5800 RM-356 V40 Firmware [Professional] Modification Editions

Sponsorlu Bağlantılar

tiker

Üye
Bekle bırazdan hazırlıcam bı paket hersey hazır ve guzel olacak oke ;)
Şu mübarek gecede Allah razı olsun kardeşim bekliyorum.Ayrıca ilgilenip bu kadar kısa sürede cevap yazdığın içinde teşekkürler:oke:

--------------- Ekleme ---------------

Bu arada 2. bi mesaj oldu ama kusura bakmayın işinize yararmı bilmiyorum ama optadan aldığım sertifikam var

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
SUANDA HAZIRLADIM HERSEYI SITEYE ATIYOM SADECE KOPYALA YAPISTIR YAP KIRMIZI TEMALI VE @n!wa+*R™ YAPMIS OLDUGU EFEKLI BIR SISTEM SENI BEKLIYOR ICINDE ANLATIMIDA VAR BEKLE LINK VERECEM BOYUTU 105 MB NEDEN DERSEN HERSEYI VERIYOM BIRDAHA BISE INDIRMENE KURMANA GEREK KALMAYACAK OKE

tiker

Üye
sabırsıklıkla bekliyorum eline koluna sağlık :)

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
İŞTE SU ANDA ATTIGIM HAKLI VE TEMA EFEKLI V50 SISTEM ANLATIM KLASOR İÇERİĞİ

BU LİNK

ALTERNATİF LİNK

EFEK HAZIR YUKLENMIS YANI SIZ SADECE SISTEMI KURUN RESIMDE NASIL EFEK KLASORU DEGISIYOR ONU ANLATTIM
YANI ZATEN VIDEODAKI EFEK KULLANILMIS SISTEM YUKLEMIS OLACAKSINIZ OKE

tiker

Üye
Bekliyorum inşallah sabah kalkarız malum 23 nisan çocuğu okula görüreceğiz :)

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
İŞTE SU ANDA ATTIGIM HAKLI VE TEMA EFEKLI V50 SISTEM ANLATIM KLASOR İÇERİĞİ

BU LİNK

ALTERNATİF LİNK

EFEK HAZIR YUKLENMIS YANI SIZ SADECE SISTEMI KURUN RESIMDE NASIL EFEK KLASORU DEGISIYOR ONU ANLATTIM
YANI ZATEN VIDEODAKI EFEK KULLANILMIS SISTEM YUKLEMIS OLACAKSINIZ OKE

tiker

Üye
teşekkürler indiriyorum artık yükleme işi yarına kaldı yine bi sorun olursan yazarım :) ben telefonu satmayım :D

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
teşekkürler indiriyorum artık yükleme işi yarına kaldı yine bi sorun olursan yazarım :) ben telefonu satmayım :D

satma yaa neden satacan herseyı yaparız hallederızz ben kendı telımde demedıgım sey kalmadı zatenn gunde en az 3-4 defa sıstem kuruyom :D hatta sıstem kurarken baglantıyı kopardım bakayım dedım tel harbıden dedıklerı gıbı acılmıyormu daha harbı acılmıyor ama ne oldu bu yukleme sıstemı ıle romu yenıden kurdum yukledım cayır cayır calısıyor :d

tiker

Üye
Resmin altına yazmışsınya ondan dedim:) olmadı teli kargoyla sana yollarım artık bi kıyak yapıp halledip yüklerisin :D:D

mvs29

mvs29

Üye
ben telefonu nokia updater ile v50 yaptım bende tema efektini burdan yapabilirmiyim ?

indirdim arşiv hasarlı dedi :(

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
ben telefonu nokia updater ile v50 yaptım bende tema efektini burdan yapabilirmiyim ?

sende sorun var arkadasımmmmm bak sımdı ındırıyom eger sorun varsa 30 dakka ıcınde tekrar yuklıcem okeee

--------------- ekleme ---------------

su anda test ettım ve kesınlıkle calısmakta o lınk okeeee

eerdogan85

eerdogan85

Üye

Arkadaşım bu şekilde yükleyince skyfire youtube falan romdamı geliyor ? eğer geliyorsa yüklemeyecem :)

SuCh

Üye
@n!wa+*R™ arkadaşım yeni bir sistem yapacak mısın?
Ben açıkcası seni bekliyorum da :)
Eğer yapacak olursan senden bir ricam olacak. RomPatcher'i z'ye değilde biz kuralım. Yani otomatik başlatma özelliği olsun. Gömülü olmasın. Bir de programa gerek yok bence rom'a program entegre etmesen daha iyi olur bence. Ev ekranına 3 tane ekstra kısayo olsun bence çok iyi ouyor. Benim fikirrim bunlrı ğer yapmayı düşnüyosan :)

warhacker

warhacker

Üye
Kardeşim ben v40 ı yüklemedim ama v50 dede böyle bi uygulama çıkartırsan onu kurmayı düşünüyorum her yönden senin modifikasyonların nokia nın kinden hızlı ve iyi codec falan yazıyordu v40 ta oda iyi :)

Sana sorularım var

1- v50 için bunun gibi bir uygulama çıkartmayı düşünüyormusun?
2- Düşünüyorsan ne zaman olur( olarak hatasız?)
3- Oyun performans larını arttırmak mümkünmüdür senin uygulamayla?
4- Hoparlör sesinin nasıl arttırabiliriz 150 liralık telefonlardan bile daha çok ses çıkıyor :(

nefreeet_10

Üye
arkadaşalr yükleyen var mı???kimse yükledim harika gibisinden bişey yazmamış

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Arkadaşım bu şekilde yükleyince skyfire youtube falan romdamı geliyor ? eğer geliyorsa yüklemeyecem :)

hayır gelmıyor saf sıstem sadece hacklı okadar

iyiymiş fakat bende o dosyaların hepsi var zaten fakat hangi dosyayla birlikte v50 dosyalarıyla flash atarsam hackli olur bunu söyleyebilme imkanın varsa çok makbule geçer.

querezma rompatcher da All Patches Apply yapınca telefon kapanıyo açılıyor elimle teker teker etkinleştireyim diyorum patch leri baştan 2-3 tane etkinleştikten sonra diğerine tıklayınca yine aynısı oluyor. Diğer rompatcher lite ı da yükleyemiyorum sertifika diyo signed yaptığım halde.

tiker

Üye
herşeyi hallettim bu flasha basınca 1 defa acma kapama kısmına basmamız gerekiyorya oraya basınca Init usb communication...
Failed to backup CRT...
Detected P-: 90009699
P- nokia module version 01.02
Init usb communication...
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Not found!!!

diye hata veriyor kısa süremi basacacız yoksa acma tuşuna uzunmu basılacak querezma yardımlarını bekliyorum.Başının belası geldi yine :)

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
herşeyi hallettim bu flasha basınca 1 defa acma kapama kısmına basmamız gerekiyorya oraya basınca Init usb communication...
Failed to backup CRT...
Detected P-: 90009699
P- nokia module version 01.02
Init usb communication...
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Not found!!!

diye hata veriyor kısa süremi basacacız yoksa acma tuşuna uzunmu basılacak querezma yardımlarını bekliyorum.Başının belası geldi yine :)
arakdasım bak yapacagın su

flash basında ılkten yes no dıye yada evet hayır dıye bır yazı gelır ona evet de ardından da hemen kucuk bır pencerede bır yazı gelıyor evet hayır dıye ona evet der demez bır kere tık eder (yanı sadece bır kez tıtrıyor) bu sekılde basacan sonrası maglum

Üst Alt