5800 mp4 film izleme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

jimiy80

Üye
tşkrlr

comxa

Üye
bence avi programı yükle ve smart movie ve sana hızlı bi dönüştürü sölim
PocketDivXEncoder_0.3.96

cemee61

cemee61

Üye
arkadasim format factory programiyla cok cok iyi goruntu elde ediyorum ben. nasil yapacagin asagida:

ilk once cevirmek istedigin filmi surukle birak yontemiyle format factory programina aktar. asagidaki gibi bir goruntu olacak. burada "tumunu mobil aygit" secenegini sec (1kere tikla) ve "Ayar" yazisina tikla

yukaridaki islemleri yapinca goruntu asagidaki gibi olacak. ben bu ekranda genelde 58xxXM yi seciyorum ve oldukca iyi goruntu aliyorum ama sen istersen "nokia mp4 640x360" yada yukarida HD secenegide var onlarida secebilirsin (ayrica baska seceneklerde mevcut) burada karar senin

bu islemlerden sonra tamam a bas sonra gelen ekranda bir daha Tamam ve sonra Basla secenegini sec, convertten sonra en iyi kalitede izle:oke: ancak cevirdigin filmin kalitesininde cok cok onemli oldugunu unutma (kalitesiz bir seyden daha kaliteli bir sey uretemezsin:)) takildigin yer olursa yine elimden geldigince yardimci olurum:oke:

unutmadan, format factory i bu adresten indirebilirsin

nervus

Üye
merhaba
ben forumda belirt,ildigi gibi dosyayı çevirip telefona attım goruntu super altyazıda sorun yok ama ses gelmiyıor?
neden acaba?

islamoglu20

islamoglu20

Üye
Bende format Factory Kullanıyorun ...
En güzeli en iyisi bu ...
Eger ben indirdim sorun yaşıyorum diyen varsa açıklamada yapabilirim
Forumda da bir çok arkadaş bahsetmiş format factory den

karanlık83

Üye
slm. arkadaşım. dediğin gibi hepsini yaptım. görüntü ve ses çok güzel. ama en boy oranında sorun var. tlf sadece ortasında görüntü var. ayarlardan değiştiriyorum olmuyor. programdan hem 5800 ı hem de nokia 640:340 seçeneğini şeçtüm yine olmadı yardımcı olursanız sewvinirim... saygılarımla...

Consul9

Consul9

Üye
bak ayarlarda bide boyut war onu tamamne genişlet yap :oke:

karanlık83

Üye
tlf ayarlarında yapıyorum kabul etmiyor. format factory programı kullanıyorum onuın için demi tamamen geniş ayarı var acaba?

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar bi yardımcı olsanız...

cemee61 arkadaşım dediğin gibi tüm ayarları yaptım. ama görüntü ekranda tam büyümüyor... bunu nasıl çözebilirim lütfen yardımcı olur musunuz?

Consul9

Consul9

Üye

karanlık83

Üye
arkadaşım düzeldi. çok sağol...

Consul9

Consul9

Üye
rica edrim:oke:

ayhan2000

ayhan2000

Üye
kardesim mp4 kalite nerde 3gp kalite nerde ?

sizde diyorsunuz ki converter kullan

realcrime

Üye
Kardeşim Bende Yapıyorum Onu Total Video Converter'i Kur Filmi At Orda Nokia Seçeneği Var S60v3 Seç Mpeg4 Yapıyor Net Seyret işte

marjisalih

marjisalih

Üye
xmedia recode yi kullanabilirsin:oke:

akrep12

Üye
Arkadaslar google da ulead video convertor diye arama yapın programı yükle pcye programı calıstır telefon modelini seç. formatı otomatik çevirecek bu kadar basit ben bu sekılde çevır goruntü ve ses mukemmel

musti7106

Üye
teşekkürler

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
sağol mert

serco96

Üye
Merhaba ben müzik çalar mp4'den film izlemek istiyorum napmalıyım lütfen biri acil yardım edebilirmi ?

ramboemre

Üye
cemee61 arkadaşım çooookk teşekkürederim önerdiğin programı indridim ve dediklerini yaptım süper ses süper görüntü eline sağlık

SilentOne

SilentOne

Üye
format factory den telefonun ekran çözünürlüqü yap izlersin

Üst Alt