5800 ın hoparlörlerin den tam bass alma :)

Sponsorlu Bağlantılar

Olcaymedya74

Olcaymedya74

Üye
    Konu Sahibi
5800 ın hoparlörlerin den tam bass alma :)
mrb iyi geceler arkadaşlar evet birzat kendim denedim ve 5800 ın çift hoparlörlerin den arkadaşlarınızın olum hoparlörleri patlatcan diyecekleri kadar bass sesi almayı başardım öncelikle telinize LCG JUKEBOX mp3 programını kurun ardın dan seçenekler den ekolarzer i seçin sonra tkrar seçenek diyip movement i seçin karşınıza çıkan liste den Free i seçin sonra ekolarzırı resim deki gibi ayarların hepsi bu kadar
Not ben kendi 5800 ım da denedim

- - - Eklendi - - -

Resime tıklayıp ardın dan download a tıklamanız yeterli

• Beğen
Tepkiler: Heroata

Anußis

Anußis

Üye
biz 2009da bunları yaparken n73 daha iyi ses veriyorlar diyenler oluyordu :D ne uyuz oluyordum ama

Invoke

Invoke

Üye
Ne demek istedini anlamadım?
Sene 2009, 5800la bunları yapmış arkadaş, arkadaşları da bu da bir şey mi n73daha iyi gibisinden konuşmuş. Herkes kendi malını övüyor yani vatandaşta sinir olmuş.

• Beğen
Tepkiler: Heroata
Olcaymedya74

Olcaymedya74

Üye
    Konu Sahibi
Sene 2009, 5800la bunları yapmış arkadaş, arkadaşları da bu da bir şey mi n73daha iyi gibisinden konuşmuş. Herkes kendi malını övüyor yani vatandaşta sinir olmuş.

Kim yapmış şahsen aradım ama böyle bi konu bulamadım nokia 7610 var 3W hoparlör bağlanıyo n73 e 10 basar :)

Olcaymedya74

Olcaymedya74

Üye
    Konu Sahibi
18 kişi yüklemiş bi teşekkür eden yok !!

-KlcMuho_

-KlcMuho_

Üye
program da mı müzik çalarken tam bas verecek yoksa programdam çıkıp müzik çalarda mı tam bas verecek

PremiumWork

PremiumWork

Üye
:tşk:

Olcaymedya74

Olcaymedya74

Üye
    Konu Sahibi
program da mı müzik çalarken tam bas verecek yoksa programdam çıkıp müzik çalarda mı tam bas verecek

Hayır sadece jukebox ta geçerli ama şuda var jukebox ta bi şarkı aç sonra telin kendi mp3 çalarına git şarkı listesini aç secenekten şimdi çalıyora git tekrar seçenek ve ekolarzırı seç ordan da katgı sağlaya bilirsin

- - - Eklendi - - -

Rica ederim :)

-KlcMuho_

-KlcMuho_

Üye
o program da müzik bulamıyor müzik klasörü boş gözüküyor

hikmet366

hikmet366

Üye
teşekkürler. Ama risk var haporler patlarsa

Olcaymedya74

Olcaymedya74

Üye
    Konu Sahibi
o program da müzik bulamıyor müzik klasörü boş gözüküyor

Jukebox ta sarkı listesini aç ilk boş görünür seçenek yap ardın da play folder i seç ve şarkıların oldu diskin üstüne gel ardın dan se2enek ve select e baş hepsi bu kadar

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
powermp3 programı daha iyi

-KlcMuho_

-KlcMuho_

Üye
Jukebox ta sarkı listesini aç ilk boş görünür seçenek yap ardın da play folder i seç ve şarkıların oldu diskin üstüne gel ardın dan se2enek ve select e baş hepsi bu kadar

teşekkürler çözdüm :)

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
kardeşim çoook teşekkürler :) çoook isime yaradı:)

Olcaymedya74

Olcaymedya74

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim çoook teşekkürler :) çoook isime yaradı:)
Ö.d kardeşim :) memnun kaldıysanız ne mutlu bana ama gerçekten bu ayıp 38 kişin indirmiş bir kaç insan dan başka teşekkür eden yok dierleri insal deil de ne ozaman konuşturcaklar illa adamı !!!

marist

marist

Üye
Ö.d kardeşim :) memnun kaldıysanız ne mutlu bana ama gerçekten bu ayıp 38 kişin indirmiş bir kaç insan dan başka teşekkür eden yok dierleri insal deil de ne ozaman konuşturcaklar illa adamı !!!

sakin oL dostum. :oke:

Üst Alt