5800 için font değiştirme(programsız)

Sponsorlu Bağlantılar

komodoks

Üye
ya arkadaşlar benm 5800 da resource diye bi klasör yok... Lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler
arkadaşlar ben şimdi denedim oldu ve sizde şundan dolayı görünmüyo olabilr. telefonunuzu bilgisayara depolama şeklinde bağlayın pc suit ile değil ve bilgisayarınızdan gizli dosyaları göster diyin.mutlaka çıkacaktır.ayrıca font nedir diyen arkadaşlar olmuş :C:\Windows\Fonts bu kısayolda bilgisayarınıza yüklü olan yazı türleri mevcut.mesala ben msn de genellikle candara adlı fontu kullanıyorum.zaten font dosyası 4 adet atılıyo ve siz sadece isimlerini değiştireceksiniz.bukadar.açıp kapattığınızda telefonunuzdaki yazılar değişiyor.saygılar.

--------------- Ekleme ---------------

aga bi yardım ederseniz sevinirim.comic sans bi türlü yapamıorum telefonuma.5800 ama şu program nasıl indirilir ?
program değil arkadaşım tamamen manuel ve sağlıklı.yazılanları okursan yapabilirsin inan.paylaşım için teşekkür etmeyi unutmuşum.güzel paylaşım teşekkürler.

arkdaşım font dosyası derken neyi kasdediyorsun anlamadım fonts adlı bi klasör olşturdum ama daha sonra neyi nasıl yapacağımı anlamadım yardımcı olursan sevinirim.
C:\Windows\Fonts bilgisayarında bu kısayolda font yani yazı dosyaları var.bunlardan istediğini seç ve bilgisayarına depolama şeklinde bağladığın telefonunun hafıza kartının içinde resource (yazılışı yanlış olabilir kusura bakmayın) dosyası görünecek.bu dosyanın içine Font adlı dosya açacaksın ve bunun içine o bilgisayarındaki beğendiğin font dosyasını yapıştıracaksın.zaten attığında font ile 4 adet dosya kopyalanacak. isimlerini verilenler ile sırayla değiştireceksin.en son bilgisayarından telefon bağlantını kesip telefonunu aç kapat bu kadar yazılarının değiştiğini göreceksin.saygılar.

mıdıp

Üye
süper oldu.eline sağlık :naughty:

SilentOne

SilentOne

Üye
wowww çalıştı :D

tolga_2861

Üye
dostum rest at derken teli açıp kapayıcakmıyıZ dediğini yaptm teli açtım kapadım olmadı

dostum emeğine sağlık helal olsun sana ben klasörün ismini yanlış yazmışım kusuruma bakma tekrar teşekkürler :D

cvitae

Üye
saol cabbar arkadaş

ayrilik_aci

ayrilik_aci

Üye
yazı boyutu da çok güzel kendisi de süper oldu yaa :D
Allah razı olsun...

mellihyurdemi

mellihyurdemi

Üye
hocam bi sorum olacak ben c'deki resorces klasörüne atmıştım önceden şimdi değiştirmek istiorum ama zaten kullanılıor dio? format atmadan nasıl değiştiririm bi yardım. bu arada tel hackli

sisss3

sisss3

Üye
süper oldu..

nejdet can

nejdet can

Üye
Harika bir paylaşım tek uygulamada istediğim fontu özellikle "Comic Sans MS" uyguladım süper oldu allah razı olsun kardeşim bu yolu bize öğrettiğiniz için

coyn

Üye
herkes uygulamış biz neden yapamadık yaaa :(

5ulh

5ulh

Üye
Türkçe karakter destekli (şçöüı) yazı fontları

bu arada o 4 ismini değiştiğimiz font un her bir fonksiyonu olmalı değilmi ?

hangi kısımları etkiliyor o 4 font?

Yani ben sonuçta operayı kullanırken açtığım sayfanın orijinal fontunun bozulmamasını istiyorum. Bunun için yapabileceğimiz bir şey var mı ?

ffarukk

Üye
4 yazı tipi denildiği gibi yaptım teli kapatıp açtığımda ilk olan uygulanmış oldu ama Türkçe karakterler gözükmediği için klasörden o fontu silip başka bir tane attım kapadım tekrar açtığımda eski kullandığım hala seçili haldeydi :s nasıl değişicek bu ?

ölbit

Üye
harbi ben yapmadım ya :S yardımcı olun :D

sayhan125

Üye
kardeşim cok süper oldu ya telefona ayrı bı hava geldı walla cok tesekkur ederım emegınıze saglık...

jjjohanson

jjjohanson

Üye
eyvallah programsız böylece çalışması çok güzel olmuş ;)

serhat_002

serhat_002

Üye
çok güzel oluyo süper bi panlaşım

Ö_M_E_R

Ö_M_E_R

Üye
teşekkürler

1947

Üye
iyi

AlpReis