Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 RM-356 v51.0.006 HACK+MODİFİYE FW TR
Sponsorlu Bağlantılar
TheDarKinq
Üye
Konu Sahibi
kusura bakmayın evdeki internet kesildi parayı ödemediğimiz için linkleri yanileyemiyorum
redrum85
Üye
dosya konumlarını birde win7 için yazarmısnız?
tanergedik
Üye
eline sağlık paşam birde linklere el atabilirsen süper olur
fakirkerem
Üye
Lütfen linkleri Yenilersek süper olacak
maktama
Üye
Evet, linkleri yenilersek ne güxel olur
C6, n97 CFW yükleye de bilirim ama onların karışıklığıyla uğraşmak istemeyen arkadaşlar için 5800 orjinalin modifiyelisini arıyordum. Bu çok güzel olur...
Babosh
Üye
Kardesh Bu Nokia 5800 Black v51.00.06 code:0573738 -de Ishlermi ?
wolworin
Üye
benim siyah onun için varmı?
yusif_71
Üye
v60 gelse mutlaka ilave et
lordofearth
Üye
benım telefonum gri hacklemek ıstıyorum
Zafer Arslan
Üye
çok tşk kardeş emeğine sağlık
mehmetyasi
Üye
tesekkürler ilk oncelikle.emulatorü calistirip go dedigimde su sekilde ''jaf p emulator çalışmıyor, "cannot create file c:/ program files jaf winscard.dll '' hata aliyorum . wista kullaniyorum . yardim edebilirmisiniz lutfen
mali_47
Üye
arkadaşlar benim bilgisyarda C:\Program Files\Common Files\Nokia\(DataPackage\Products\RM-356)
C:\Program Files\Nokia\(Phoenix\Products\RM-356)
parantez içindeki konumlar yok nasıl yapacağım bilgiasi olan varmı
arkadaşlar benim bilgisyarda C:\Program Files\Common Files\Nokia\(DataPackage\Products\RM-356)
C:\Program Files\Nokia\(Phoenix\Products\RM-356)
parantez içindeki konumlar yok nasıl yapacağım bilgiasi olan varmı
KEndin oluşturacaksın arkadaşım Gir nokia klasörlerinin içine, sağ tıkla "YeniKlasör" de, verilen isimleri yaz
By Y@VUZ
Üye
Teşekkürler
mali_47
Üye
teşşekür ederim. oyle yapmıştım fakat tele flaşı attım ama deşitlik olmadı aynı dürüyor heklenmedi yani 3 kere denedim. ordaki linkin bir tanesi kırık oda onda bişiyok dimi..
teşşekür ederim. oyle yapmıştım fakat tele flaşı attım ama deşitlik olmadı aynı dürüyor heklenmedi yani 3 kere denedim. ordaki linkin bir tanesi kırık oda onda bişiyok dimi..
ilk sayfada ilk mesajın en sonuna doğru olan 2 linkten bahsediyorsanız, evet linkler kırık, ve evet onlar hem hackli hem de çeşitli düzenlemeleri ve rompatcher gibi programları barındırıyor.Yani aslında ihtiyacınız olan dosyalar o o linklerrdeki(her hangi biri) ama maalesef linkler uçmuş. Ben mediafire'a yükleyedim tekrar, burdan al...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
mali_47
Üye
teşekurler maktama paylaşım için
278027
Üye
bu linkleri kim çaliyor arkadaslar ben hiç link göremiyorum uye giişi yaptıgım halde sorun nerde acaba. modifiye edilmiş dosyalar nerde