5800 İşkencesi

Sponsorlu Bağlantılar

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
o nokianın çıkardığı ilk dokunmatik tel onu toplattırdılar bi ara şimdi ise gene piyasada sakın almayın kullanmayın o telefon gelişmemiş acele ile üretilmiş bi telefon düşünsenize geri toplatılmış.

Progressivity

Progressivity

Üye
herhangi bir donanımsal sorun yok telefonda yazılımsal sorunlarda giderildi yani herhangi bir sorun yok artık bu telefonlarda sadece son yazılım versiyonunu yükleyeceksin yanlış bilgilendirmeyelim milleti

umut çalışan

Üye
arkadaşlar mesaj sorunu ben çözdüm yaklaşı 1 ay önce aldım bende yaşıyordum ama dil seçeneklerinden yazma dilini ingilizce yapın oluyor ayrıca bu nokianın yeni serilerinin yani symbyan iletim sistemli çoğu telde var inanırmısınız bilmem ama n97 de bile var...

Progressivity

Progressivity

Üye
ya gerek yok ona son versiyona güncelleyince olmaması gerek bende olmuyor türkçe karakterler kullanmama rağmen

Paronim

Paronim

Üye
Nokia 5800 ı ilk aldığım zaman bendede aynı sorun oluyodu v31.0.101'e güncelleyince mesaj sorunu tamamen kalktı şimdi donmadan eser yok.telefonu alalı 1 ay oldu ve hiçbir şikayetim yok gayet iyi ;)

Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
arkdaşlar bir hafta önce 5800 aldım.almaz olaydım.bu mesaj işkencesi nedir böyle.40 karakter yazınca telefon donmya başlıyor.yeni yazılım atttım değişen bişey olmadı.ne yapacağımı bilmiyorum yardım edecek kimse varmı.böyle giderse ben bu telefonu iade ederim.böyle bişey olamaz...

Telefon dilini ingilizce yap sorun düzelicektir. Bendede aynı problem vardı genelde böyle N97lerdede aynı .

deekey18

Üye
aynı sorun bnde de ya msj yazmak işkence

BnRiletişim

BnRiletişim

Üye
Dokunmatik Telefonlarda Oluşan Sorunlardan Biri de Bu

666serkan666

Üye
ya bende üzereyim diyebilirim ama bu yorumlar insanın kafasını karıştırmıyor desem yalan olur beyeneni var beeyenmeyeni hangisi dogru veya ikisde dogruysa bizede bozuk veya kötü gelebileme şansı var onu geçtim bazı konularda 3. seri diyosunuz sağ üst kapak diyosunuz bunun daha belirgin yazılı çizili anlıyabilecegimiz bişeysi yokmu?

futbol123

futbol123

Üye
telefonu iade etmelisin bnce

S@H!N

Üye
5800 alalı 10 gün oldu sıkıntı yok gps olayınıda çözdüm şimdi tıkır tıkır çalışıyor :)

BloodRunner

Üye
bende alalı 20 gün olmadı ama telefon şuan açılmıyor açılıncada sim kartı görmüyor şuan serviste

S@H!N

Üye
kardeş bide şu var kullanmaktan kullanmaya değişir bu işler yani sen tele yüklenirsen zorlarsan o telefon fazla dayanmaz. ;)

yuXeXescaner

yuXeXescaner

Üye
5800 XM alacam ama.. Fm vericisi VARMI onu merak erdiyorum kullananlardan yorum bekliyorum.

yuXeXescaner

yuXeXescaner

Üye
bu benim onu alıp almayacağımı büyükölçüde etkileyecektir. 40 50 TL verip fm trans.. mı acalaz şmdi :S

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
arkadaşım sana katılmıyorum bu bir gercek ki elektronik işi şans işi şansızmışsın ama bu her telefonu öyle yapıyo diye bişi yok ayrıca sorunlar varsa çözümleride vardır merak etme sen nokia gibi bir şirket bir hata için adını lekeletmez burası türkiye maalesef bu işin cakallarına düşmüşsün sen bendede var 5800 ve emın ol n97 kadar mukemmel bir cihaz yeterkı kullanmasını bil...