5800 İşkencesi

Sponsorlu Bağlantılar

ossan001

Üye
hata yaparsın kardes bnim tlfn 5800 tlfnumda yok yok hersey var bn tlfnumdan you tuba bile girebiliorum anlatmak istediğim bu deil bn appln tüm programlarını atabiliorum tlfnuma nasımı dönüştürücüyle yapmam gereken tek sey dönüştür demek oluo bn tlfnumu aynı appl gibi yaptım dokunmatikliği ve mesaj yazma süper istediğim kdr yazım hiç donmuo ilk aldıgımda 4te yani ı da donma yapıodu 40 karekterden snra ama smdi hiç yapmıo buraya nası program yükleyecem bilmiorum ama bnde ki programı yüklersem buraya dervin programı olur amcam saolsun :D hacker o buldu bu proramı süper bişe yine nokia pc suıt yazıo ama nokia pc sutın özelliklerini deiştirdi resmen süper oldu :D snde git kvkya mesaj donuo de anında yaparlar ve hiç donma olmas

runyyy

runyyy

Üye
walla bende yaklaşık 1 haftadır 5800XM kullanıyorum 3 saat öncesine kadar mesaj yazarken çıldırmak üzereydim ama versiyonu 31 .0..küsür işte ona çevirdim herşey düzeldir birde buraha dokunmatiği hızlandırıcıbı program buldum onuda yükleyince telefon harika oldu walla :):)

Progressivity

Progressivity

Üye
hata yaparsın kardes bnim tlfn 5800 tlfnumda yok yok hersey var bn tlfnumdan you tuba bile girebiliorum anlatmak istediğim bu deil bn appln tüm programlarını atabiliorum tlfnuma nasımı dönüştürücüyle yapmam gereken tek sey dönüştür demek oluo bn tlfnumu aynı appl gibi yaptım dokunmatikliği ve mesaj yazma süper istediğim kdr yazım hiç donmuo ilk aldıgımda 4te yani ı da donma yapıodu 40 karekterden snra ama smdi hiç yapmıo buraya nası program yükleyecem bilmiorum ama bnde ki programı yüklersem buraya dervin programı olur amcam saolsun :D hacker o buldu bu proramı süper bişe yine nokia pc suıt yazıo ama nokia pc sutın özelliklerini deiştirdi resmen süper oldu :D snde git kvkya mesaj donuo de anında yaparlar ve hiç donma olmas

ben yardımcı olayım sana programı yüklemek için paylaşımdan kaçınmayalım çok merak ettim şimdi şu programı

Hiper0cktif

Üye
cosmo61 çok saol wala ya :D

bugrasert

Üye
abi dokunmatıgı benım telefonumunda yavastı sonra ekranda ölü pixel cıktı telefonu garantıye göturdum yenı ekran takıldı ve suan dokunmatıgınden cok memnunum gayet kolay kullanılıor eskı halıne göre garantıye sölersenız ekran degısımı yaparlar dokunmatıgınden sıkayetcı olan arkadaslar bı denesın derım

rapman

rapman

Üye
NOKIA'nın ilk dokunmatik telefonu ya.ondandır

Εthnic

Εthnic

Üye
bu telefonu almaya niyetlendim biri iskence oburu super diyor bisi anlamadim gitti..

muron70

muron70

Üye
telefonu alalalı 1 ay oldu hiç bir problem yoq süper bisey herkese tavsiye ederim..

fesayes

Üye
yazma dilini ingilizce yap düzeliyo olay uzatmanın bi alemi yok telefon piyasadaki fiyatına ve özellikleri bol tek telefon n79du e75 di yanına yaklaşamaz bu telefonun...

goktasali03

Üye
5800 özelliklerinde yok yok bazı arkadaşlar telefon hakkında saçma sapan yorum yapıyorlar bu telefon kablosuz modem kullananlar için çok iyi internet var java flash get msn program yükledim netten tv de izliyorum 5800 xpressmusic red kullanıcısıyım ve çok memnunum insanı yoran bence dokunmatik ve tuşsuz olmasıdır ikide bi kalemi evin içinde kayboluyo tek sorunu bunlar arkadaşlar

Progressivity

Progressivity

Üye
işkence falan değil arkadaşlar ya forumu iyice okuyun takip edin bi sürü açıklamalar yaptık fiyatına göre 10 nuımara telefon

erdalates

Üye
arkadaşlar telefon gayet iyi yeni 2009versiyonundan alın bence gayet iyi

1eren1

1eren1

Üye
ben çok memnununum on numara telefon msj konusundada ing. karakter yptm sorunu çözdüm süper tel. herkeze tavsiye edrm zevkler ve renkler tartışılmaz ben tuşlu telefondan bıktım bi dahada dönmeyi düşünmüyorum zaman dokunma zamanı :ehe:ehe

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
almayı düşünüyorum , sorun çıkaracak olursa da çözümleri mevcut ki sanırım ilk sürümler ufak tefek sorun çıkarmış.

turkon

turkon

Üye
Nokiadan vaz geÇ. bak onu sat git telekomdan LG GM735 al.

dogrufeyzi

Üye
Nokia nın en bonkör davrandığı telefonlardan biri diye düşünüyorum. 9-10 aydır kullanıyorum canavar gibi çalışıyor.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
kardeş hemen degiştir ya n78 yada n79 al

densizLER

Üye
5800 süper telefeon GPS Wi-fi süper hassas ekran bu fiyata hiç birşey bunlar kullanmayı bilene ama...

candy_

Üye
bence gayet güzel ve kullanışlı bi telefon hatta bu msjı telden yazıorum herkese tavsye ederim

Progressivity

Progressivity

Üye
fiyatına göre bu kadar özellik bir arada olunca ayrıca da dokunmatik olunca insanın 5-10 tane alası geliyor yaw