Oyun oynamam diyor arkadas grafik islemci ve islemcinin biraz fazla olmasından baska pek artısı yok c6-01'in
X6'da iyi bir seçenek olacaktır..

Oyun oynamam diyor arkadas grafik islemci ve islemcinin biraz fazla olmasından baska pek artısı yok c6-01'in
X6'da iyi bir seçenek olacaktır..
Nasıl yok allah aşkına.biri symbian 3 digeri v5 biri amoled digeri kapasitf usb on the go özelliği var hd video cekiyor daha sayayım mı?????

Sayma çünkü saydık bunları adam isime yaramaz diyo umut,bende biliyorum bunları adam asık olmus napalım yani![]()

Vallahi ben burda sinir oldum adam x6 alıyor diye![]()

9 senedir telefon kullanıyorum ve o saydıgın klasik telefonlar bir ise yarıyorsa bende de 7610 var ve hala sapasaglam.
Sen 2 yıldır bu piyasayı takip ederken ben 9 senedir kullanıyorum ve en az 5-6 yıl hertelefonu incelemeye calısmısımdır.
Kapasitif ekranın birnevi teknolojisini kullanan deneyler yapiyoruz maliyetleri hakkında bilgim var.
Elektrik elektronik benim bölümüm ve kapasitif sensörlü deney kartlarımız var.
Sana göre fark olması için islemci veya ram'in fazla olması lazım ama yinede okuyuver yazdıklarımı..
Aradaki farklar az gibi görünsede aslında kullanım açısından fazla ve 600 küsur bir fiyata X6 8GB var iken 5800'ı afedersin biyerime takmam bile...
----------Eklendi @ 20:14:15 ---------- Yazıldı @ 20:10:58 ----------
Piyasaya çık biraz arkadasım.İnternet harici demissin internette fiyat 590 liraya kadar indi.Piyasada ise 690 liraya 2 yıl kvk garantili X6 var.
600 ile 640 lira arasında da var X6 8GB.Ve telefonda yazılımsal olarak ne sorun varsa söyle bende bileyim X6 kullandıgım halde

Nasıl yok allah aşkına.biri symbian 3 digeri v5 biri amoled digeri kapasitf usb on the go özelliği var hd video cekiyor daha sayayım mı?????

Hacı X6'da afedersin boru degil yani
Adam ses istiyo napalım.Bende hoparlör ve kamera için almıstım her yönüyle begeniyorum suan.
Kendisine asık ediyo adamı telefon
ama hala iyi bence ekrandan kurtarıyor ilk kapastfi diye hatrlıyrum nokianın
Bu arada geçenlerde gidip tim e sordum x6 8gb kaç para dedim neredeyse tim ve tüm tüccarlara sordum telefon dükkanlarına x6 8gb duyuruldu ama heryerde 16gb olarak satılıyor dedi buna ne cevap vereceksin bana x6 bulursan net haricinde bir tane ayırt tamam mı
Merak etme benim 6630 6 senelik 6 sene diyorum bak bugüne kadar bir adet kasma görmedim multi-tasking süper çalışıyor arka plan 1 oyun açıkken web galeri aynı anda arkada açık kalıyor s60 bazı adamlar hayatını s60 adamış sırtımız yere gelmez![]()
Evet öle ilk kapasitif,iphone killer diye geçiyodu İP4 çıkmadan önceZamanında bende cok beğeniyodum ama 1 milyardı o zaman alamadıkama hala iyi bence ekrandan kurtarıyor ilk kapastfi diye hatrlıyrum nokianın
![]()

Hocam sen saka falanmısın ya.
Elimdeki telefonu yok satılmıyo diyosun,netten falanda almadım anladın mı güzel kardesim.
Teknosa,Gold ve Nokia shoplarda var X6 8GB (Tekirdagdayım)Aynı zamanda Trakya iletisim,Teknolink gibi çogu dükkanda da var.
Telefon daha yeni oldugu için gelmemis olabilir.
Telefonu 2 yıl kvk'lı 690 liraya aldım.640'a falanda var kvksiz.
----------Eklendi @ 23:44:01 ---------- Yazıldı @ 23:42:41 ----------
Evet öle ilk kapasitif,iphone killer diye geçiyodu İP4 çıkmadan önce
Simdi ki adı iphone 3 killer![]()

Elindeki telefon satılmıyor nerde yazıyor
8 gb x6 burda yok arkadaşım bursa![]()

Telefon 2 ay önce kadar satılmaya baslandı arkadasım ama size gelmemis demekki 
Bursaya laf yokZaten taşıncam
![]()

Telefon çıkmadan büyük konuşma çıkınca pişman olursun