neden o kadar para vereyim n8 e benm 5800 da bi güne denk navigasyonla uğraşıp yön bulduğm olmamıştır..olursana eğer merak etme htc için de navigasyon programı var..bak eğer olmasa özgür adamlar dahili gps anteni bırakmazlar.ne demek istediğimi anlıyosundur..ya testlerden gözümle görüyorum n8 in browserden düştüğünü ee Allah aşkına göre göre gidip almak büyük bi enayilik olmaz mı??ben hız farkını görebiliyorm ve hız arayan varsada htc desire diyorum..yani kibirli bi şekilde vay param var istediğimi alırım falan diyosunda özgür merak etme bizimde paramız var

ben senin gibi çinde çalışıp almıyorum

hı senin kadar zenginde değiliz..işte bu yüzden belkide paramızı "EN İYİSİNE" yatıralım diyoruz...dikkat et "EN İYİSİNE" parasını da bi kere veririz şimdi sizin gibi symbian ^3 destek kısmında" aaaaaaaaaa yeni güncelleme ne zaman gelecek ya bilginz varmı arkadaşlar" die konular açıp beklemeyiz hiç olmasa...öyle ha kafamıza estiğinde telefon mu değiştirecez hacı??iyi iyi yardım etmişsin telefonunu başkalarına vererek,bari böyle aşikar bi şekilde yardımlarını dile getirme..iyi rencide olmuşsundur kesin şimdi

ders olur bişe olmaz başka

ne demiştin" helal parayla o teli alanlar havasını atmazlar"dedin şimdi yardımlarının bahsini ediyosun..ya sen symbianın ceo'su olsana..hem nie biraz vicdanlı davranmıyosun..senin o kadar paran var ya benm ya bi başkasının???hadi onlara örnek olsana desene kardeşim almayın bu telefonu sinirleriniz gerilir.symbian yine aynı symbian die.işte yardımsever biri olduğundan dolayı yardım et alacak olanlara,fikirler sun..merak etme yardımların işe yararsa ben senin ne kadar yardımsever olduğunu dile getiririm,bu kez senin dile getirmene gerek yok

bilmem anlatabildim mi...
--------------- Ekleme ---------------
helal olsun bılınclı kullanıcı sensın kardesım...
eee ortak kurtlarla kapışa kapışa kurt olduk.çakallarda ısırdıkça aslan olduk

kurtlar vadisindeydi bu söz beğenmiştim

her neyse konuya değineyim..bak arkadaşm ben uzun süre araştırdım bu konuları bundan artık neyin ne olduğunu biliyorum.boş yere hiç bi şirkete para kaptırmakta istemem.desire almışsın,hayırlı olsun güle güle kullan.symbianı özlemiyosundur umarım

Allah özlettirmesin..bende desire alacam bi 2 hafta içinde bu cihaz beni uzun bi süre götürür.bu arada kesin desire ye 2.3 versiyonu gelecektir..sana da özelden bi kaç sorum olacak msj kutuna bakarsın inş..