5800 RM-356 V40 Firmware [Professional] Modification Editions

Sponsorlu Bağlantılar

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
animatör dostum bana v40 navi kodu lazım + bu hack işini yapamıyorum user iniyi işaretliyom sonra telefonu seçiyom. altta NONE NONE diyor hepsini msnni açta konuşalım biraz

--------------- Ekleme ---------------

+ dediklerin hepsini yaptım oldu ama telefonun sistemi hala aynı açılırken el sıkışmalar nokia msj göndermeler hepsi var yazılımda bi değişiklik göremedim
Demekki modifiye yazılımı ne yazıkki yükleyememişsin yoksa bunda koyduğum özelliklere göre o nokia el sıkşması,my nokia sms olayları çok küçük sayılır:oke:

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
kardeş benim 5800 XM Tema Efektlerini Oluşturan Dosyalarına ve Tema Efektlerini Seçeneğini Oluşturan Dosyalara İhtiyacım Var 5320 Xm İçin Diyorum Eğer Bana Bu Firmwarelere Dosya Eklemeyi Öğretirsen Vede Başarılı Olursam 5320 Xm ye Tema Efektlerini KoyaBilirsem Söz Veriyorum 100 Köntör Yollayacam Sana Ama Lütfen Yardımcı Ol...

[CeZZaR]

[CeZZaR]

Üye
Ben jaf emulatoru çalıştıramadım işletim sistemi win7 uyumluluk sorunu falan denedim olmadı. Neyi eksik yapıom bi de resim ekleyem

kopukum

kopukum

Üye
ya brader bunun bekleme ekranında çok fazla şey war rommom msj falan zaten kısyol war bunları nie koydunkı temadan bile bişi anlayamıorum kapatıo ekranı resmen keşke bekleme ekranını orjinal bıraksaydın:S

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
[CeZZaR];2171660' Alıntı:
Ben jaf emulatoru çalıştıramadım işletim sistemi win7 uyumluluk sorunu falan denedim olmadı. Neyi eksik yapıom bi de resim ekleyem
Dostum jaf emülatörü kurmamşsın JAf.exe i C'ye kur ama ogm jaf emülatörü ve Jaf'ı aynı klasörde bulundur:oke:

ya brader bunun bekleme ekranında çok fazla şey war rommom msj falan zaten kısyol war bunları nie koydunkı temadan bile bişi anlayamıorum kapatıo ekranı resmen keşke bekleme ekranını orjinal bıraksaydın:S
Dostum kasmaya mahal yok..Al bu eklentideki .txt belgesini C:Private:10202b9 klasörüne yapıştır üzerine yazılsın mı derse evet de teli resetle ;)

Ekli dosyalar

kopukum

kopukum

Üye
dedını yaptım aslında klasorde yoktu cde actım attım onu ama aolmadı sorunum resımde kırmızıla cızdım onun dısında herseyı harıka tabı bana göre + yanıtladın için teşekkürler...

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
dedını yaptım aslında klasorde yoktu cde actım attım onu ama aolmadı sorunum resımde kırmızıla cızdım onun dısında herseyı harıka tabı bana göre + yanıtladın için teşekkürler...

Tabiiki olmaz o klasör yeniden açılırmı o sana dediğim gizli klasördür..hack patchlerini aktif et ve X-plore ayarlarınsan ilk başta ki 4 seçeneğede tik koy ve şimdi dediğim dizine at o kesin soracak üzerine yazılsın mı diye :evet:

Bosnalı86

Üye
dostum herşey iyi güzel oldu,fakat program yükleyeyim dediğimde dosya bozuk hatası alıyorum,sorun ne olabilir acaba?

kopukum

kopukum

Üye
dediğini yaptım ama gene o menü orada resım ekledım gene yanlısım warsa solermısın ???

SuCh

Üye
Bundan bir öncekinde rompatcher'i yüklemiştim sorun olmadı. Şimdi yükleyemiyorum. Anlamadım gitti :S Hep hata veriyor. Dahili bileşen hatası sertifika hatası flasladıktan sorna gelen rompatcher hiç açılmıyor zaten. Onun üstüne yükleme yapamadım. Format atıp yükleme yapayım dedim yine olmadı. Anlamadım acaba nerde yalış yapıyorum :S
Normal Rp ile İstenen uygulama erişimine izin verilmedi diye hata veriyor.
Kendi sertfikam ile veya sizin verdiğinizi yüklemeye çalıştığımda ise yüklenemiyor sertifika tarafından kısıtlanıyor hatasını alıyorum.

