Cabbar arkadaşımız konuyu açıklamış sağolsun.fakat benim telefona font atma işlemini bilmeyen arkadaşlara yardımcı olmak babında bir iki açıklama paylaşmak istedim.YAPACAĞIMIZ İŞLEM ŞU:
ÖNCE telefonomuzu USB kablosu ile bilgisayara “Depolama” konumunda bağlayın.Daha sonra Bilgisayarım ---hafıza kartı--- resource klasörünü açın. Bu klasörün içinde “Fonts” adlı bir klasör oluşturun.Bu Fonts klasörünün içine dört adet font dosyası kopyalayacağız.Bunun için PC den bilgisayar--- Yerel disk(C)---Windows---Fonts klasörünü açın.Burdan örneğin(beğendiğim) ''comic sans ms normal'' dosyasını hafıza kartındaki oluşturduğumuz fonts klasörünün içine dört kez atıyoruz tabi her seferinde isimlerini değiştirerek atacağız İLK DOSYAYA S60ZDIGI diğerlerine sırasıyla s60tsb,
s60ssb ve
s60snr şeklinde isim veriyoruz.Bu arada dosya uzantılarına dokunmayın sonu .ttf şeklinde olacak.Sonra telefonu PC den ayırın,telefonu kapatıp tekrar açın.Yeni fontunuz hayırlı olsun.(ben bir kaç tane denedim en güzeli comic sans normal ) SELAMETLE...