Deflamat
Üye
-
Konu Sahibi
-
Tabiki de ihtiyaçlar doğrultusunda sizi tatmin etmeyebilir sonuç itibariyle dediğimiz gibi bu fiyata bu teknik detaylar çok çok iyi (:zaten programları hafıza kartına yüklüyorum arkadaşım niye yerel hafızaya yükleyeyim ama yerel hafızada hiç olmazsa bunların registryleri ve benzeri olay günlükleme işlemleri tutuluyo bi sürü ıvırı zıvırı var e: ye her kurduğumuz programın c: de bi görüntüsü oluyo bunlardan bahsediyorum ben yeni programlar kurup kaldırdıkça bunlar birikiyo böyle windows değil ki registry clean yapasın neyse konuyu çokta çarpıtmaya gerek yok her konuda 5800 destekçisi biri olarak bana göre eksik olan yanları söylüyorum
Konu başlığı "5800 kinetic scrolling konusu" görüldüğü üzere nadir senin verdiğin bir program baabında burada ise genel bir haber ortamı var, bu başlık altından güncellemeleri bildirelimben konu açtım..symbian os 9.4 yazı ekran bölümüne açtım..ordan devam edelim..
Güzel bir tercih yapmışsınız, kutlarım.yolladım bende.. telefonu yeni altım qt için 5530 mu alayım 5800 mı alayım diye kararsızdım.. ama en sonunda 5800 da karar verip aldım.
Ne kadar etki o kadar tepki (: Youtubeden videolar izleyerek bilgi sahibi olabilirsin onun dışında yakında qt özelliği bulunan bir uygulama yazdım sizinle paylaşacağımarkadaslar bende yolladım ama o dediğiniz ne işe yarıyoKinetik Scrolling ?
son versiyonu yukledinmi v31.0.101 belki sorunlarına bi çözüm olabilir
Mümin ben bu gün nokia eu'nun destek depertmanından jane diye bir hanımefendiyle görüştüm, her ne kadar yeni güncellemede qt özelliğinin geleceği konusunda bilgi vermemek istese de konuşmalarından anlaşıldığı kadarıyla onlar da gelmesini bekliyor, bu güzel bir habermecbur verecek, piyasa kızıştı usta artık kimsenin kullanıcı kaybetme gibi bi lüksü yok şu v40 güncellemeside eksik yanlar tamamlanmış olarak yeni yıla kadar çıksa da bi yeni yıl hediyesi olsa bize ne güzel olurdu
Aslına bakarsan düşündüm de 5800'ın en stabil versiyonu v30.0.011 ... Şuanda var olan versiyon resmen bug cehennemi ...bence 5800 daki Symbian işletim sistemi feci problemli yani kesinlikle stabil değil
Mümin ben bu gün nokia eu'nun destek depertmanından jane diye bir hanımefendiyle görüştüm, her ne kadar yeni güncellemede qt özelliğinin geleceği konusunda bilgi vermemek istese de konuşmalarından anlaşıldığı kadarıyla onlar da gelmesini bekliyor, bu güzel bir haber
dün 5 gibi ben güncelleme geldiğini bildiren konu açtım arkadaşım..evet nokia 5800 v4.0 çıkmış arkadaşlar. Ben az önce yükledim.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızile. kendisi otomatik işlemleri yapıyor. Kinetik Scrolling artık 5800 lerde de mevcut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?