5800 mp4 film izleme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

hunter41

hunter41

Üye
total video converter programı ıle videoları istedigin uzantıya cevırebılırsın

fedata

fedata

Üye
telefona mp4 film attım ancak ses var görüntü yok. Bu sorun nasıl hallolur? mp4 filmleri oynatması lazım değil mi?
telefon içinde gelen filmler h.263 fortmatlı o yüzden onları açıyor.fakat senin izlemeye çalıştıkların h.264 formatlı videolar.bunları bizim telefonumuz desteklemiyor.malesef :(

mustafa0025

Üye
paylaşımlarınız için tşklerrrr

TRash*

Üye
peki bu önerdiğiniz programlar e 71 içinde geçerli mi arkadaşlar;?

f*10

Üye
merhaba arkadaşlar. converter tamam da video ya alt yazı gömmek için ne kullanıyorsunuz. yabancı filmleri bir şekilde mpeg4e falan hangı program gerekıyorsa donusturebılırım ama alt yazı sorununu halledemıyorum.

okkos14

Üye
dostum buldun mu bilmiyorum ama bulamadıysan 5800 için en güzel skyfire die bir program ekran gruntusu pc deki gibi oluyor nete girince ayrıca her yerde video izleyebiliyorsun...

redspawn

redspawn

Üye
Tipard HD Video Converter ı indir..
ipod video mpg-4e çevir.. fena kalitede izle.. ne 3gp si???

hahah

nadir de saçmalıyor :)

vahap

Üye
bende suan bi film var video kodek avc1 diye oynatmiyor. realplayer da ses var goruntu yok. smart movie de avc1 kodek hatası flan flan dio.cözüm bulamadm saatlerce arastırıyorum. her hangi bir bilgisi olan söyLesn. suan format factory ile mp4 e deistiriorm ama stn mp4 du .d.d sadece kodek olayı lazım .d

07mustyy07

Üye
slmlar bende 5800 xpressmusic var tlimden film izlemek istiyorum. Ama bilgisayarım yok. Netten film indiriyorum ama indirdiğim filmler rarlı iniyor filmi xploredan dönüştüremiyorum. rarlı filmleri dönüştürecek program arıyorum yardımcı olursanız sevinirim... Tsk...

tryler54

Üye
arkadas lar 3gp formatında fılmmı ızlenırmıs akıl verıyosanız mp4 formatında nasıl calıs dırırım onu soyler mısınız emaıl adresım [email protected] bılen varsa yada program adı ındırıp kuralım gp kalıte yonunden c ok guzel deıl wmv formatında seyredıyom ıdare eder ama bır avı bır mp4 gıbı tabıkı olmuyor kı 3gp daha da dandıkbır format 5 sene oncekı telefonların acdıgı format 3gp mı kaldı artık arkadaslar

voljtrann

voljtrann

Üye
07mustyy07 cepten converter yani video ceviri yapamazsın.netten rarlı dosya indirdin xpoolere rar dosyalarını acar rar icindeki film dosyası teline uygun ise film dosyasını kopyala yada tası secenegiyle hafıza kartında bi yere tası rar içinden cıkar seyret.ayrıca xpolere nin kendi video oynatıcısıda var fakat telinki kadar gelişmiş olmayabilir o yüzden dosyaları rardan tası. ayrıca cepten direk 3gp formatında türk sinemaları indirip izleyebilirsin verecegim adreste 18 tane türk sineması var direk indirebilirsin

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
dostum teşekkürler. Telefonun içinde yüklü gelen mp4 filmler var onları gösteriyor(örneğin batman tralier) ben mp4 formatta tüm videoları oynatır diye düşünmüştüm, converter gerekiyorsa yapalım teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

teşekkürler kardeş indirdim dönüştürüyor şimdi

--------------- Ekleme ---------------

170 mblık videoyu 7 mb'a dönüştürdü. daha kaliteli bi görüntü için hangi formatı seçmeliyiz acaba?

Bit rate i arttıracan bit rate yi

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
Arkadaşlar size 10 numara bir program vede kullanması çok kolay herkes bir kere videoyu dönüştürüp denesin. pişman olmayacağınızdan eminim.

ARKADAŞIM AŞAĞIDAKİ LİNKTEN PROGRAMI İNDİR İSİM VE ŞİFRE İSTİYECEK ETKİNLEŞTİRME İÇİN ONLAR ZATEN SOYANIN İÇİNDE VAR ORDAN KOPYALA YAPIŞTIR YAPARAK ETKİNLEŞTİRİRSİN. ŞİMDİ SIRA GELDİ PROGRAMIN AYARLARINA

İŞTE SİZE LİNK:

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Bu programın arayüzü daha kolaymış.Ben total video converter kullanıyorum.700 mblık bir filmi 100 mb yaptı bende de şuan.Yani boyutun azalması normal

pattes58400

Üye
tskk

Habeşi

Habeşi

Üye
her türlü nokia model telefona kalite ayarı yaparak sorunsuz çevirirsin

sinan0766

Üye
Kardeş ben anlatayım benimde var 5230 cevirip izliom şimdi total video converter indir filmi at içine orda formatlardan pocket player var onun içinde psp mpeg4 var onu secersen olur cok kaliteli bir şekilde izlersin

Üst Alt