum, sen diyorsun ki bu yemegin tuzu eksik, acisi fazla, salcasi yok bu yemek yenmez. Tadina bakmamissin ki tuzundan acisindan salcasindan bahsediyorsun.. Goruntusunu begenmedin, yemezsin olur biter, lezzetli bulup yiyenin midesini bulandirmaya niye ugrasiyorsun. Sofra adabindan da mi haberin yok derler adama...

erkara_64

şimdi ilk sana gelelım...i phone 4 nerde n8 nerede ya..allahını seversen nasıl bır telefon kullanıcısısın sen? i phone 4 ıle n8 ı karsılastıracak kadar zekısın? guldurme allahını seversen n8 suan atıyorum 900 tl ıse 4 ay 5 ay sora 300 400 arası bulursun ama hıc bır ı phone nun fıyatı dusmez ( kacak degılse ) dıkkatını cekerım hala ı phone 3g bıle 600 700 den asagı degıl cunkı kalıtenın fıyatı dusmez dostum 900 tl ye n97mını aldım 500 e yalvar yakar saatım arkadasıma..sen telefondan anlamıyorsun tıpık turk ınsanı telefon kullanıcısısın nokıadan baska bısey bıldıgını sanmıyorum...
gelelım ozgure htc desıre 'da cok saglam navıgasyon ve harıta ver hemde 5 basar n8 e nokıaların ne zaman navıgasyon ve harıtası degıstıkı her surumde aynı versıyon yavaslık...
ya allahını seversen nokıanın her yerde bayısı servısı var dıyosun ya arkadas bızım turk mılletı gıbı koyun varken tabı nokıa zengın olur her cıkan telefonunu alırsan catır catır para verırsen tabı nokıa zengın olur...servıs dıyosun servısın nokıala alakası yok tamamen sırket genpa kvk basarı telpe vs vs..bunlar cok mu ıyı ? n97 mını yı verdım 25 gunde geldı sagolsunlar...
he sunuda soylıyeyım htc desıre aldıgımda android 2.1 ıle geldı ınan bana hıc androıd 2.2 verısyonunu beklemedım arastırmadım root yapmadım gerek yok cunku telefonda hersey kullanıslı...2.3 gelsın yada gelmesın umrumda degıl cunkı t elefonun buna ıhtıyacı yok...
htc hd2 var bı ıncele derım...android ve windows mobile ısletım sıstemını aynı anda calıstırabılen ıstedıgını kullanma sansı veren cıhaz....allah askına yuklesene bı androıd n8 e goreyım? symbıanla ıkısını calıstır patlar kocum o telefon:)))dokumatıgı ve hızı kamerasıda n8 e 5 basar dokumantık dememem lazımdı aslında nokıalar vurmatık:))
gec kocum bu ıslerı senın telefon bılgını yerım ben...nokıamıs.. dandık web browser sacma sapan 2-3 uygulama...angry birds oyununu zorlalarla cıkarttı revıo symbıan 3 ıcın..cat pat ıkı uc uygulama ıste..hd cıkısı falan kamera 12 mxp kandırıolar kullanıcıyı yerım kamerasını...htc desıre da 5 mxp kamera var zıfırı karanlıkta bıle gunduz gıbı net resım cekebılıyorum...n97 mını de 5 mxp vardı htc nın yanından gecmez...bırak dostum bu ıslerı htc de 720 pıksel vıdeo cekıo hd olarak...ve hd kılıp lerı fılmlerı harıka oynatıyor KASMADAN!...sızın gıbı kullanıcı varken nokıa coook vole vurur 3-4 ay sora n8 mını cıkar rahat olun sora n9 işletim sıstemı degısmez yıne alırsınız:)

ARKADAŞ TEBRİK EDERİM KENDİNİ KOYUN İLAN ETTİĞİN İÇİN...Ben değilim ama senin ahmak olduğun yazdığın cevaplardan belli...senin yaşın kadar benim bu işler de eskittiğim telefonun sayısı yok..ıphone dediğin tel komprosör niyetinden başka bir işe yaramayan amacı sadece para kazanmak olan ona patronunun köle gibi kullandığı kesimin sürüsüsün kimin koyun olduğu belli....

Ö_M_E_R

Ö_M_E_R

Üye
    Konu Sahibi
n8 filan ne gördüm ne kullandım :) ama nokia telefonda hata oldugunu kabul ediyorsa artik bi söz söylemeye gerek yoktur :)q

ilk üretilen telefonlarda soru varmış kardeş sonradan çıkanlarda problem yaşayan yok...:nono:

Apit"

Apit"

