5800 için font değiştirme(programsız)

Sponsorlu Bağlantılar

petrucci82

petrucci82

Üye
Nokia 5800 Xpress Music‘in klasik fontlarından sıkıldınız mı? Size tavsiyem onları değiştirmeniz. Sıkılmadıysanız bile denemenizi tavsiye ederim, biraz eğlenceli oluyor. İlk önce cihazı USB kablosu ile bilgisayara “Depolama Birimi” olarak bağlayın. Bunun yerine hafıza kartını çıkararak direk bilgisayara da takabilirsiniz. Daha sonra Bilgisayarım > M(hafıza kartınız) > resource yolunu izleyin. Bu klasörde “Fonts” adlı bir alt klasör oluşturun. Bu font klasörüne dört adet font dosyası kopyalayacağız. Tüm dosyaların içeriği aynı olacak fakat isimleri farklı. Klasörün içinde bulunacak olan font dosyalarının isimleri şöyle olmalı:
S60ZDIGI
s60tsb
s60ssb
s60snr
istediğiniz fontu kullanabilirsini pc nizdeki:oke:

nerden buluyorsunuz böle şeyleri süper yaaa.eline sağlık.telefonun havası değişti gerçi bazı karakterler bazı fontlarda uyumusuzluk yaşıor ama (i,Ş;Ğ) harflerinde....uyumlusunu bulunca süper oldu..^^boot antiqua^^ kullanıyorum tavsiye ederim

C@RPe_DieM5484

C@RPe_DieM5484

Üye
very thankssss bende böyle birşey arıyodum iyiki varsınız uşaklar :D

laguna78

laguna78

Üye
Hersey ıcın tessekur ederım cok sevındım boyle bı program sıtesı oldugundan dolayı

mraz

mraz

Üye
Cabbar arkadaşımız konuyu açıklamış sağolsun.fakat benim telefona font atma işlemini bilmeyen arkadaşlara yardımcı olmak babında bir iki açıklama paylaşmak istedim.YAPACAĞIMIZ İŞLEM ŞU:

ÖNCE telefonomuzu USB kablosu ile bilgisayara “Depolama” konumunda bağlayın.Daha sonra Bilgisayarım ---hafıza kartı--- resource klasörünü açın. Bu klasörün içinde “Fonts” adlı bir klasör oluşturun.Bu Fonts klasörünün içine dört adet font dosyası kopyalayacağız.Bunun için PC den bilgisayar--- Yerel disk(C)---Windows---Fonts klasörünü açın.Burdan örneğin(beğendiğim) ''comic sans ms normal'' dosyasını hafıza kartındaki oluşturduğumuz fonts klasörünün içine dört kez atıyoruz tabi her seferinde isimlerini değiştirerek atacağız İLK DOSYAYA S60ZDIGI diğerlerine sırasıyla s60tsb,
s60ssb ve
s60snr şeklinde isim veriyoruz.Bu arada dosya uzantılarına dokunmayın sonu .ttf şeklinde olacak.Sonra telefonu PC den ayırın,telefonu kapatıp tekrar açın.Yeni fontunuz hayırlı olsun.(ben bir kaç tane denedim en güzeli comic sans normal ) SELAMETLE...:bye2:

mitrax

Üye
Süper oldu valla çok teşekkürler.

bursacity

bursacity

Üye
işe yarıyor teşekkürler.

boramir1981

Üye
Klasör oluşturamıyorum "bu konumda klasör oluşturulamadı aygıt yanıt vermeyi durdurdu yada bağlantı kesildi" diye bir hata veriyor yardımcı olabilirmisiniz.

yufrii

Üye
kardes ellerıne saglık :) telde donma fln yapmaz dımı gercı yaptım suan bı sıkıntısı yok gbı duruo ama kafama takıldı sadece..

oLmecaRom

Üye
Comic Sans ms kullanıyorum..Çok quzeL oLdu Muhtesem..:D saqoLun sadece 3 kod qostermıor onlarıda zaten kmse kullanmaz..:D

gkhn321

Üye
simdi telefonu depolamaya aldim resource e ye girdim orda bi font klasoru olusturdum 4 tane de comic sans attim isimleri de degistirdim dediginiz gibi telefonu ayirdim pc den kapa ac yaptm telefonu gene aynı sorunum nedir yardimci olurmusunuz ?

mvs29

mvs29

Üye
Tesekkurler güzel oldu sıkıldıkca değiştirirz

sefenks

Üye
paylaşım için çok teşekkürler.

kucukkurbaga

Üye
paylaşım için teşekkürler. yazılar biraz küçüldü ama güzel oldu eski fonta dönmek istersek oluşturduğumuz dosyayı silmemiz yeterli olur değil mi?

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Kardeşim denedim ve çalıştı çok teşekkürler ;)

jkrsaw

Üye
aga bi yardım ederseniz sevinirim.comic sans bi türlü yapamıorum telefonuma.5800 ama şu program nasıl indirilir ?

CmiStanbuL

CmiStanbuL

Üye
E71 de oLuyormu Bu uyqulama ?

Edgy_54

Üye
arkdaşım font dosyası derken neyi kasdediyorsun anlamadım fonts adlı bi klasör olşturdum ama daha sonra neyi nasıl yapacağımı anlamadım yardımcı olursan sevinirim.

rbg12

rbg12

Üye
kardeşim denedim çalıştı ama mesaj yazarken yazılar kayık çıkyo

aliali1

Üye
bende resource diye bi klasör yok ki... Lütfen yardım

ByPotter

ByPotter

Üye
ya arkadaşlar benm 5800 da resource diye bi klasör yok... Lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler

Üst Alt