5800 RED RM-356 Firmware Modifikasyon (Yeni)

Sponsorlu Bağlantılar

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
5800 RED RM-356 Firmware Modifikasyon (Yeni)
Evet arkadaşlar kendi modifiye ettiğim 5800 red RM-356 frimware yi sizlerle paylaşmak istedim..

Herşeyden önce telefona flaşh atmayı bilmeniz gerekmektedir.Fazla bilgisi olmayan arkadaşlar lütfen uğraşmasınlar aksi takdirde telefona ciddi zarar gelebilir.
Flaş işlemi için burada ki linkten yararlanabilirsiniz Nokia 5800 v40.0.005 Hack!Türkçe & Resimli Anlatım:oke:

Evet arkadaşlar Telefona ek olarak fazla dosya yada özellik koymadım neden koymadım hemen açıklayım diğer arkadaşların yaptığı firmware leri inceledim
gerek tema effekti olsun gerek diğer sonradan katılan özellikler olsun ki yeri gelmişken hemen belirteyim tema effektinin telefonu bayağı yavaşlattığını gördüm ve telefona ek olarak tema effekti koymadım belki bu yüzden sizlerden tepki alabilirm ama inanın teli effektsiz kullanırsanız telefonda ki hızı görürsünüz
neyse ana ekranda yataylık bunu kaldırmadım istemeyen arkadaşlar sensör ayarlarında döndürme ayarını kapatsınlar evet room patcher içinde zaten kurulu
gene yeri gelmişken bu room patcher hakkında şunu belirteyim ki 1. room patcher açılışta otomatik başlamıyor yani siz teli her kapatıp açtığınızda room pacther'a aktifleştirmeniz gerekiyor diğer arkadaşımızın verdiği firmware de room pacther aktif oluyor ama telefona soft yada hard format atıldığında room pacther kayboluyor ve tekrar yüklenmesinde bi takım sorunlar çıkıyor bu benim verdiğimde ise öyle bi sorun yok ister soft ister hard format atın room pacther yerinde ek olarak telefona restart prosu kurulu geliyor ki bu da çoğu kullanıcını işine yarayacak bi program ayrıca fontu orjinal fonttur değişiklik kenetic scroling ayarına dokunmadım oda orjinal işte size tamamı orjinale yakın ama hackli bir firmware isteyen arkadaşlar aşağıdaki linkten indirebilirler saygılarım la güle güle kullanın.

• Beğen
Tepkiler: alki58, darkprince40, M3L!H ve 5 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler..

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
teşekkürler

Revengeful

Emekli Yönetici
Teşekkürler

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kullanın arkadaşlar sorunsuzdur

UniqueDemon

Üye
Bir soru sorabilirmiyim.
Bu dosyaları nasıl düzenliyorsunuz. Nokia editör işini biliyorum dosyaları çıkardım fakat hangi dosyaları silersem oyunu silmiş olurum (sizin verdiğiniz rofs2 dosyasını değiştirmek istiyorumda... Oyunları vs çıkartmak program eklemek ??)

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
dostum bayağı karışık valla düzenliyoruz ama biraz garip bi tabir olucak kusura bakma Anamız ağlıyo yapana kadar

--------------- Ekleme ---------------

çok dikkat ve sabır isteyen bişey modifikasyon yanlış bi dosyanın silinmesi bazı uygulama yada program yüklemelerinde sorun çıkarta biliyor

uydu

uydu

Üye
bravo

UniqueDemon

Üye
Hmm peki sizin verdiğiniz dosyada (oyunları silmemiş iseniz) hangi dosyayı silmeyim oyunları silmek için... Default oyunları silip onların kapladığı alana başka oyun yüklemek istiyorum ama bir türlü hangi dosya olduğunu ve o pakete nasıl yükleneceğini bulamadım. Diğer modifiyelilere baktım çok şey değişmiş bu gözüme daha sade çarptı taaki oyunlar olmasaydı :):):):)

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
ne için brova dedin arkadaşım pardon

saol:oke:

cagat87

Üye
tele bi sey olmax umarim bi de benim telim yurtdisndan gelen bi 5800 xm bugun nokia care e gittim v40 yuklemek icin 30 tl istedi serfsizler.. garantisi deyok dediler bu telde ise yarar umarim..

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
elbetteki yarar kardeşim sen bunu tele yükle biz para istemiyoz sen rahat ol tamamen hayrımıza yapıyoz

leventgaat

Üye
dostum emegğin için teşekkürler yanlız bu dosya red değil blue

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
dostum emegğin için teşekkürler yanlız bu dosya red değil blue

yükledin mi kardeşim bende aynı firmware yi kullanıyom bende ki kırmızı yoksa benim gözlerde mi bi sorun var bizzat kendim navifirmden red dosyalarını indirip hazırladım iyi bak kırmızıdır ooo:oke:

leventgaat

Üye
yükledin mi kardeşim bende aynı firmware yi kullanıyom bende ki kırmızı yoksa benim gözlerde mi bi sorun var bizzat kendim navifirmden red dosyalarını indirip hazırladım iyi bak kırmızıdır ooo:oke:

çok garip sizin verdiğiniz dosyanın ikisinide programflies teki dosyalar ile değiiştirdim ve yükledim blue olarak açıldı...şu andada sizin dosyalarınız yüklü...

aryscat

aryscat

Üye
Rom patcher in formattan sonra geri gelmesi güzel.

