@n!wa+*R
Üye
Sen yeni sürümü gör.. Coming Soonkardeşim bugun yükledim firmware yi.. hani effect değiştiriyorum demiştim ya tam benim effecti eklemişsin süper olmuş hız felan gayette düzgün çalışıyor. eline sağlık aynen devam![]()
Sen yeni sürümü gör.. Coming Soonkardeşim bugun yükledim firmware yi.. hani effect değiştiriyorum demiştim ya tam benim effecti eklemişsin süper olmuş hız felan gayette düzgün çalışıyor. eline sağlık aynen devam![]()
@n!wa+*R™;2163759' Alıntı:Sen yeni sürümü gör.. Coming Soon![]()
Yine format atacağım. bi rahat durmuyorum 

Dostum yeni sürüm hazırlıyorsan donanım haberde senin gibi bir arkadaş çok profesyonel bir sürüm yapmış. Artık telefona hard format atsak bile hackli olabiliyor. O sürümü de inceleyebilirsen çok iyi olur. Belki faydalana bileceğin şeyler olur. Şimdiden kolay gelsin. Emeklerin için tekrar teşekkürler.
Bu arada bu zamana kadar format atarken ki flashlama yöntemlerimiz tamemen yanlışmış. Orada ki konuyu inceleyince gördüm. Bir arkadaş doğru formatlamayı oradan buraya aktarırsa çok güzel olur. Format sırasında karşılaştığım hataların hepsini oradan giderdim. Şuan tele flash atarken tek bir sorun tek bir hata almıyorum.

Yeni sürüm üzerinde 2 haftadır çalışılıyor..En önemli sorun olan Rom Patcher formattan sonra artık sorunsuz kurulumu en yeni özelliklerden biri..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bahsettiğin konu bu olsa gerek
Doğancan kardeşimin yapmış olduğu modifiyede güzel benim modifiye ile aynı neredeyse, doğancan kardeşim yazı fontu ve yeni efeckler kullanmış çok beğendim. Benim modifiyem üzerinden dosyaları düzenlerse sanırım daha iyi bir yazılım ortaya çıkacaktır. Burda ayretten konu açmaya gerek yok doğancan sağolsun beta1 final ve bu versiyonuna baktım çok güzel işler çıkarmış.
Rompack olayı Formattan sonrada otomatik kuruluyor doğancan kardeşim benim dosyayı indir bi kontrol et o konuda sorunsuz şuanda sistem. Sadece plus life kurulumu yapılamıyor z: yazıldığı için dahili bileşen oldu "RP Lite"...
Bi elin nesi var 2 elin sesi var benim dosyalarım üzerinden geliştirebilirsen sistemi ortaya daha güzel bir yazılım çıkacaktır.![]()
Sonuçta bende yabancı forumlardan geliştirmiştim sistemi.
Kolay gelsin.![]()

Atabilirsin ama hepsi de kesin çalışacak diye birşey yok..ya bunu kendinmi yaptın nası yani z ye istediğin dosyayı atabiliyormusun...
Öyle sorunların olmaması lazım ama bekle kardeşim yeni sürüm bitmek üzere..sürümün güzel olmuş kardeş ama bluetooth dosya göndemedi samsung telefona bide skyfire veya kendi broswerinden nete bağlanamadım acaba neden oldu böyle
Benim dosyamı nasıl değiştiriysen V40 hack dosyasnıda değiştiriceksin..bak şimdi ben herşeyi yaptım telne rom pather de var aktifleştiriyoum 2 tanesini ordaki sora snn kini kurmaı deniyorum gie sertifika hatası veriyor
Yeni sürümde o sorun giderildi merak etme ekleyeceğim..Arkadaşım bugün bir şeyin farkına vardım. İşcep programını fortiscep programını indiremedim. Cep telefonuma link geliyor. Yükleme başlıyor ve yükleme başarısız diyip çıkıyor. Arkadaşın telefonu da 5800 ama hacksiz. Onda denedim indirdi ve kurdu her iki bankanın progrmaını da. Bana lazım olan bir program fakat yüklemeyi yapamıyorum ne yazık ki. Kendi browseri ile operanın her iki sürümü ile de denedim olmadı. Yüklemeye başlarken yükleme başarısız diyip çıkıyor.

Valla ben bildiğim gibi Flaslarım dostum ayrıca şu ana kadar da tek bir hata bile almadım ben Ekleyeceğim zaten resimli anlatım merak etme@Birol bence kesinlikle senin donanım haberde anlattığın flash yönetemi buraya eklenmeli. Eski yöntemle bir çok hatadan sonra format atabiliyordum ,ama senin anlattığın gibi yapınca tek bir sorunla karşılaşmadım. Dolayısıyla oradaki flashlama yöntemleri kesinlikle buraya aktarılmalı. Konu sahibi sen olduğun için bence aktarırsan daha makul olur.

Evet,arkadaş yapamamış olabilir belki ama olsa bile öyle bir şey yeni sürümde hepsi gideriliyor zaten.hocam öyle bi problem olmadı bende direkt yükledi işcep i
Dostum o klasör dizini için sen yinede Nokia Ovi Suite'i yüklearkadslar bunu yuklerken nokia pc suite falan yuklu olmasi gerekiyor mu

Dostum anasayfada tam anlatım yaptım ben bak benim modifiye dosyamı değiştirdiğin gibi 5800 V40 ahck içinde ekte var rofs dosyasını değiştiriceksin.kardes son yaptıqın frimware yi yüklemedim ama bi öncekini yanı dun bu sayfada olanı yükledım.tamam herşey güzel de proqram falan yüklenmıyorpom patcheri 2.3 ü yükleyemedım hem telefon da da yoktu.başka bir proqram yüklemeye çalışyıqımda ise ondada sertifika kısıtlı diyor nasıl olacak bu iş
![]()
teşekürler

Valla onu denemek lazım ama o hatayı verceğini sanmıyorum,şayet verse bile sürümden kaldırırız olur biterEmeğine sağlık.
Ben bir şey soracağım. Diyelim Bu youtube programının veya skyfire programının güncel bir versiyonu çıktı. Onu yüklemeye kalktığımızda bu dahili bir bileşendir uyarısını alacak mıyız? Yoksa sorun olmadan güncel olanını yükleyebilecek miyiz?
(Ayrııca bu gayet iyi yenisi çıksa ne kadar olacak sanki)