Edit:E de patches isimli klasör oluşturunca sorun kalmadı çalışıyormuş. :) Özür dilerim :))

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
dediğini yaptım ama gene o menü orada resım ekledım gene yanlısım warsa solermısın ???
Dostum "10202b9" diye bi klasör yok onu sen oluşturmuşsun o .txt belgesini tam altındaki klasöre yani "10202be9" klasörüne atacaksın :D

Bundan bir öncekinde rompatcher'i yüklemiştim sorun olmadı. Şimdi yükleyemiyorum. Anlamadım gitti :S Hep hata veriyor. Dahili bileşen hatası sertifika hatası flasladıktan sorna gelen rompatcher hiç açılmıyor zaten. Onun üstüne yükleme yapamadım. Format atıp yükleme yapayım dedim yine olmadı. Anlamadım acaba nerde yalış yapıyorum :S
Normal Rp ile İstenen uygulama erişimine izin verilmedi diye hata veriyor.
Kendi sertfikam ile veya sizin verdiğinizi yüklemeye çalıştığımda ise yüklenemiyor sertifika tarafından kısıtlanıyor hatasını alıyorum.

Edit:E de patches isimli klasör oluşturunca sorun kalmadı çalışıyormuş. :) Özür dilerim :))
Evet aynen öyle içinde bir yama olan klasör olmayınca Rom P. nasıl çalışsın hadi onu geçtim Patch'leri aktif etmeden Rom P. yüklemeye kalkışırsan tabiiki hata alırsın :D

İyi bari bulmuşsun :d:

dostum herşey iyi güzel oldu,fakat program yükleyeyim dediğimde dosya bozuk hatası alıyorum,sorun ne olabilir acaba?
Tekrar Temiz ve titiz bir Flash atmayı dene dostum:oke:Çünkü Firmware ile bi alakası yok o hatanın

Bosnalı86

Üye
dostum daha önceki sürümlerinde sorun olmuyordu,tam 6 kere yeniden flashladım teli arka arkaya,fakat sorun her seferinde aynı :hmmm

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
dostum daha önceki sürümlerinde sorun olmuyordu,tam 6 kere yeniden flashladım teli arka arkaya,fakat sorun her seferinde aynı :hmmm
Yaw iyi güzelde bak o sorunu yaşayan bir tek sen varsın ve şuda var bende hiç yaşamadım öyle bir hata bak benim Firmwaremi açıp editlediysende o hatayı alabilirsin bir yerde yanlışın olmalı!

Bosnalı86

Üye
dostum garip ama firmwareyi yükledim,yükler yüklemez telefon ayarlarını yedekledim. firmwareni tekrar flash attım we yedeklemeyi geri yükledim,problem kalmadı :naughty: ayrıca da formattan sonra rompatcher tekrar kurulu olmuyor deil mi

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
Aniwatör Kardeş Şu Olayın Nasıl Yapılacağını Bize Anlatmadın Giti Yaw Vallaha Bana Çok Lazım...

ilkgul

ilkgul

Üye
JAf.exe yi kuramadım bir türlü acamadım ogm jaf üst resimdeki exe bulunamadı hatasını veriyor yardım edersen sevinirim..

[CeZZaR]

[CeZZaR]

Üye
@n!wa+*R™;2171821' Alıntı:
Dostum jaf emülatörü kurmamşsın JAf.exe i C'ye kur ama ogm jaf emülatörü ve Jaf'ı aynı klasörde bulundur:oke:

verdiğin linklerde jaf.exe yoq onu nerden indirebilirim?

kopukum

kopukum

Üye
Teşekkürler arkadaşım dediğini yaptım ve bekleme ekranı düzeldi başarılarının devamını dilerim....

ilkgul

ilkgul

Üye
acil jaf exe arıyorum yoksa bu anlattıkların vede benim anladıklarım boşa gidecek yardımmmm

osmx1453

osmx1453

Üye
Dostum Emeğine sağlık Çok Güzel Yapmışsın ama bende Mp3 Player sorunu veriyor Müziklerimi Görmüyor =S

Üst Alt