hell26
Üye
Bilmiyorum ama onu müziklere girdiğin zman yani Müzik çalardan seçebilirsin zaten.Merhaba benim bir sorunum war yardımcı olursanız çok sewinirim. Müziklerim hafıza kartında E\Sounds\Dijital klasörünün içinde Müzik Çalar görüyor herhangi bir sorun yok yalnız Tercihlerden zil sesi ve mesaj sesi olarak ayarlamaya çalıştığımda sadece telefonun orjinal müzikleri war benim hafıza kartında olan müzikleri görmüyor. Bunun nedeni ne olabilir acaba?
Evet,ama o zor yani yapmaya çalışıyoruz,Yahu bu v40 şahane olmuş yemişim ifonunu xD emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkürlerBirde menüye scroll ekleselermiş dahada bi şahane olacakmış.
Mantıksal olarak bu soru zaten her halikarda yanlış.." Disk hatası - Yazma " Diye bir sorun verdi telefon ilk başta telefonun diski sandım,, sonradan farkettimki hafıza kartım bozulmakla bozulmamak arasnda birşey hale gelmiş.... bunun sebebi nedir, bu olaylardan sonra yandı ...
Telefonunu bulamıyor..ben flas butonuna bastıgımda söyle bır uyarı alıyorum neden acaba . dosyalar yuklenmıyor neden
Backing up CRT...
Detected P-: 90009699
P- nokia module version 01.02
Init usb communication...
Reading IMEI...
Failed! Aborting!
Failed to backup CRT...
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Found
Error reading phone init data...
Backing up CRT...
Failed to backup CRT...
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Not found!!!
sende vista mı kullanıyorsun bende olmustu o sorun xp de yaptım oldu gayette sorunsuz hıcbır uyarı vermedı sende windows7 veya xp de dene vistada enayılık yapıyobendede aynı hata var ındırdım acılmıyor nasıl yapacagız bu ısı kafam karıstı sımdı yardımcı olacak yokmu hiççç
acma kapatma düğmesine basacaksın bı sn.
o gerısını halledıyo.
ayrıca windows vistada olmuyo xp de denedım oldu arkadaslar ama menu oyle sekıllı degısmıyo hareketler bilmem neler taklalar falan yok gene aynı onu cozemedım.
rompatcher e gırıyorum yesıl yapıyorum o ıkı secenegı install server rp+ ile open4all rp+ yı kapatıp acınca gene yesıl degıl eskı halıne donuyo bırde rompatcherplus_2.3 yuklenmıyor bu dahili bir bileşen dıye uyarı verıyo help mee..
acma kapatma düğmesine basacaksın bı sn.
o gerısını halledıyo.
ayrıca windows vistada olmuyo xp de denedım oldu arkadaslar ama menu oyle sekıllı degısmıyo hareketler bilmem neler taklalar falan yok gene aynı onu cozemedım.
rompatcher e gırıyorum yesıl yapıyorum o ıkı secenegı install server rp+ ile open4all rp+ yı kapatıp acınca gene yesıl degıl eskı halıne donuyo bırde rompatcherplus_2.3 yuklenmıyor bu dahili bir bileşen dıye uyarı verıyo help mee..
--------------- Ekleme ---------------
sende vista mı kullanıyorsun bende olmustu o sorun xp de yaptım oldu gayette sorunsuz hıcbır uyarı vermedı sende windows7 veya xp de dene vistada enayılık yapıyo
@n!wa+*R™;2216542' Alıntı:Telefonunu bulamıyor..
Heralde şarjın fln bitmiş oda reset atamamış..
Yada teli Pc'ye tanıt bulsun bu USB yolunu fln
Aynı sorun bende de vardı usb kablosunun driverlarını yükleyince düzeldi. Driverlarıben flas butonuna bastıgımda söyle bır uyarı alıyorum neden acaba . dosyalar yuklenmıyor neden
Backing up CRT...
Reading IMEI...
Failed! Aborting!
Failed to backup CRT...
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Found
Error reading phone init data...
Backing up CRT...
Failed to backup CRT...
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Not found!!!
Evet,ama o zor yani yapmaya çalışıyoruz,
Teşekkürlerimle.
ben bu hack olayından vazgeçip eski orjinal haline dönmek istiyorum.nasıl yapıcam bunu? yardım eder misiniz?
ben bu hack olayından vazgeçip eski orjinal haline dönmek istiyorum.nasıl yapıcam bunu? yardım eder misiniz?
Evet aynen öyle olacak.Bildiğim kadarıyla navifirm ile indirdiğin orijinal dosyaları hiç değişiklik yapmadan aynı şekilde JAF editör ile telefona atıyorsun hepsi bu kadar
Bak Hack ne işe yarar;ya beyler benim telefon nasıl aldıysam öle sadece uygulama ve oyun kurdum ilk kez hack yapcam ve arkadaşın buraya yazdığı hack çok hoşuma gitti ama dediğim gibi ben proffesiyonel değilim sizce telefona hack yapimmi yaparsam bu hackimi yapayım? daha hayatımda hiç bir telefonuma hack yapmadım ilk olcak.
O ikonların kesin görünür yani format meselesi önleyemeyiz..Aynı sorun bende de vardı usb kablosunun driverlarını yükleyince düzeldi. Driverları
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...aslar-buyrun-kisa-anlatim-eklendi-316551.html
Bu linkteki 3 ve 4 ü yap altta da nasıl yapılacağı anlatılıyor.
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaşım merhaba Eline sağlık gerçekten güzel bir rom hazırlamışsın En taktığım konulardan birisi, Galeride yüklediğimiz programların ikonlarının da görünmesi bu gerçekten çok sinir bozucu bununla ilgili bir çalışman olursa çok sevinirim hatta 5800 da neler eksik bir başlıkta herkes katkıda bulunsa ve yapılabileceklerini bu doğrultuda yapabilsen daha kullanışlı bir rom modifikasyonu olur ne dersin...İyi çalışmalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?