5800 şarj SORUNU.1

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

laxex

Üye
    Konu Sahibi
5800 şarj SORUNU.1
Nokia 5800 telefon var elımde.Bir türlü şarj olmuyor.Telefon servise gitti geldi.Şarja soktuğumdan 5 sanıye sonra şarj etmiyor yazısı gelıyor telefonumun ekranına.batarya aldım yenı ondada oyle oluyor.YARDIM PLS!!!!

orhaan48

orhaan48

Üye
format at

laxex

Üye
    Konu Sahibi
olmadı.hard format mı denıyım ?

--------------- Ekleme ---------------

COK SAOL OLDU.VALLA TELEFO KENDI GELD :d

ystanblue_1910

ystanblue_1910

Üye
ya bide bana yardımcı oLun 3 gunluk tel daha mp3de dinlemiorum sadece msjlasıorum her aksam şarja takmak zorunda kalıyorum çok cabuk bitio bunun önüne geçilcek bişi yada herhangi bi öneriniz varmı ? yardım pLs...

orhaan48

orhaan48

Üye
ya bide bana yardımcı oLun 3 gunluk tel daha mp3de dinlemiorum sadece msjlasıorum her aksam şarja takmak zorunda kalıyorum çok cabuk bitio bunun önüne geçilcek bişi yada herhangi bi öneriniz varmı ? yardım pLs...
sanırım sende bnm gibi batarya konusında şansızsın ama dikkatini çekerim batarya konusu sadece bak arkadaşım bendede 1 günlük şarj olayı vardı nasıl çözdüm önce telefonu v50 yaptım daha sonra 2 gün sonra hard format atmayı unuttuğumu hatırlayıp hard format attım birde çok arayıp orjinal 5800 kore batarya buldum olayı çözdüm gün boyu telle uğraştım ve saat 16:01 şuan şarj tek kare inmedi bakalım kaç gün sürer birde banada matıksız geliyordu ama ilk batarya 12 saat şarj olması doğruymuş eskiden bu fikre karşı çıkardım ne alaka lityum pilde derdim ama doğruymuş biraz araştrdım ve şöle bişi çıktı bu bataryalar fabrikada çoklanıo ve dolayısıyla sizin şoklamanıza gerek kalmıo zaten batarya şarjda doldu zaman kesio denio ama unutulan şuymuş bu bataryalar şoklanarak bize hemen ulaşmıo bazen cihaz müşterisini uzun süre beklediği için gene şoklanmış şarj deforme oluyo,boşalıo ve buda bataryada ömür azlığı demek bilmem anlatabildimmi

haytaefendi

haytaefendi

Üye
bnmde 8800 da aynı sorn wardı sarj aletini değiştrdm düzeldi..

gemici23

Üye
ya 5800 alayımmı

ystanblue_1910

ystanblue_1910

Üye
sanırım sende bnm gibi batarya konusında şansızsın ama dikkatini çekerim batarya konusu sadece bak arkadaşım bendede 1 günlük şarj olayı vardı nasıl çözdüm önce telefonu v50 yaptım daha sonra 2 gün sonra hard format atmayı unuttuğumu hatırlayıp hard format attım birde çok arayıp orjinal 5800 kore batarya buldum olayı çözdüm gün boyu telle uğraştım ve saat 16:01 şuan şarj tek kare inmedi bakalım kaç gün sürer birde banada matıksız geliyordu ama ilk batarya 12 saat şarj olması doğruymuş eskiden bu fikre karşı çıkardım ne alaka lityum pilde derdim ama doğruymuş biraz araştrdım ve şöle bişi çıktı bu bataryalar fabrikada çoklanıo ve dolayısıyla sizin şoklamanıza gerek kalmıo zaten batarya şarjda doldu zaman kesio denio ama unutulan şuymuş bu bataryalar şoklanarak bize hemen ulaşmıo bazen cihaz müşterisini uzun süre beklediği için gene şoklanmış şarj deforme oluyo,boşalıo ve buda bataryada ömür azlığı demek bilmem anlatabildimmi

anLadım ama batarya zaten orjinaL diiLmi ayrıca 12 saat diiL 16 Saat tuttum sarjda anLaşıLan çift batarya iLe gezicez :hmmm

--------------- Ekleme ---------------

ya 5800 alayımmı

GüzeL Telfon tavsiye ederim ama sarjı uzun ömürLü istiyosan aLma kardeşşşş

mailinator1

Üye
Aynen katılıyorum .güzel eğlenceli bir telefon

crayz_frock

crayz_frock

Üye
hahahaa
5800 şarjım o kadar müzik ve mesaj yazmama rağmen en az 4 gün gidiyor bu özelliklere bu şarj benide şaşırttı...
piyasada ki fiyatı uygun kamerası mükemmel bundan iyi siini bulamassın...

mevlit98

Üye
bende aynısı olmuştu virüs girmişti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt