komodoks
Üye
arkadaşlar ben şimdi denedim oldu ve sizde şundan dolayı görünmüyo olabilr. telefonunuzu bilgisayara depolama şeklinde bağlayın pc suit ile değil ve bilgisayarınızdan gizli dosyaları göster diyin.mutlaka çıkacaktır.ayrıca font nedir diyen arkadaşlar olmuş :C:\Windows\Fonts bu kısayolda bilgisayarınıza yüklü olan yazı türleri mevcut.mesala ben msn de genellikle candara adlı fontu kullanıyorum.zaten font dosyası 4 adet atılıyo ve siz sadece isimlerini değiştireceksiniz.bukadar.açıp kapattığınızda telefonunuzdaki yazılar değişiyor.saygılar.ya arkadaşlar benm 5800 da resource diye bi klasör yok... Lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler
--------------- Ekleme ---------------
program değil arkadaşım tamamen manuel ve sağlıklı.yazılanları okursan yapabilirsin inan.paylaşım için teşekkür etmeyi unutmuşum.güzel paylaşım teşekkürler.aga bi yardım ederseniz sevinirim.comic sans bi türlü yapamıorum telefonuma.5800 ama şu program nasıl indirilir ?
--------------- Ekleme ---------------
C:\Windows\Fonts bilgisayarında bu kısayolda font yani yazı dosyaları var.bunlardan istediğini seç ve bilgisayarına depolama şeklinde bağladığın telefonunun hafıza kartının içinde resource (yazılışı yanlış olabilir kusura bakmayın) dosyası görünecek.bu dosyanın içine Font adlı dosya açacaksın ve bunun içine o bilgisayarındaki beğendiğin font dosyasını yapıştıracaksın.zaten attığında font ile 4 adet dosya kopyalanacak. isimlerini verilenler ile sırayla değiştireceksin.en son bilgisayarından telefon bağlantını kesip telefonunu aç kapat bu kadar yazılarının değiştiğini göreceksin.saygılar.arkdaşım font dosyası derken neyi kasdediyorsun anlamadım fonts adlı bi klasör olşturdum ama daha sonra neyi nasıl yapacağımı anlamadım yardımcı olursan sevinirim.

nasıl değişicek bu ?