5800 için font değiştirme(programsız)

Sponsorlu Bağlantılar

topraksergen

Üye
Süper Oldu Saol Comic Sans'ı yükledim

AlpReis

AlpReis

Üye
Cabbar arkadaşımız konuyu açıklamış sağolsun.fakat benim telefona font atma işlemini bilmeyen arkadaşlara yardımcı olmak babında bir iki açıklama paylaşmak istedim.YAPACAĞIMIZ İŞLEM ŞU:

ÖNCE telefonomuzu USB kablosu ile bilgisayara “Depolama” konumunda bağlayın.Daha sonra Bilgisayarım ---hafıza kartı--- resource klasörünü açın. Bu klasörün içinde “Fonts” adlı bir klasör oluşturun.Bu Fonts klasörünün içine dört adet font dosyası kopyalayacağız.Bunun için PC den bilgisayar--- Yerel disk(C)---Windows---Fonts klasörünü açın.Burdan örneğin(beğendiğim) ''comic sans ms normal'' dosyasını hafıza kartındaki oluşturduğumuz fonts klasörünün içine dört kez atıyoruz tabi her seferinde isimlerini değiştirerek atacağız İLK DOSYAYA S60ZDIGI diğerlerine sırasıyla s60tsb,
s60ssb ve
s60snr şeklinde isim veriyoruz.Bu arada dosya uzantılarına dokunmayın sonu .ttf şeklinde olacak.Sonra telefonu PC den ayırın,telefonu kapatıp tekrar açın.Yeni fontunuz hayırlı olsun.(ben bir kaç tane denedim en güzeli comic sans normal ) SELAMETLE...:bye2:
Konu güzel, arkadaşımda güzel anlatmış,:oke::oke::oke::oke::oke::oke:

swatches

Üye
eyw kardesm cok süper oldu cok tsk .d

matlia

matlia

Üye
alp reis,çok teşekkürler ederim.nefis bi şey öğrendim sayende.

myhooo

Üye
arkadaslar ben yaptım oldu fakat tek mesela mesajlarda comıc sn oldu dıerınde tımes nev roman . yanı ben hepsını comıc yapabılır mıyım burayı anlıyamadım bı yardımcı olursanız sevınırım

[DeathstorM]

[DeathstorM]

Üye
Teşekkürler...Yararlı Bir KOnu

simaros

simaros

Üye
saol

benözgürümben

Üye
arkadaşlar ben birkaç tane font denedim hepside oldu. paylaşan arkadaşa çok teşekürler. siz değerli arkadşaların sayesinde nokia 5800' tam anlamıyla kullanabiliyorum...

oflu001

oflu001

Üye
ben tlf almadım eğer bu işlem sayesinde yazı tipi büyüyormu gözüm fazla görmüyor lütfen cevap yazarmısınız şimdiden teşekkürler.

kezbannnnn

Üye
ben tlf almadım eğer bu işlem sayesinde yazı tipi büyüyormu gözüm fazla görmüyor lütfen cevap yazarmısınız şimdiden teşekkürler.

yazi buyutmeniz için buna gerek yok msjlarda seçeneklerden yazı boyutu büyüyebilir:oke:

--------------- Ekleme ---------------

ben rastgele denedim oldu ama burdkaı anlatım gbı yapmadım comıc oldu başka fonts a nasıl gecebilirim ??

SilentOne

SilentOne

Üye
yok bn şade paylaşım için saolhsen daha sıkılmadım ama yien

Üstat

Üye
hafıza kartında olmuyor telefon hafızasında yapsak bu işlemi olur mu?

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Bu konuya bi nokta koymak istedim .
Baştan sona tekrar anlatıyorum eğer anlatımımı harfi harfine yaparsanız sorun olmayacaktır .
İlk önce
C:\Windows\Fonts
giriyoruz
İstediğimiz font dosyasını kopyalıyoruz . Masaüstünde bi klasör açıp adını Fonts yapıyoruz . İçine girip kopyaladığımız font ' u yapıştırıyoruz . Yapıştırdığımızda tekrar ordan kopyalıyoruz ve klasör içine 3 defa yapıştır yapıyoruz ctrl+v yoluyla yapın . Böylece 4 tane olmuş oluyor biri ilk kopyaladığımız diğerleri onun kopyaları . İsimlerini
s60snr
s60ssb
s60tsb
S60ZDIGI
.ttf EKLEMEYİN dosya adına . Aynen yazdığımı yazın . Olmazsa tekrar dener .ttf eklersiniz .
diye değiştiriyoruz .
Telefonu bilgisayara Depolama modunda bağlıyoruz .
Masaüstünde oluşturmuş olduğumuz Fonts isimli klasörü kopyalıyoruz . Bilgisayarımdan telefonumuza giriyoruz . Orda resource diye bi klasör olması gerek . Bazen olmuyor . Eğer yoksa kendiniz resource diye bir klasör oluşturun . Ve kopyaladığımız Fonts klasörünü resource içerisine yapıştırıyoruz . Son olarak usb kablomuzu çekip telefonu kapatıp açıyoruz ve değişikliği görüyoruz . Böylece yapamayan kalmaz umarım .

sheytan01

Üye
walla yaptım on numara çalışıyor yapanların emeğine sağlık çokk teşekkür ederim walla sıkılmıştım kendi yazısından iii oldu bu istediğimi yapabiliyorum .....lütfen emeğe saygı gösterelim arkadaşlar...:oke:

fenomen's

Üye
ben beceremedim arkadaşlar yardımcı olur musun. word dosyası olarak mı kaydedecğim fonts klasörünün içerisine

Rich4arD

Rich4arD

Üye
ben beceremedim arkadaşlar yardımcı olur musun. word dosyası olarak mı kaydedecğim fonts klasörünün içerisine
Bu kadar ayrıntılı anlatmama rağmen vede açıklayıcı olmama rağmen hala yapamıyorsanız pes doğrusu . bi iki yorum üstte yazdıklarımı oku istersen .

evolancer

Üye
teşekkürler başkan windows comic fonts yaptım iyi oldu milletin yaptığı temalara gerek kalmadı

ca_sus

Üye
evet kardeş sağolasın süper oldu comic seans kullanıyorum peki bunu kaldırmak istediğimiz zaman slip telefonu yenidenmi başlatacaz kardeş o açıdanda bilgi verirsen sevinirim

mertbjk41

mertbjk41

Üye
dostum emeğine sağlık.çok teşekkürler süper bi program.uzun zamandır aradığım programdı..: oke:

isthacker7

isthacker7

Üye
tşk. birader çok iyi oldu walla ;))

Üst Alt