5800 İşkencesi

Sponsorlu Bağlantılar

osnakli

osnakli

Üye
    Konu Sahibi
5800 İşkencesi
arkdaşlar bir hafta önce 5800 aldım.almaz olaydım.bu mesaj işkencesi nedir böyle.40 karakter yazınca telefon donmya başlıyor.yeni yazılım atttım değişen bişey olmadı.ne yapacağımı bilmiyorum yardım edecek kimse varmı.böyle giderse ben bu telefonu iade ederim.böyle bişey olamaz...

maki20

maki20

Üye
sen en iyisi değiştir telefonu git n79 eco al süper telefon kamerası 5 mpx işletim sistemi 9.3 yani 5800 dan daha iyi telefon hemde ucuz 550 600 arası fiyatı

Consul9

Consul9

Üye
e75 all

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
bir saniye bekleme kvk ya götür iade et

aslanyurekli

Üye
Yazma dilini ingilizce yapıp t9 u kapatırsan donma yaşamazsın..

musti7106

Üye
Bu 5800 icat edenin 2 yakası bir araya gelmesin ben hayatımda bukadar adi bir telefon kullanamdım nokianın genel müdürlüğüne mesaj attım gerçekten bir kabus gibi bütün dostlarıma diyorum alacakları uyarıyorum sakın ha almayın diye en sonunda kurtuldum sattım yarı fiyatına sıtresi beni perişan ediyordu bu tüketiciye yapılacak en büyük kötülüktür bence Eyyyy NOKİA para için bu kadar tüketiciyi sıtrese sokmanıza ne gerek vardı helalmı bu para size.

Neverex

Üye
Ya dokunmatik telefonlardan hayır gelmez yok takılır yok karakter sorun vs. başta hata yapmışsın hemen iade et iade kabul etmezlerse sat kurtul:ehe

Odysseus

Odysseus

Üye
Telefonu iade edip zarara girmenize gerek yok. Nokia yeni ürettiği modellerde denek olarak müşteriyi kullanır. Yani testler bitmeden ilk önce müşteri denemiş olur. Ancak çıkan sorunlarda telefonu yetkili servise götürdüğünüzde güncellenmiş yazılım yüklenir ya da istemezseniz yeni cihaz verilir. Örnein 5800 ın ilk serisinde dokunmatik ekranların hepsi problemliydi ve Nokia müşterilerini servislerine çağırdı ekranını değiştirdi. Yazılım da böyle. Sorununuz varsa teknik servis giderir. Sıkıntı yapmanıza ve zarara girmenize gerek yok.

cosmo61

cosmo61

Üye
osnakli arkadaşım aynı sorunu ben yaşıyodum versiyon atıldı telefon hızlandı ama msj yazma hızı az fark etti onuda yazma karakteri ingilizce yaptım düzeldi sonradan bişey fark ettim ayarlar-telefon-dokunmatik.girşi-yazma.hızı gir hızı normalden hızlıya al bakim değişiklik varmı 5800 kullanyosun no problem her zaman buralardayıs :D

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
düz kızaksız ve kapaklı telefonları pek sevmem telefon dediğin klasık olur

osnakli

osnakli

Üye
    Konu Sahibi
arkdaşım hızlıyada aldım değişen bişey yok en hzılıyıda aldım değişiklik yok.mesaj karakteri 40yada 50 harfi geçinçe donmalar balıyor.üstelikte yeni yazılım atmama ragmen...

digitasarim

Üye
bende bir problem yok valla kütür kütür

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
arkadaşlar herzaman söylemişimdir bir cihaz çıkar çıkmaz hemen alınmaz biraz beklyin yani.kullananlardan bilgi alıpta cihaz alın.yazık yani az para diil bu cihazlar

tmacceza

Üye
BENDE DE 5800 var ama tek sorunu flash player..başka bi srunu yok yazma dilini ingilizce yap gayet güzel oluyo..bence süper telefon..the iphone killer :)

Neverex

Üye
Herkes bu telefondan şikayetçi ama bir düşünün Nokia nın ilk çıkardığı dokunmatik telefon 5800 XM.Hep şikayet var ama telefonundan memenun olanlar da var.

figovaldez

Üye
arkadaslar ben cıktı cıkalı sureklı dokunmatık kullanıyorum general mobıle den samsunguna kadar hepsını kullandım..ıkı aydırda 5800 xm kullanıyorum.8 gb.yaklasık 3.5 gb dolu.ne msj yazarken problem oluyor nede 400 adet resım var onları acarken.yanı ben en ufak bı problem yasamıyorum.sadece guncellemede sorun var.avi uzantılı dosyaları acmıyo oda zaten cok onemlı degıl.yanı ben gayet memnunum.ucak gıbı telefon.

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Bu nasıl bir telefondur .Kullanıcıların yarısı süper diyor.Yarısı Berbat:S

black_net

black_net

Üye
yahu beni korkutuyosunuz yorumlarınızla şimdi alim mi almayım mi

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
2009 üretiminden al:)

rahmii

Üye
nokıa 5800 de arama görüntüsü koydum.görüntüyü kaldırmak istiyorum fakat beceremedim.lütfen yardım