Arkadaşlar 200bin kelimelik dosyayı bilgisayarınızda not defteri ile açıp düzenlerseniz (yani gereksiz gördüğünüz kelimeleri silerseniz) yüklenebilir.
Başka bir yöntem ise bu 200bin kelimelik dosyayı not defterinde açın.İçindeki kelimeleri 5000-5000 olarak ayrı ayrı not defteri açıp bölün.Yani 200bin kelimelik tek dosya yerine 5000 kelimelik 40 dosya haline getirin.Bu şekilde parça parça yükleme yapabilirsiniz.
Kusura bakmayın paça ıslanmadan balık tutulmuyor.Biraz uğraşalım ve kendi işimizi kendimiz görelim.
3210,8110,5110,6110,6600, N95 8 Gb ve 5800 kullandım ama hayatımda T9 kullanmadım.Bana çok karışık geliyordu, istediğim kelimeleri bir türlü yazamıyordum ama ilk defa bana T9 kullandırdın ya helal olsun diyorum sana kardeşim.Teşekkürler emeğine sağlık
kotukoylu nun v51 versiyonu vardı birde v 52 blackstar galiba bak dene bi ben bayağı mamnun kalmıştım
Kendinizi bir kelime ile anlatacak olsanız o kelime ne olurdu...Kendinizi bir kelime ile anlatacak olsanız o kelime ne olurdu... Dertli...
Ayrıca sadece programı bile kursanız yeterli.İlle de birşeyler eklemenize gerek yok.Örneğin "gelicem" kelimesini normalde yazamazsınız.Bu kelimeyi sadece 1 kereliğine eklerseniz program sayesinde bir daha uğraşmadan tek seferde yazacaksınız.Yani diyeceğim şu ki gereksiz kelimelerle şişirme yapmaya bile gerek yok.Üstadın verdiği bu program sayesinde sürekli kullandığınız kelimeleri bir defaya mahsus ekliyorsunuz programa o sonra size yardımcı oluyor.Valla tekrar tekrar teşekkür ederim bu program için.