cCc Maxcı cCc
Üye
Eyvallahben de bekliyorum ne zaman android diyecek diye.bu sefer en sona bırakmışsın.

----------Eklendi @ 16:31:35 ---------- Yazıldı @ 16:28:11 ----------
5800 bass vurur demedim dikaktli okursanız x6 bass vurur demek istedim 5800 yüksek seste 2 ay kullandım gidip dükkana bakıcam en çok metal bass seslerini bir tane cızırtı duymayacağım ben 5800 ilk çıktığından beri takip ediyorum ve kötüleyenler dışında ses ile sorunu olan bir tek senin dışında olan yok.Yazma hızı demişsin arkadaşım 2-3 özellik kapasitif ekran,kamera diye araya 200-300 tl koyulmaz bu tamamen bir kandırmadır...Onun yerine arkadaşımız zaten androidli cihaz alırsa x6dan daha çok rahat edecek ne bir kasma görecektir nede oyun sıkıntısı falan çekecektir...5800 bass vurmaz sahin k arkadasım.Tiz bir sesi vardır.X6'da bass vurur ki bu bass zaten sesin tizligini ve cızırtı yapmasını engellemek için konmustur.(Hi-fi)
Kendim X6'da N8 kodeklerini kullanıyorum.Ses artısı saglıyor harika bir kalite.Ama 5800 yüksek seste cızırtı veriyor..
Birde yeni baktıgım bir sey.X6'larda kullanılan sisteme gömülü olarak gelen harici hafıza kartı kopyalama ve yazma hızı olarak çok çok kaliteli.Class deniyor sanırım bunun adına ve telefonun hızını etkileyen bir faktör olarak görüyorum.Zira 5800 80 mb dahili hafızaya sahipken,X6 305 MB hafızaya sahip buda uygulama açarken kısıtlamayı kaldırır..

----------Eklendi @ 16:34:45 ---------- Yazıldı @ 16:31:35 ----------
Her forumda neden karşılaşırsun biliyormusun bazı insanlar sırf her foruma kötülemek için üye oluyor sonra 1-2 parti hatalıydı kasa açıklığı yavaşlama vs. bütün sorunlar gidip alem hemen atladı ilk çıktığı gibi yok ıphone tube vs. lakaplar var diye sonra kaldılar öle bi daha kötülediler...Sonra nokıa toplattı bi ara kendi açıklama yaptı hatalıdır vs. diye durduruldu satış 3.parti sürdü 2009-2010 yılları arasında 3.partilerde hiçbir sorun yazan görmedim ayrıca o forumlarda yazanlar 2008-2009 konulu başlıklardır...Lütfen araştırıp kötüleyelim ben 5800 savunmuyorum sadece gerçeği söylüyorumıkısınınde bırbırınden pek farkı yok.. ama bence symbian oldugu ıcın nokia tercıh etme 5800 la ılgılı bı suru sorun var her forumda karsılasıyorum...

bu sefer en sona bırakmışsın.

Senden daha fazla araştırmışımdır ben zaten 2 senedir telefonlarla içli dışlıyım şuanda elimde ne var biliyomusun symbian s60 lı 6630 2005 de aldım bak 6 senelik telefon o zaman böle dokunmatikler yoktu 6630 dan önce ki telefonum ise antenliydi nostaliji 6630 alırkenden bugüne telefon alırken hep araştırma yaparım...Senden daha iyi bildiğim kesim neyse hayırlı olan neyse o olur