5800 parçalıycam şimdi lütfen yardım

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
eve t neden se 5800 356 mb ram koyduylarsa

mahmut4545

mahmut4545

Üye
    Konu Sahibi
ekranla akalakı olgunu sanmıyorum ekranla alakalı olsa telefon kendine reset atmaz görüntü kaybolur şuan zaten cwf yüklü telefonu herşeyini temizledim entegreye kolanya döküp sildim sorun yine aynı orjinal yazılımı atmadım onu denicem birde hafıza kartını biçimlendircem bakalım sorun devam edicekmi lcd ekranın filminde falan bi kırık falan yok kontrol ettim yazılımsal oldugunu düşünüyorum bende neyse deniyim sizi bilgilendircem sağolun yinede bi fikri olan varsa paylaşsın.

mahmut4545

mahmut4545

Üye
    Konu Sahibi
up up up up up yok mu bi cevabı olan

- - - Eklendi - - -

up up up up up yok mu bi cevabı olannnn

- - - Eklendi - - -

up up up up up yok mu bi cevabı olan

Symbianize

Symbianize

Üye
Ya kardeşim bak en güncel sürüme güncelle eski sürümde yapar böyle ramden dolayı yeni sürümde ram hataları yüzünden reset atmaz uyarı verir yazılımı güncelle güncelse v60 dosyalarını flaşla

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
kardes isik sensorune miknatis tut

mahmut4545

mahmut4545

Üye
    Konu Sahibi
Ya kardeşim bak en güncel sürüme güncelle eski sürümde yapar böyle ramden dolayı yeni sürümde ram hataları yüzünden reset atmaz uyarı verir yazılımı güncelle güncelse v60 dosyalarını flaşla

dostum bunun eski yeni sürümle alakası yok şuan zaten xperience cfw kurulu ayrıca telefon açılmıyor hiç xperience yazısında sarjda şuan sarj gösterdeğisi oynuyor açma tuşuna bastığımda ekran soluyor gidiyor

bende diyorum ki bataryası ölü pek çok dayanmıyor acaba ondan mı ekran çizgi çizgi oluyor

- - - Eklendi - - -

deniyim bi sn

- - - Eklendi - - -

sonuç yok yine aynı

manyaq28

manyaq28

Üye
o zaman tüm sorunların ana babası anakartında bişi var kardes

Üst Alt