Üye
arkadaşlar işletim sistemi yavaş gibi 250 mb ram bece az. bu tel kasma yapıyomu? almayı düşünüyorum da. yardımlarınızı bekliyorum

musty24

Üye

birader aklın varsa git htc desire al..yada bekle desire hd al...delimisin ya? 5800 da kullandım n97 de..lanet olsun bın kere nokıaya bızım turk mılletı sadece nokia markasını bıldıgı ıcın cok satılıyor ...suan htc desire sahıbıyım androidmiş ya telefon kullanlar 3d oyun destegı 10.1 flash player amoled dokunmatık ekran dokunmak degıl uflemen yeter ekrana..sen n8 alıcan daha bı facebooktan vıdeo ızleyemeyeceksın...ınternette surf yapamıcaksın 2 saat bekletıcek symbıan denılen gerı kalmıs sıstem...kemeramıs..12 megapıkselmıs gec bunu ya yıllardır nokıa telefonlara kameradan baska ne koydukı zaten...kullanmadıgım nokıa kalmadı.. suan htc desıre aldım mılyon kere rahatım catır catır ınternet ıstedıgım kadar da hızlı.. symbıan kadar bır ısletım sıstemı yok..allahını seversen azıcık kafanı calıstır takma bu kadar kameraya hd cıkısa falan...dıyorum bak sana kullanmadıgım nokıa kalmadı yemın ederım ama lanet olsun mılyon kere...yavaslıgına dandık ısletım sıstemıne...

unutmadan 12 megapıksel kamera dıyosunya...htc desıre dakı 5 megapıksellık kamera yemın ederım kı n8 ınkı kadar guzeldır 720p vıdeo cekıo son versıyonla..

sadece su vıdeoyu ızle ve kararını degıstır derım...hıza bakarmısın abıcım ya...n8 ne kadar yavas ve agır kalıyor..

yaklaşık 3-4 haftadır n8 kullanıyorum ve yorumları inceliyorum..bu yavaşlık ve kamera muhabbeti almış başını gidiyor.yok internette çok yavaşmış yok bilmem neymiş..acaba ben başka cihazmı kullanıyorum diyorum kendi kendime..htc nin 5 mp kamerası n8 den daha ii diosun ama bunu demekte haklısın çünkü ekranları farklı telefonların n8 in eksik yanı sadece ekranı diğerlerine göre kötü..sen fotoğrafa sanırım sadece telefonun ekranından bakıosun..ve bu fotoları pc de lcd tcde bakmıosun yada bastırmıyosun..eğer bunları yapmış olsaydın htc nin kamerasının n8 in kamerasının flashı bile olamayacağını görürdün..:megafon:

ıphone 4 var tanıdığımda beraber nete giriyoruz evet ıphone biraz daha hızlı ama çok hızlı değil..arada 1 sn fark yok aynı anda bağlanıo nerdeyse..aynı sitelere girerek kontrol ediyoruz..eksik yanları yokmu tabiki var..

ben olaya şöyle bakıyorum htc de yapıp n8 de yapamadığın bişey , ıphone da yapıp n8 de yapamadığın şey ve n8 de yapıpta diğerlerinde yapamadığın şeylere bir bak

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Hayır alma diyenlerin sayısı gün geçtikçe artmaya başlıyor . Acaba nedeni nedir ?

Hüzün Meleği

Hüzün Meleği

Üye
5800 İçinde herkes kötü yorumlarda bulunuyordu zamanın da aldım 1 yıldırda onu kullanıyorum.
Bence problem biraz seriye, birazda şansa göre
Ben şanslı olanlardandım sanırım telefona yönelik problemlerim olmadı aksine telefonu defalarca düşürüp feleğini şaşırtan da ben oldum :)

Bir kaç güne kadar n8 alacağım
en kötüsü olsun gene nokia olsun diyenlerdenim.
Telefonu alırken, telefon olduğunu bilerek alalım sadece
hızını yavaşlığını kalkıp pc lerle kıyaslamayalım.
Yada en basiti telefon yerine notebook alalım.

Aldıktan sonra tekrar yorum yazarım telefonla ilgili.

erkara_64

5800 İçinde herkes kötü yorumlarda bulunuyordu zamanın da aldım 1 yıldırda onu kullanıyorum.
Bence problem biraz seriye, birazda şansa göre
Ben şanslı olanlardandım sanırım telefona yönelik problemlerim olmadı aksine telefonu defalarca düşürüp feleğini şaşırtan da ben oldum :)

Bir kaç güne kadar n8 alacağım
en kötüsü olsun gene nokia olsun diyenlerdenim.
Telefonu alırken, telefon olduğunu bilerek alalım sadece
hızını yavaşlığını kalkıp pc lerle kıyaslamayalım.
Yada en basiti telefon yerine notebook alalım.

Aldıktan sonra tekrar yorum yazarım telefonla ilgili.

Telefonu alırken, telefon olduğunu bilerek alalım sadece.....
güzel bir yaklaşım bu sözü beyendim...

mangdaşire

mangdaşire

Üye
valla kardeş bende 5800 kullanıyorum.tek eksigi çoklu dokunmatik destegi yok.çoklu dokunmatik destegi olsa bu telefon acayip güzel olur.şimdi mesela gpsp kurdum oyun oynayacagım oynucak tuş yok.ya şöyle bir kol tarzı bişey geliştirmeleri lazım yada çoklu dokunmatik destegi gelmesi lazım.yani kardeş kısaca n8 de hem kol tarzı bişi baglayacak yer var hemde çoklu dokunmatik.yani nokia'dan şaşmayanlardansan n8 al derim.:oke::oke:

mebasaran

Üye
5800 satıyosa öle bi telefon almaya niyetim var n8 in yanında=),yada 5800 varsa temiz ilgilenebilirim;)

Üst Alt