5800 için en iyi uygulama

Sponsorlu Bağlantılar

xxdama

xxdama

Üye
    Konu Sahibi
5800 için en iyi uygulama
arkadaşlar 5800 için en iyi uygulama hangisi? Fikirlerinizi yazarsanız ve link atarsanız sevinirim (H)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
oyle bir sey olmaz butun uygulamalarin islevleri farkli ayni degil ki islevleri eger bi kategori soylersen yardim edebiliriz

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
omerynd

omerynd

Üye
kesinlikle arkadaşa katılıyorum. Belirli bir kategori söylemelisin. Kimisi x_plorer kimisi office programı diyebilir

xxdama

xxdama

Üye
    Konu Sahibi
haklısınz . Kafam dalgındı . Unutmuşum. O zaman şöyle diyeyim. 5800 için en iyi harita hangisi. Ovi haritalarn yeni sürümü war ama iller felan gözükmüyo . Kırıkkaleden doğu tarafı gözükmüyo. En iyi haritaları soruyorum. :p

xxdama

xxdama

Üye
    Konu Sahibi
indirdim onu güzelde konumu bulmuyo. Başka varsa önerilerini,z bekliyorum

candost38tr

candost38tr

Üye
5800 kullanıyorum telefonun sadece fotograf cekımını sevmıyorum ıstedıgım netlıgı alamıyorum daha once n73 vardı onun kalıtesını tutmuyor dıger yonden bır telde olması gereken herseyı yukleyebılıyorum tabıkı ılk once telınızı haclemenız lazım kullandıgım prolara gelınce vazgecemedıgım screen lock fx surumu,telı kablosuz modem olarak kullanmak ıcın joıkospot,yazı seklını degıstırmek ıcın flıpfont,kaydırmalı menu ıcın ndesk,alarm ıcın spb tıme,sıstemde bulunan gereksız dosyaların ve kaldırdıgınız proların artıklarını temızlemek ıcın x clear,gorunmesını ıstemedıgınız uygulamalar ıcın advpholock,avi vıdeolar ızlemek ıcın ucplayer,sıstem dosyalarıyla ugrasab ılmek ıcın tabıkı vazgecılmez xplore veeee ev ekran temamız ıcın ıphone tsunamı sorusu olanlar kafası takılanlar [email protected] yardımcı olabılırım

anılbaran

anılbaran

Üye
en ıyı uygulama dıye bırsey yoktur herkesın tlelfona yukleyecegı uygulamalr farklıdır dostum :oke:

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
navigasyon programı olarak kesinlikle garmin haritası ayrıntılı türkçe seslendirme vs harika bişi kurulumu biraz başını ağrıtır aslında kolay ama zor gelebilir ilk bakışta, sadece ilk bağlantıda bekletip diğerlerinde anında bağlanıyo tavsiye ederim

xxdama

xxdama

Üye
    Konu Sahibi
iphone tsunami temasını ind.rmem için link atarmısın??????

----------Eklendi @ 19:27:26 ---------- Yazıldı @ 19:26:31 ----------

bu arada ben herşeyi yaptım ama bi türlü teli hackleyemedim. Yardımcı olurmusun acaba???

----------Eklendi @ 19:34:19 ---------- Yazıldı @ 19:27:26 ----------

alpwar24 arkadaşım. Eğer dediğin haritanın linki warsa atarmısın:)

anılbaran

anılbaran

Üye
tel hacklememk istiosanız bana ulasa bılırsınz

xxdama

xxdama

Üye
    Konu Sahibi
alpwar24 arkadaşım. Eğer dediğin haritanın linki warsa atarmısın:)

----------Eklendi @ 19:44:18 ---------- Yazıldı @ 19:42:57 ----------

anılbaran arkadaşım. Sana nası ulaşabilirim?

anılbaran

anılbaran

Üye
özel mesaj a t

NAKRİB

Üye
...

xxdama

xxdama

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar forumdaki tüm hackleri denedim. Ama olmadı. Yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim...

--
Via MebApp.com

anılbaran

anılbaran

Üye
arkadaşlar forumdaki tüm hackleri denedim. Ama olmadı. Yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim...

--
Via MebApp.com

bu konuda 2 tane hack yontemı var http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-yazilim-destek/yeni-tum-symbian-cilar-sertifika-derdine-son-direk-hack-eylul-2011-a-547695.html

xxdama

xxdama

Üye
    Konu Sahibi
bütün herşeyi denedim. Ama olmadı. Bi yerde hatada yapmıyomki. Lanet olsun bi telefonu hackleyemedim. Ne beceriksiz biriymişim meğer..

--
Via MebApp.com

----------Eklendi @ 21:12:28 ---------- Yazıldı @ 21:06:53 ----------

bütün herşeyi denedim. Ama olmadı. Bi yerde hatada yapmıyomki. Lanet olsun bi telefonu hackleyemedim. Ne beceriksiz biriymişim meğer..

--
Via MebApp.com

----------Eklendi @ 21:12:57 ---------- Yazıldı @ 21:12:28 ----------

--
Via MebApp.com

Üst Alt