N8 lerimizin yazı şeklini görünümünü zevkimize göre değiştiriyoruz klasik nokia fontunu bile nokia firması bıraktığına göre bizler biraz daha ileri gidiyoruarkadaşlar nedir bu olay acabilirmisiniz braz ??

vermiş olduğun el yazısı sitili hoş ama onun daha sade hali olsa güzel olacak zaten samsung dediğimde öyle bir şey bana tam el yazısı çok birbirine girmiş gibi geliyor el yazısı tarzı italik ve daha ziyade elle yazılımış gibi olsun yeterlidir.burda önemli olan sistemi bozabilcek herhangi bi program kullanmamız direk smybian^3 özelliginden faydanalıp font klsörü altına atılan fontları telefonun tanıması bence muhteşem bi özellik gerçkten insan sıkılıyor belli bi süre değişiklik herzman iyidir =)) vala samsung hiç kullanmadım fontunuda bilmiorum ama bu gönderdiklerimi dene inan samsgungu aramazsın bile canlı hali resmlerdekinden çok daha hoş duruyor Xd

çok çok teşekkür ederim.. emeğine sağlıkLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızistediğin font bu sanırsam =) rica ederim ne demek =) ,evet türkçe font olması gerekiyo yoksa türkçe harfler çıkmıyor
)fontu yükledikten sonra bubles ve ekran koruyucu çalışmadı,ekran ve ışığı sürekli açık vaziyette.oyüzden font klasörü silmek zorunda kaldım...acba font güncellemesini yapmadığım ve kendim oluşturduğum için mi ?
resources klasörü içinde Fonts adında açtın dimi dosya ?