5800 İle Çekilmiş Güzdüz Çekimi Resimler Kamerası Berbat Diyenlere

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
    Konu Sahibi
5800 İle Çekilmiş Güzdüz Çekimi Resimler Kamerası Berbat Diyenlere
Evde Oturuken Çekeyim Dedim 5800 Ne Gsl Resim Çektiğini Göstermek İstedim Hepsi Gündüz Çekimi İle Çekilmiştir :)

Bu Tv Kartının Kumandası :)

Buda Kulaklık :)

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
resimler yok

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
    Konu Sahibi
boyutları yüksek geç yükelniyor bekle yüklenir

alixkandemir

Üye
2th and 3rd links out of order.
Please check control
And first picture is best quality
NOKİA is FOREVER

intoman

intoman

Üye
makro çekimler güzel olmuş birde dış ortam gündüz resimler koysan daha yararlı olur ..

fthdrncCc

fthdrncCc

Üye
gönüldaş resimler cok güzel

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
    Konu Sahibi
sağolun güzdüzleride koyıcam

Revengeful

Emekli Yönetici
Yakın çekimi iyi çekiyor

mutluadam

Üye
ilk foto çektiğimde özellikle koyu renkler karıcalı görünüyordu. dedim bilgisayarada aktarınca böyle ise yandık:) ama aktarınca gördümki hakkını yeterince veriyor.

bence o karıncalanma tam tersine çözünürlüğün telefona göre yüksek olmasından kaynaklanıyor, yani telefondaki görüntü. aynı şey pc duvar kağıtlarında da olur dikkat ettiyseniz mesela normalde 1024/768 e ayarlamışsanız ve yüksek çözünürlüklü bir duvar kağıdı kullanırsanız aynı şey olur.

--------------- Ekleme ---------------

malesef videoyu az önce denedim aynı telefondaki görüntü gibi çıkıyor. baklaım incelerim daha yeni aldım telefonu.

uk87

Üye
Bu telefonu kötüleyenin aklından şüphe ederim. Kimse yanlış anlamasın ama piyasada fiyat performans açısından en iyi model. Kamera gayet iyi. Ne bekliyor millet anlamış değlim. Kamerası 3.2 mp olan telefonların içinde Carll zeis vb. gibi lensler kullananlar hariç tabi, en iyilerden biri bence...

americanboy

americanboy

Üye
bu telefondan bu kalitede fotolar çıkacağını tahmin etmezdim

Davulbaz

Davulbaz

Üye
kamerası yeterli aslında doğru ayar yapmak önemli

Progressivity

Progressivity

Üye
gündüz çekimleri ztn yeterince iyi telefonun sorun gece çekimlerinde geceleyin net bir çekim yapmak çok zor sanırım bu da adam gibi kamera ayarı yapılamamasından kaynaklanıyor ama yinede bu telefona bu kamera yeterli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt