Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 s60v3-s60v5-vE71- E63,, t9 geliştirme -5 dakikada 5000 kelime ekleyin
Sponsorlu Bağlantılar
Silinen Üye 2149105
Kapalı Hesap
teşekkürler
isyanqar_01
Üye
sosnuz tesekkurler kardeşim.
Reşwan
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Rica ederim arkadaşlar.
ali123456789
Üye
sunu işi cfw ye gommek mumkun degıl mı yada dil dosyası nerede oluyor
Rar dan çıkarıp txt dosyasındaki fazlalık kelimeleri çıkar yada kendin bi txt dosyası hazırla ekle. Bazen kaldıramayabilir.
orantez31
Üye
deneyecegım tesekkr ederm
orantez31
Üye
vallahi silmekten kelime kalmadı txt defterinde silmek yerine 200 kelimeyi 3 tane txt defterine kaydedip paylaşsan daha mantıklı olmaz mı hem kelime silmeyiz ..ltf yardımcı ol
Reşwan
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Konu içinde bazı arkadaşların taptığı taktik'ler var mesajları oku istersen.
orantez31
Üye
paylaşırmısın o taktikleri rica etsem
Aybin.Kilic
Üye
Dostum programda mi sorun bendemi sorun anlamadım bu mesajı veriyor
"This phone only supports backing up and adding words in dictionary "
ve telefon uygulamayı kapatıyor.
telefon 5800 versiyon 6.0 en son sürüm cfw olarakta symbian belle kullanıyorum. Telefonum hackli . Acaba sorun nedir ?
Reşwan
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Arkadaşlar konu ile ilgilenecek kadar zamanım olmadığından, ayrıca 5800 telefon olmadığından deneyemiyorum ve bu konu için üzülerek, yardımcı olamadığımı belirtmek isterim.
Dostum programda mi sorun bendemi sorun anlamadım bu mesajı veriyor
"This phone only supports backing up and adding words in dictionary "
ve telefon uygulamayı kapatıyor.
telefon 5800 versiyon 6.0 en son sürüm cfw olarakta symbian belle kullanıyorum. Telefonum hackli . Acaba sorun nedir ?
aynı problem bende de var sevindim bu olayı görünce ama malesef program bu hatayı verip kendini kapatıyor. ikimizin de belle kullanması tesadüf değil sanırım