Deneyen varmı arkadaşlar, kusura bakmayın paylaşmışsınız emek vermişsiniz emeğe her zaman saygı teşekkürler ama bana biraz mantıksız geldi hafıza kartıyla ne alakası var.Şimdi biçimlendircem onca pro. kurulu ve navigasyon pro. kurulu biçimlendirdikten sonra tek tek hepsini kurmak ölüm.Hafıza kartsız bi denemek lazım.
nokia müşteri hizmetleriyle konuştum v51 de sorun yoktu v52 de geldi bu sorun günceller güncellemez bağlanamyıyorum ve modemle alakalı diyorlar ama şu konuda doğru her modeme girmiyo wpa/wpa2 modem ayarı ayarlıcn anca. Ama diğelim bi kafedesiniz kablosuz net var bağlanamıyorum.Önceden bağlanıyordum, wifi ayarlarda değişiklik oldu tahminimce v52 de.Tamam hoş güzel sensör geçişleri hızlanmış, tel hızlanmış, kamera daha bi güzel olmuş artık bulanık değil v52 de ve gps de uydu bulma hızlanmış tam dört dörtlük olmuş açıkçası ve dokunmatik hassasiyeti güzel olmuş arkide v51 var kıyasladım gerçekten fark var ama wireless bağlanıyor bi siteye ye git dediğimde geçersiz sunucu ismi diyo
v53 istiyoruzzzzzzzzzzz.