5800 RM-356 V40 Firmware [Professional] Modification Editions

Sponsorlu Bağlantılar

SuCh

Üye
Youtube'nin güncel versiyonunu yüklenmiyor maalesef.Yüklenemiyor.Bu dahili bir bileşen diye uyarı veriyor. Bende anlamıyorum ki senin flashtaki dosyaları değiştireyim :S

toligargala

toligargala

Üye
Telefonunuz için size bir kaç püf nokta;)
*işlem kaydını ayarladan girerek kayıt'ı 1 gün olarak işaretleyin
*Wlan ağınızın daha iyi çekmesini istiyorsanız,Wlan'a girin ve ayarlara girin seçeneklerden Gelişmiş ayarları seçin çıkan uyarıya evet deyin ve Wlan oto yapılandırılması Kapalı iken Açık yapın ve teli resetleyin.

ben bunu yapamadım yaa

warhacker

warhacker

Üye
Ya bu telin sesini artırmanın bir yolu varmı :D vallahi yazık ya ses az cıkıyor veya bu sürüm ile artıyormu ses orda ++codec yazılmıs ama seste de bır artıs varmı? kullananlar cevap yazabılırlermı?

SuCh

Üye
Ben kendim deniyorum youtube'nin yeni versiyon dosyalarını flash dosyasına ekleyeceğim bakalım becerebilecek miyim :)

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Youtube'nin güncel versiyonunu yüklenmiyor maalesef.Yüklenemiyor.Bu dahili bir bileşen diye uyarı veriyor. Bende anlamıyorum ki senin flashtaki dosyaları değiştireyim :S
TAbiiki öyle der çünkü Z'de zaten kurulu sen hala ne güncel vers,yonu yüklüyorsun ki anlamadım

--------------- Ekleme ---------------

Ya bu telin sesini artırmanın bir yolu varmı :D vallahi yazık ya ses az cıkıyor veya bu sürüm ile artıyormu ses orda ++codec yazılmıs ama seste de bır artıs varmı? kullananlar cevap yazabılırlermı?
Ses gayet fazla merak etme..;)

*Wlan ağınızın daha iyi çekmesini istiyorsanız,Wlan'a girin ve ayarlara girin seçeneklerden Gelişmiş ayarları seçin çıkan uyarıya evet deyin ve Wlan oto yapılandırılması Kapalı iken Açık yapın ve teli resetleyin.

ben bunu yapamadım yaa
İşlem kaydın'dan ayarlara gir,Wlan'dan da ayarlardan Wlan'a gir -Ayarlar-Gelişmiş ayarlar işte böyle dostum nasıl yapamadın

ben bunu yapamadım yaa
İşlem kaydın'dan ayarlara gir,Wlan'dan da ayarlardan Wlan'a gir -Ayarlar-Gelişmiş ayarlar işte böyle dostum nasıl yapamadın

agaheroglu

Üye
dostum ellerine sağlık , gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş . ben bir şey sormak istiyorum bu yeni ekledigin kısayollar varya hani tuş takımının bulundugu ben tus takımı hariç diğerlerini değiştirmek istiyorum mesela rp+ yerine wlan koymak gibi veya haritaları koymak gibi bunu yapabilmek mümkün mü ?

SuCh

Üye
@n!wa+*R™;2176870' Alıntı:
TAbiiki öyle der çünkü Z'de zaten kurulu sen hala ne güncel vers,yonu yüklüyorsun ki anlamadım

Senin koyduğun youtubenin versiyonu 2.1li bir şeydi. En güncel versiyonu ise 2.4 onu yüklemek istiyorumdum. Neyse Flashtaki dosyaları kendim değiştirmeye çalışıyorum umarım beceririm :)

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
@n!wa+*R™;2176870' Alıntı:

Senin koyduğun youtubenin versiyonu 2.1li bir şeydi. En güncel versiyonu ise 2.4 onu yüklemek istiyorumdum. Neyse Flashtaki dosyaları kendim değiştirmeye çalışıyorum umarım beceririm :)
Öyle yapacağına prodan uptade etsene

petrucci82

petrucci82

Üye
şimdi deniyorum bakalım hayırlısı

@n!wa+*R™;2176058' Alıntı:
Alfasayısal tuş takımı kullan ve telefonu yan çevir tam ekran klavyr devreye girecektir..

Font olayında öyle bir harf sorunu yok ama sen istersen fontu değiştir.

Teşekkürler.

Ya dostum bak ben kaç kişiye cevapladım bunu şu an onun anlatımını açıklayacak zamanım yok ben kaç kere dedim sayfalara bakabilirsin.Şu an için anlatamam..

O olayı tam olarak bilmiyorum ama halledebilirsem kesin koyacağım tabiiki:oke:
TEŞEKKÜRLER.
şimdi deniyorum bittiğinde yazarım.zaten menüye de kinetic gelirse yani yapabilirseniz bu telefon kral olur...alinize sağlık hocam.

bozic

Üye
dostum şöyle br soun oldu bende diğer modifiyelerini de kullandım ama bu seferkinden mi yoksa telefoın da donanımsal bir sorunmu var çözemedim bir arama geldıgınde normal tel calıyo ve tıtıerıyo ama en ufak telı salladıgınde ses kesılıyo tıtresım kesılıyo sureklı salladıgın zamöan tıtresım ara ara gelıyo ses daha gelmıyo ama...hard format attım hafıza kartını cıkarara denedım programlardan dnmıdır dıye cozemedım bi yardımcı olsa ...

senın bu modifiyeni tekrar attım tele gene aynı sorun oldu ama orjinal cfw yi yükledim sorun ortadan kalktı şu an sanırım uyumsuzluk yapan bıryer var arastırırsan sevınırım kardeşim

SuCh

Üye
açılış ve kapanış ekranındaki mif dosyalarını nasıl değiştiriyoruz? Yani kendim resim yapıp koymak istiyorum. Nasıl olabilir?

Edit : Açıklama yapmışsın diğer sayfalarda pardon :)

petrucci82

petrucci82

Üye
yok arkadaş ne yaptıysam olmadı error booting hatası alıyorum

SuCh

Üye
Nedendir bilmem ama hiç bir şey yükleyemiyorum 2 kere flashladım fakat ne yükleyecek olursam dosya bozuk diye uyarı veriyor.Bu son verdiğini kurduğumda oldu.Çok saçma bende biliyorum fakat anlamadım :S örneğin imzalı olan operayı bile yüklemiyor. Ovi suite desteğini yüklemiyor :S bu arada romP den patchleri aktif ediyorum ama olmuyor yinede. h.kartına da telefona da format attım yine bir şey yok :S

ayfafur4

Üye
arkadaşlar jaf ın kurulumunu bilen varmı acaba ben bir türlü kuramadım yardımcı olursanız sevinirim

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
açılış ve kapanış ekranındaki mif dosyalarını nasıl değiştiriyoruz? Yani kendim resim yapıp koymak istiyorum. Nasıl olabilir?

Edit : Açıklama yapmışsın diğer sayfalarda pardon :)
Hemde kaç kere...:ah

Nedendir bilmem ama hiç bir şey yükleyemiyorum 2 kere flashladım fakat ne yükleyecek olursam dosya bozuk diye uyarı veriyor.Bu son verdiğini kurduğumda oldu.Çok saçma bende biliyorum fakat anlamadım :S örneğin imzalı olan operayı bile yüklemiyor. Ovi suite desteğini yüklemiyor :S bu arada romP den patchleri aktif ediyorum ama olmuyor yinede. h.kartına da telefona da format attım yine bir şey yok :S
Sürümde hiç bir sorun yok..daha temiz ve titiz bir Flash atmayı dene sana sadece bunu diyebilirim,birde dosyayı editlemeye çalıştıysan zarar vermiş olabilirsin.

ilkgul

ilkgul

Üye
nihayet başardım arkadaşlar atalarımız ne demiş azimle..... mermeri deler bir iş için bu kadar uğraştan sonra ğüzel sonuç almak çok zevkli tekrar arkadaşıma vede diğer arkadaşlara teşekkür ederim yeni projeleri bekliyorum. bu arada yapamayanlar için söylüyorum anlatılanlara birazda siz katkıda bulunun şöyle şunu yapayım yok olmadı şunu yapayım oda olmadı bunu yapayım sonuçta bir şekilde oluyor korkmayın cihaz bozulmaz bozulsada servisler var :)

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
yok arkadaş ne yaptıysam olmadı error booting hatası alıyorum
Anlamadım bu hatayı neden alıyorsun?

Açılış ile ilgili bir hata olmalı yani açılış ve kapanışa yanlış formatta resim attıysan olabilir..

nihayet başardım arkadaşlar atalarımız ne demiş azimle..... mermeri deler bir iş için bu kadar uğraştan sonra ğüzel sonuç almak çok zevkli tekrar arkadaşıma vede diğer arkadaşlara teşekkür ederim yeni projeleri bekliyorum. bu arada yapamayanlar için söylüyorum anlatılanlara birazda siz katkıda bulunun şöyle şunu yapayım yok olmadı şunu yapayım oda olmadı bunu yapayım sonuçta bir şekilde oluyor korkmayın cihaz bozulmaz bozulsada servisler var :)
İşini bilirsen yani bir şi yapıyorsan eğer ama bilerek yapıyorsan biraz da mantıkla düşündüğüde cihazın bırak servisi kendinin bile anında düzelteceğini anlarsın..Bozulmaz zaten merak etme.

Teşekkürler:oke:

şimdi deniyorum bakalım hayırlısı

şimdi deniyorum bittiğinde yazarım.zaten menüye de kinetic gelirse yani yapabilirseniz bu telefon kral olur...alinize sağlık hocam.
Eyvallah baba sağolasın..:)

bozic

Üye
hyr aten donanımsal bır sorun yok cıhaz da bozulmada yok zaten olmıcagını bılıyorum ama cozemedıgım bır konu bı porblem var dıger modifiyelerinde yoktu neden cozmeye calsııyorum ayrıca hıc editlemeye calısmadım
ama bıyerde vbı sorun war tıtresımı bozuyo :S

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
hyr aten donanımsal bır sorun yok cıhaz da bozulmada yok zaten olmıcagını bılıyorum ama cozemedıgım bır konu bı porblem var dıger modifiyelerinde yoktu neden cozmeye calsııyorum ayrıca hıc editlemeye calısmadım
ama bıyerde vbı sorun war tıtresımı bozuyo :S
Evet güzel kardeşim;

Hiç üşenmedim ve adım kadar emin olmamla kalmayıp ev telefonundan kendi telimi aradım ve ki şu an sizin kullandığınız sürümün(Professional) aynısı kullanıyorum teli yukarı aşağı,sağa sola, hatta yatağa bile atmak kaydıyla bir savurmaya mağruz bırakmak kaydıyla bir dış kuvvet uyguladım:D,fakat hiç bir ses kesilmesi,keza bir titreşim kesilmesi gibi yaşadığın hiç bir sorun yaşanmamıştır..:bye2:

Üst Alt