5800 ndrive hakkında yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yasin1077

Üye
    Konu Sahibi
5800 ndrive hakkında yardım edin
Ben forumda ndrive nvigasyon indirdim ancak harita ve ses dosyaları inmiyor linkler hep bozuk nebilim 4shared koymuş yasaklı site megaupload mıdır nedir ondan koymuş ama onlardada resiim açılıyo kartal ABD resimleri flan yardım edin tr harita ve ses tşkler

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
Bende var ama Winrar'lı hali bile 113 MB olduğundan dolayı ancak yarın yükleyebilirim. Kısa sürecek olsaydı yatmadan hemen halledecektim ama başka birisi yardımcı olmaz ise yarın ben yükleyeceğim.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bende var ama upload etmem gerek pc yok cepten bayağı sürecek ama akşama denerim yüklemeyi.

Yasin1077

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler bende mobilden giriom mümkünse linki buraya koyarmısınız olmasa konu açıp konu linkini koyarsanız sevinirim

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
Biraz geç oldu ama sonunda oldu. Hala bulamadıysan buyur:

Kurulumu için gerekli bilgiler ve Türkiye Haritası ile Türkçe Seslendirme (Melahat)'de İçerisinde. Anlayacağın Her şey var İçerisinde.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Pesimistt5
teşekkürler arkadaşım. Uğraşıp emek verdiğin için.
Umarım ihtiyacı olanlarin işine yarar.

• Beğen
Tepkiler: Pesimistt5

Yasin1077

Üye
    Konu Sahibi
Biraz geç oldu ama sonunda oldu. Hala bulamadıysan buyur:

Kurulumu için gerekli bilgiler ve Türkiye Haritası ile Türkçe Seslendirme (Melahat)'de İçerisinde. Anlayacağın Her şey var İçerisinde.

Çooook teşekkür ederim kardeşim istersen konu aç çünkü ndrive ların tüm linkleri çalışmıyo neredeyse

• Beğen
Tepkiler: Pesimistt5
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt