maxicepmerik
Üye
5800,n97 geçersiz sunucu ismi kesin çözüm buyrun
E depo hafızasını biçimlendirin tel.hafızasına format atmaya gerek yok püf noktası e depo hafızasını pc suite ile yedeklemeyin çünkü hataya sebep olan bu hafızada zamanla oluşan bazı dosyalardır.pc suite bu dosyaları tekrar hafızaya kopyalıyor.en iyisi siz veri depolama modunda yeni klasör oluşturup kendiniz depo hafızayı komple yedekleyin daha sonra biçimlendirin.yedeklediğiniz depo hafızasınının klasörünü açarak sadece ve sadece kendi dosyalarınızı(yani müzik video program)yedekleyin.telefonun kendi oluşturduğu dosya ve klasörleri kopyalamayın(örnek;data activentos vs vs..) yani seçici olun bu kadar
nokia müşteri hizmetleriyle konuştum v51 de sorun yoktu v52 de geldi bu sorun günceller güncellemez bağlanamyıyorum ve modemle alakalı diyorlar ama şu konuda doğru her modeme girmiyo wpa/wpa2 modem ayarı ayarlıcn anca. Ama diğelim bi kafedesiniz kablosuz net var bağlanamıyorum.Önceden bağlanıyordum, wifi ayarlarda değişiklik oldu tahminimce v52 de.Tamam hoş güzel sensör geçişleri hızlanmış, tel hızlanmış, kamera daha bi güzel olmuş artık bulanık değil v52 de ve gps de uydu bulma hızlanmış tam dört dörtlük olmuş açıkçası ve dokunmatik hassasiyeti güzel olmuş arkide v51 var kıyasladım gerçekten fark var ama wireless bağlanıyor bi siteye ye git dediğimde geçersiz sunucu ismi diyo