Nokia N8'e güncellenen nokia pure fontunu yükleme içerde ..

Sponsorlu Bağlantılar

pollux

Üye
arkadaşlar nedir bu olay acabilirmisiniz braz ??

sulkoc

Üye
arkadaşlar nedir bu olay acabilirmisiniz braz ??
N8 lerimizin yazı şeklini görünümünü zevkimize göre değiştiriyoruz klasik nokia fontunu bile nokia firması bıraktığına göre bizler biraz daha ileri gidiyoru :)

----------Eklendi @ 12:52:19 ---------- Yazıldı @ 12:51:13 ----------

yine yazayım bana samsung yazı fontunun ismini verebilecek varmı acaba?

SilentOne

SilentOne

Üye
hakketen yazı tipi hoşmuşş

uçanlaz

Üye
    Konu Sahibi
burda önemli olan sistemi bozabilcek herhangi bi program kullanmamız direk smybian^3 özelliginden faydanalıp font klsörü altına atılan fontları telefonun tanıması bence muhteşem bi özellik gerçkten insan sıkılıyor belli bi süre değişiklik herzman iyidir =)) vala samsung hiç kullanmadım fontunuda bilmiorum ama bu gönderdiklerimi dene inan samsgungu aramazsın bile canlı hali resmlerdekinden çok daha hoş duruyor Xd

sulkoc

Üye
burda önemli olan sistemi bozabilcek herhangi bi program kullanmamız direk smybian^3 özelliginden faydanalıp font klsörü altına atılan fontları telefonun tanıması bence muhteşem bi özellik gerçkten insan sıkılıyor belli bi süre değişiklik herzman iyidir =)) vala samsung hiç kullanmadım fontunuda bilmiorum ama bu gönderdiklerimi dene inan samsgungu aramazsın bile canlı hali resmlerdekinden çok daha hoş duruyor Xd
vermiş olduğun el yazısı sitili hoş ama onun daha sade hali olsa güzel olacak zaten samsung dediğimde öyle bir şey bana tam el yazısı çok birbirine girmiş gibi geliyor el yazısı tarzı italik ve daha ziyade elle yazılımış gibi olsun yeterlidir.

uMTOku

Üye
Ya bana da o temayı ayarlar mısın? :D

----------Eklendi @ 15:37:19 ---------- Yazıldı @ 15:34:14 ----------

Ve de o fontun adını felan yazsan hotfile hep doluyo ya süre olarak :D

sh0ck

sh0ck

Üye
burada Konu açılmadan çok önceden fontu yüklemiştim, spb ve tema ile cix durdu. Nasıl olmuş sizce ? Menu n-desk. bu arada.. :)

uçanlaz

Üye
    Konu Sahibi
dostum font bu tema da ovi storeda var BLACK IND diye

----------Eklendi @ 16:10:17 ---------- Yazıldı @ 16:09:07 ----------

android olayı güzel durmuş =)

----------Eklendi @ 16:11:36 ---------- Yazıldı @ 16:10:17 ----------

FAFERS fontun orginal adı

• Beğen
Tepkiler: n000k

uMTOku

Üye
Son güncelleme yüklü değilse yapmayın tehlikeli bi kere yaptım tel bi daha açılmadı ve resource dosyann adı bazı tellerde böle olabilir depolama modu açık ovi suite kapalı olucak yoksa olmaz öle bi klasör yoksa oluşturun atın diğer N8'imde öle yaptım ama tehlikeli güncelleme olmayanlarda arkadaşlar riskli ve sonucu söyleyeyim oldu bu sefer :D :D

BOZO671

Üye
fontu yükledikten sonra bubles ve ekran koruyucu çalışmadı,ekran ve ışığı sürekli açık vaziyette.oyüzden font klasörü silmek zorunda kaldım...acba font güncellemesini yapmadığım ve kendim oluşturduğum için mi ?

n000k

n000k

Üye
istediğin font bu sanırsam =) rica ederim ne demek =) ,evet türkçe font olması gerekiyo yoksa türkçe harfler çıkmıyor
çok çok teşekkür ederim.. emeğine sağlık :))

BOZO671

Üye
konuyu hortlartma zamanı gelmiş çünkü ben hala soruma cevap alamadım.

uçanlaz

Üye
    Konu Sahibi
soru ne görmedim ?

serkanbb06

serkanbb06

Üye
fontu yükledikten sonra bubles ve ekran koruyucu çalışmadı,ekran ve ışığı sürekli açık vaziyette.oyüzden font klasörü silmek zorunda kaldım...acba font güncellemesini yapmadığım ve kendim oluşturduğum için mi ?

evet bubles ve ekran koruyucu calısmadı bende de sorun ne acaba ? Var mıdır bilen?

[alikan]

[alikan]

Üye
Kardeşşşşşşşşşşşşş paylaşım süper çok saol ellerine sağlık.
1 soru: Fontları nasıl değiştiriyoruz telefonun içindeki bi menüde yapma olayı var mı yoksa fonts un içindeki dosyayı mı silmek lazım.
Yeni fontları kurup telefondan aktif etme yada değiştirme olayı nasıl oluyor bir açıklarsan çok sevinirim. Ellerine SağLık...

uçanlaz

Üye
    Konu Sahibi
xplore falan denedim telefonun içinden değiştirme ama olmadı mecbur hafıza moduna alıp font klasörünün içindeki dosyaları değiştrmen yeterli oluyor sonra telefonu yeniden başlatıyosun =) her seferınde böle yapılması gerekiyo

BOZO671

Üye
işlemler doğrudur fakat bizdeki bu sorun nedendir acaba :hmmm

marsharun

marsharun

Üye
c6-01 kullanıyorum. fontu dedigin klasore attım reset attım tele bi degisiklik yok. acaba farklı bi klasörde olabilir mi bnim telde? bir bilginiz war mı?

uçanlaz

Üye
    Konu Sahibi
resources klasörü içinde Fonts adında açtın dimi dosya ?

Üst Alt