5800 s60v3-s60v5-vE71- E63,, t9 geliştirme -5 dakikada 5000 kelime ekleyin

Sponsorlu Bağlantılar

emretwoolf

emretwoolf

Üye
2side eklenmiyor.
4500lükte 0kelime ekledi diyor.
200binlikte hafıza dolu diyor .

KayraBey

KayraBey

Üye
Arkadaşlar 200bin kelimelik dosyayı bilgisayarınızda not defteri ile açıp düzenlerseniz (yani gereksiz gördüğünüz kelimeleri silerseniz) yüklenebilir.

Başka bir yöntem ise bu 200bin kelimelik dosyayı not defterinde açın.İçindeki kelimeleri 5000-5000 olarak ayrı ayrı not defteri açıp bölün.Yani 200bin kelimelik tek dosya yerine 5000 kelimelik 40 dosya haline getirin.Bu şekilde parça parça yükleme yapabilirsiniz.

Kusura bakmayın paça ıslanmadan balık tutulmuyor.Biraz uğraşalım ve kendi işimizi kendimiz görelim.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar 200bin kelimelik dosyayı bilgisayarınızda not defteri ile açıp düzenlerseniz (yani gereksiz gördüğünüz kelimeleri silerseniz) yüklenebilir.

Başka bir yöntem ise bu 200bin kelimelik dosyayı not defterinde açın.İçindeki kelimeleri 5000-5000 olarak ayrı ayrı not defteri açıp bölün.Yani 200bin kelimelik tek dosya yerine 5000 kelimelik 40 dosya haline getirin.Bu şekilde parça parça yükleme yapabilirsiniz.

Kusura bakmayın paça ıslanmadan balık tutulmuyor.Biraz uğraşalım ve kendi işimizi kendimiz görelim.

süper eline sağlık anlatım için teşekkür ederim başta belirtmiştim ama iyi oldu saol

sybercomp

Üye
3210,8110,5110,6110,6600, N95 8 Gb ve 5800 kullandım ama hayatımda T9 kullanmadım.Bana çok karışık geliyordu, istediğim kelimeleri bir türlü yazamıyordum ama ilk defa bana T9 kullandırdın ya helal olsun diyorum sana kardeşim.Teşekkürler emeğine sağlık

T9 ilk başlarda karışık gelir canınızı sıkar ama kullanmayı öğrendikten ve kelime ezberlettikten sonra çok daha hızlı yazacaksınız çok kullandığınız kelimeleri

aryscat

aryscat

Üye
teşekkürler kardeş emeğine sağlık.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim arkadaşlar

'Şeref'

Emekli Yönetici
sağolasın Mustafa bu iyi oldu ..

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
eyvallah mehmet

CCCANERRR

CCCANERRR

Üye
arkadaşlar hangi fw de t9 daha kaliteli??

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kotukoylu nun v51 versiyonu vardı birde v 52 blackstar galiba bak dene bi ben bayağı mamnun kalmıştım

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bişey değil rica ederim

CiHaT006

Üye
Teşekkürler çok güzel 1 paylaşım olmuş gerçekten =)

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim

mangdaşire

mangdaşire

Üye
kardeş ben bunu çalıştırdım yalnız 1079 kelime buldu.ama yinede güzel çok teşekkürler.bunu da zaten t9 ile yazıyorum.qwert klavyeden daha güzel.teşekkürler.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim.

furkan5800

furkan5800

Üye
saol süper

KayraBey

KayraBey

Üye
Zaten mesaj dediğin t9 ile yazılır :) Ayrıca sadece programı bile kursanız yeterli.İlle de birşeyler eklemenize gerek yok.Örneğin "gelicem" kelimesini normalde yazamazsınız.Bu kelimeyi sadece 1 kereliğine eklerseniz program sayesinde bir daha uğraşmadan tek seferde yazacaksınız.Yani diyeceğim şu ki gereksiz kelimelerle şişirme yapmaya bile gerek yok.Üstadın verdiği bu program sayesinde sürekli kullandığınız kelimeleri bir defaya mahsus ekliyorsunuz programa o sonra size yardımcı oluyor.Valla tekrar tekrar teşekkür ederim bu program için.

Üst Alt