5800 parçalıycam şimdi lütfen yardım

Sponsorlu Bağlantılar

mahmut4545

mahmut4545

Üye
    Konu Sahibi
5800 parçalıycam şimdi lütfen yardım
merhaba arkadaşlar.2 gündür telefon durup duruyorken ekranda çizgi çizgi oluyor parlaklık düşüyor telefon kendini kapatıyor veya reset atıyor sorun ne olabilir acaba bi fikri olan var mı hafiza kartını biçimlendirdim tekrardan yazılım attım değişşen bişey bişey yok telefon açılınca bi yere girmeye çalıştırığımda ekran renkler kayıyor reset atıyor veya kapatıyor ?

Beşiktaşlı24

Beşiktaşlı24

Üye
hardformat ,yazılım atma vs. gibi çözüm yollarını denediysen ve problem hala devam ediyorsa cihazda bir problem var demektir

mahmut4545

mahmut4545

Üye
    Konu Sahibi
acaba kartta soğuk lehim falan mı birkaç kere yere düştü baya sert aslında günde ortalama 10 kere flaan düşer elimden

serdarserdars

Üye
cfw yükle

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
kardes orijinal yazilimda bendede oluyodu cfw yukledim gecti ayda 1 restart atiyo.

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
donanımsl bir sorun servise gönder

hikmet366

hikmet366

Üye
Cfw yükle olmassa tamirciye götür

Beşiktaşlı24

Beşiktaşlı24

Üye
acaba kartta soğuk lehim falan mı birkaç kere yere düştü baya sert aslında günde ortalama 10 kere flaan düşer elimden

telefon yere sert düştüyse içeride bir hasar oluşmuş olabilir garantisi varmı ??

manyaq28

manyaq28

Üye
yazılım ile alakalı değil hocam ekran iletkeninde temas sorunu var çok zayıf zatan onların ekran iletkeni çok defa gördüm ekrana bi 40 lira sıkışmış.

hikmet366

hikmet366

Üye
manyaq28

manyaq28

Üye
eger sökebilirsen ekranı sök soketlerine kontak spreyi sık ya diş dırçası gibi birşet ile temizleyip iyice oturt tekrar

Symbianize

Symbianize

Üye
Ekranla alakası yok bilende bilmeyende konşuyor yazılımsal bir arıza var yazılımı güncelle olmazsa flash at

hikmet366

hikmet366

Üye
ya tekniksel ya da yazilımsal

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
parçala bence

Beşiktaşlı24

Beşiktaşlı24

Üye
Matthe

Matthe

Üye
Aynı sorun bende de vardı ya tamamen yazılımsal, kullandığın herhangi bir uygulamadan oluyor, ve ya çok fazla uygulama açıp ram'i tüketirsen öyle oluyor. NaviFirm'den telefonuna uygun orjinal sistemini yükle, yükledikten sonra hafıza kartını falan biçimlendir birde hard format at ilk günkü gibi kullanmaya devam et. O problem dediğim gibi aynısı bende de vardı 2 hafta öncesine kadar, geçen hafta orjinal sistemle tekrar flashladım telefonu, takır takır çalışıyor. Ah birde satabilsem :d:

MRT C.

MRT C.

Üye
kardeş o on tarafı sök ön kameranin yay sisteme bağlayan ince birşeyvar ekranı sisteme bağlayan bir şey var adını unuttum onu çıkart ekran komple çıkıyor zatı dikkatli yap temizle ekranın dip kısmında kopukluk var plakaya yani sisteme bağlantı o ince bağlantı naylonumsu ince onda sorun kısacası

federico2424

federico2424

Üye
arkadasim ekran deyişecek nokta

Muhammet DEDE

Muhammet DEDE

Üye
genelde ram'a çok yüklenince olabilecek bir sorunsal, hard format at derim düzelmez ise en yakın telefon tamircisi :) 30 40 arası bir fiyat çıkarırlar

exp_l0it

exp_l0it

Üye
aynı sorun bende var hala da var ama ram ve cpu ya çok yüklenince telefonun programları kapatamıyor o yüzden ekran lacivert olup kapanıyor açılıyor telefon çok fazla uygulamayı aynı anda açma yoksa telefon nanay olur ram i sebebi ram yetmezliği

Üst Alt