baranselona
Üye
neden herkes android diyorki ne var şu android te nokia x6 çok iyidir bir aya kadar bende alacağım müzik kalitesi , kapasitif ekranı , kolay kullanımı herşey ha android cilere lafım yok ama android ve samsung un sürekli övülmesi .....?? bilemiyorum yaniiii![]()
heralde hiç android bi cihaz kullanmadın çok fazla ve kaliteli uygulaması olan çok hızlı ve görsel bi işletim sistemi.. x6 ise symbian kullanıyor androide göre çok yavaş bi işletim sistemi-androde göre kalitesiz uygulamalar- yetersiz işlemci gücü arkada 1-2 program açık kaldığında menü geçişlerinde vb.. bariz yavaşlama gibi birçok + sı var androidin ve bu yüzden Canalys'in bugün yayınladığı rapora göre, pek çok akıllı telefon üreticisi tarafından benimsenen Google'ın mobil işletim sistemi Android, küresel pazarın yaklaşık %48'lik bölümünü elinde tutuyor. Canalys'in izlediği 56 ülkeden 35'inde Android'in lider durumda olduğu; Android işletim sistemli akıllı telefon satışlarının bir yılda %379 artış gösterdiği belirtiliyor.
Apple'ın iOS platformu ise küresel pazarın %19'una (20.34 milyon iPhone satışı) sahip. iOS'u yaklaşık %15.2 ile Symbian işletim sistemi izlemekte.

benim işletim sistemi olmayan montede bile multitasking vardı... android de de home tuşuna basarsanız çıkan menüde görürsünüz uygulamanızı x5 te pes 2011-nfs shift-piano açık arkada en ufak bi kasma yok multitaskingede home tuşuna uzun basarak uygulamalar arası çok rahat geçiş yapabiliyorum...
8 gb bana yeter artarda. Birde aşırı fiyat farkı var mı aralarında ?