5800 Kamera Kalitesini Yükseltmek İstiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

fb_ugur07

fb_ugur07

Üye
    Konu Sahibi
5800 Kamera Kalitesini Yükseltmek İstiyorum
Öncelikle merhaba, ben fazla kamera kullanan birisiyim ve merak ediyorum kameramın kalitesini arttırabilir miyim ? forumda arattım ama kırık linklerden başka birşey bulamadım, 5800 kullanıyorum kırdırmadım yardımcı olursanız sevinirim...

kendi çektiğim bir video acaba kalitesini arttırabilir miyiz bunun ?

Utk4n*

Utk4n*

Üye
ArttırabiLirSin ama hackLemen geRekiyoR teLefonu ^^.

fb_ugur07

fb_ugur07

Üye
    Konu Sahibi
sanırım kırdırıcam artık garanti dışı oluyomuş ama napalım artk..

5800 cı

5800 cı

Üye
nasıl arttırırz bnm tel hackli

Utk4n*

Utk4n*

Üye
Fw ye en günceL kameRa modunu yükLerSen aRttırabiLirSin.

SilentOne

SilentOne

Üye
cfw de yapılambiliyor bu :D

tandogucem

tandogucem

Üye
ya anlamiyorum sizi gercekten anlamiyorum o fiyata telefon aliyorsunuz harika bir kalitesi var ya siz kamerayi kullanmayi bilmiyorsunuz yada benim gozlerimde sorun var gayet net guzel cekiyor fotolari !

rapcityyy

Üye
Fw yükLesenDe Fark eTmez :) BenCede KameraYı kuLLanaMıyoSunz xD

wlknzn

Üye
ya anlamiyorum sizi gercekten anlamiyorum o fiyata telefon aliyorsunuz harika bir kalitesi var ya siz kamerayi kullanmayi bilmiyorsunuz yada benim gozlerimde sorun var gayet net guzel cekiyor fotolari !

aslında telefonun üretim yerinden üretim yerine bütün özelliklerinin kalitesi değişiyor ben ilk çıktığı hafta almıştım onlarda genelde çin üretimi oluyor bu yüzden sen şanslılardansın :)

sado_27

sado_27

Üye
arkadaşlar ben kotukoylu arkadasın yaptıgı blackstar fw sın de oynama yaptım kamera kalıtesı zaten yuksektı bende bıraz daha oynama ıle kamera kalıtesını yukselttım wifi hassasıyet yukselttım ve bıde pıl durumunda daha uzun omurlu olcak sekılde oıynamalar yaptım tabı bunların hepsını **** Utk4n***** arkadasın herkez kendı fıwısını yapacak dıye actıgı konu sayesınde yaptım onda TEŞEKÜR ederım ısteyen olursa paylasabılırım wifi konusunda ben cok memnunum normelde evde hıc bulamazken sımdı 3 veya 4 tane buluyor saygılar ayrıca arkadaslar sıze komık gele bılır ama kameradan şikayetcı olan arkadaslar bıde arka kapagı cıkarıp foto ceksınler emınım fark olacaktırr

seyfo_enkaz

Üye
sado_27 nin dediği gibi kapağın kamera üzerinde çok biyik etkisi var aynı noktayı bi kapak varken bide yokken çekin farkı görün çekim yapmayı bilmiyorsun diyenler çektiğin yere göre kalite değişir kardeşim ortamdaki ışıkda çok önemli senin çektiğin resimlerde en üst kaliteyi alıyor olman kameranın süper olduğunu göstermez!!! yukarıdaki videoya gayet net diyen arkadaş git bi doktora görün istersen adamın yüzü doğru düzgün belli olmuyo bile :bann::bann: kardeşim orjinal yazılımı yüklersen garanti devam eder bi sorun olmaz ayrıca bildiğim kadarıyla cfw yüklediğinizde telefon fiziksel olarak garantiden çıkmaz sadece sistemi garantiden çıkar yani kapak kırıldı cam çizildi garanti bunu almaz demeyin :oke:

omerynd

omerynd

Üye
arkadaşlar ben kotukoylu arkadasın yaptıgı blackstar fw sın de oynama yaptım kamera kalıtesı zaten yuksektı bende bıraz daha oynama ıle kamera kalıtesını yukselttım wifi hassasıyet yukselttım ve bıde pıl durumunda daha uzun omurlu olcak sekılde oıynamalar yaptım tabı bunların hepsını **** Utk4n***** arkadasın herkez kendı fıwısını yapacak dıye actıgı konu sayesınde yaptım onda TEŞEKÜR ederım ısteyen olursa paylasabılırım wifi konusunda ben cok memnunum normelde evde hıc bulamazken sımdı 3 veya 4 tane buluyor saygılar ayrıca arkadaslar sıze komık gele bılır ama kameradan şikayetcı olan arkadaslar bıde arka kapagı cıkarıp foto ceksınler emınım fark olacaktırr

kesinlikle arka kapak da fark ediyor. bir deneyin

----------Eklendi @ 23:03:56 ---------- Yazıldı @ 23:02:06 ----------

sado_27 nin dediği gibi kapağın kamera üzerinde çok biyik etkisi var aynı noktayı bi kapak varken bide yokken çekin farkı görün çekim yapmayı bilmiyorsun diyenler çektiğin yere göre kalite değişir kardeşim ortamdaki ışıkda çok önemli senin çektiğin resimlerde en üst kaliteyi alıyor olman kameranın süper olduğunu göstermez!!! yukarıdaki videoya gayet net diyen arkadaş git bi doktora görün istersen adamın yüzü doğru düzgün belli olmuyo bile :bann::bann: kardeşim orjinal yazılımı yüklersen garanti devam eder bi sorun olmaz ayrıca bildiğim kadarıyla cfw yüklediğinizde telefon fiziksel olarak garantiden çıkmaz sadece sistemi garantiden çıkar yani kapak kırıldı cam çizildi garanti bunu almaz demeyin :oke:

sistem olarak da garantiden çıkmaz merak etmeyin. Tamir için aldıklarında makineyi açmıyorlar bile. direk flash atıyorlar. merak etmeyin

SilentOne

SilentOne

Üye
arka kapaqı çıkardın mı güzl çekiyor

sado_27

sado_27

Üye
bende oncelerı cok kotu dıyordum kamerasına telı temızlerken kapaksız resım cektıgım ıcın sızede soylemek ıstedım su anda da zaten orjınal kapaktakı camı kırıp attım yerıne taha ınce ve fazla cızılmıcek bı cam ataktım daha dogrusu yapıstırdım ayrıca orjınal cam flas ısıgınıda etkılıyor sadece kendı yorumum ben boyle bı etkı gordugumı ıcın yazdım :D

• Beğen
Tepkiler: abdulbaki123
ak42

ak42

Üye
ben n73 kullanmıştım fotoğraf kalitesi 5800 a on basar mp ler aynı olmasında rağmen n73 fotoğraf çektikten sonra netleştirme yapıyor du 5800 yapmıyor tli alalı bir yıl oldu bir yıldır böyle netleştirme yapan bir program aradım ama bulamadım 5800 in tek eksiği kapalı mekanlarda verim vermiyor açık havada muazzam çekiyor

seyfo_enkaz

Üye
Ayrıca sistemde oluşacak hataları fw yükleyerek ya da orjinal yazılıma dönerek düzeltiriz garantiye hiç ihtiyaç duymayız diye düşünüyorum :D
sistem olarak da garantiden çıkmaz merak etmeyin. Tamir için aldıklarında makineyi açmıyorlar bile. direk flash atıyorlar. merak etmeyin[/QUOTE]

Üst Alt