Romparcher plus yüklerken"bu bir dahili bileşendir" deyip yüklemiyor. Varmıdır bi çözümü???

Romparcher plus yüklerken"bu bir dahili bileşendir" deyip yüklemiyor. Varmıdır bi çözümü???

Tracy35

Tracy35

Üye
eed bende Onu Soruçaktim Rom patcher telefona fabrika ayarlarını geri Yukle Diyınçe gidiyor :S neden Açaba _? Bılgi veririseniz Sevinirim Şimdiden Teşekürler

PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Not found!!!

hatası alıyorum

efe574

efe574

Üye
eed bende Onu Soruçaktim Rom patcher telefona fabrika ayarlarını geri Yukle Diyınçe gidiyor :S neden Açaba _? Bılgi veririseniz Sevinirim Şimdiden Teşekürler

PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Not found!!!

hatası alıyorum

aynı hata bendede oluyor yardım plas

yasarbas

yasarbas

Üye
Aynı şekilde v50 modifiye yazılım bekliyoruz ama yine red olsun lütfen.. Saygılar..

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar room dosyası benim heckli sistem de format dahi atsanız kaybolmaz çünki z ye gömülü tek sorunu telei kapatıp açtıktan sonra otomatik başlamıyor artı benim hazırladığım firmware rengi kırmızı çünki benim telde kırmızı mavi hacklid dosyalarda var zatem benim bunu hazırlamamın asıl sebebi kırmızı isteyenlerin çoğunlukta olması searching for phone hatası genelde win 7 ve vista üzerinde oluyo xp de denendi böyle bi sorun yok işin garipğ tarafı bende win 7 kullanıyorum benim flaşlama tekniğim biraz garip bende bu hatayı çok kez aldım şöyleki
press power on yazısı çıkınca ben içimden yavaş yavaş 11e kadar sayıp öyle telin açma kapama tuşuna basıyordum işte dedim ya win 7 den kaynaklı bi sorun çünki daha yeni bir işletim sistemi ve program uyumsuzluğu var ek olarak
50 sürümünü düzenlemek için şuaralar zamanım yok zaten sitede var ve şunuda belirteyim ben hack dosyası hazırlarsam üzerinde çok fazla oynama yapılmadan yani şunu kaldır bunu koy müye yeni görünüm kata yeni teme efekti koy gibi şeylerle uğraşmıyorum hatta öyleki kendi telimde bile tema efekti açık değil ve telefon çok daha hızlı telde hız olsun diyenler tema efekti ni kapatsınlar ve yüklenecek programalrı mutlaka hafıza kartına yüklesin ler teldeki hafıza boş kalsın ki tel satabil çalışsın ok saygılarımla...

arkadaşlar room dosyası benim hackli sistem de format dahi atsanız kaybolmaz çünki z ye gömülü tek sorunu teli kapatıp açtıktan sonra otomatik başlamıyor artı benim hazırladığım firmware rengi kırmızı çünki benim telde kırmızı mavi hackli dosyalar sitede zaten var benim bunu hazırlamamın asıl sebebi kırmızı isteyenlerin çoğunlukta olması searching for phone hatası genelde win 7 ve vista üzerinde oluyo xp de denendi böyle bi sorun yok işin garip tarafı bende win 7 kullanıyorum benim flaşlama tekniğim biraz garip bende bu hatayı çok kez aldım şöyleki
press power on yazısı çıkınca ben içimden yavaş yavaş 11e kadar sayıp öyle telin açma kapama tuşuna basıyordum işte dedim ya win 7 den kaynaklı bi sorun çünki daha yeni bir işletim sistemi ve program uyumsuzluğu var ek olarak
50 sürümünü düzenlemek için şuaralar zamanım yok zaten sitede var ve şunuda belirteyim ben hack dosyası hazırlarsam üzerinde çok fazla oynama yapılmadan yani şunu kaldır bunu koy menüye yeni görünüm kat yeni teme efekti koy gibi şeylerle uğraşmıyorum hatta öyleki kendi telimde bile tema efekti açık değil ve telefon çok daha hızlı telde hız olsun diyenler tema efekti ni kapatsınlar ve yüklenecek programları mutlaka hafıza kartına yüklesin ler teldeki hafıza boş kalsın ki tel satabil çalışsın ok saygılarımla...
teşekkürler

Üst Alt