USB Bellekte uygulama açılabilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Mehmet Zurna dürüm

Üye
    Konu Sahibi
USB Bellekte uygulama açılabilir mi?
Merhaba bir uygulama veya oyun indireceğim ve bu oyunu kurarken kuruluk bölgesini USB bellek olarak seçip USB belleğe kurdum o oyunu, uygulamayı açabilme ihtimalim var mı ve eğer açılırsa USB bellekte mi çalışır bu uygulama ve eğer diyelim ki bu uygulama virüslü USB bellek mi etkilenir yoksa bilgisayar mı?

Not: USB bellekte oyun oynamak, uygulama açmak için USB belleğin okuma yazma hızının iyi olması gerektiğinin farkındayım aşağıya uyarı yazmanıza gerek yok.

Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye
Merhaba bir uygulama veya oyun indireceğim ve bu oyunu kurarken kuruluk bölgesini USB bellek olarak seçip USB belleğe kurdum o oyunu, uygulamayı açabilme ihtimalim var mı ve eğer açılırsa USB bellekte mi çalışır bu uygulama ve eğer diyelim ki bu uygulama virüslü USB bellek mi etkilenir yoksa bilgisayar mı?

Not: USB bellekte oyun oynamak, uygulama açmak için USB belleğin okuma yazma hızının iyi olması gerektiğinin farkındayım aşağıya uyarı yazmanıza gerek yok.
uygulama ram üzerine açılabiliyor ya da eskiyse çalışıyor. Eğer virüs bulaşırsa usb'a pc de zarar görür, yazma hızı fasa fiso ben dvd üzerinden Debian kullanıyorum baya da çalışıyor.

Bu arada mümkünse yapmayın. Orada bu yaptığınız suç biliyorum ayrıca orada buradaki kadar bilgi adam da yok. Duvara sıkmış oluyorsunuz. Konularınıza cevap verenler kazan büyük sallıyor genelde.

Son düzenleme:

Mehmet Zurna dürüm

Üye
    Konu Sahibi
uygulama ram üzerine açılabiliyor ya da eskiyse çalışıyor. Eğer virüs bulaşırsa usb'a pc de zarar görür, yazma hızı fasa fiso ben dvd üzerinden Debian kullanıyorum baya da çalışıyor.

Bu arada mümkünse yapmayın. Orada bu yaptığınız suç biliyorum ayrıca orada buradaki kadar bilgi adam da yok. Duvara sıkmış oluyorsunuz. Konularınıza cevap verenler kazan büyük sallıyor genelde.
Haydaaaa patlattın bizi dobra sen nerden buldun
Mesaj birleştirildi:

Ya aslında zaten hem sohbet muhabbet olsun diye hemde farklı insanların fikirlerini dinlemek için açıyorum herkes bize farklı farklı şeyler katıyor

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu
Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye
Haydaaaa patlattın bizi gonyalı sen nerden buldun
Mesaj birleştirildi:

Ya aslında zaten hem sohbet muhabbet olsun diye hemde farklı insanların fikirlerini dinlemek için açıyorum herkes bize farklı farklı şeyler katıyor
Seni takipteyim dikkat et, maxiye salladığın an ipini çekerim ona göre (h)
Ayrıca ben gonyalı değilim dobrayım

• Beğen
  • Kahkaha
Tepkiler: Silinen Üye 2625978 ve Mehmet Zurna dürüm
PALA.

PALA.

Üye
  • Şaşırdım
  • Kahkaha
  • Cool
Tepkiler: Silinen Üye 2625978, Mehmet Zurna dürüm ve Dobraokuyucu
Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye
Benim yanımda bu ne cüret lan, dürümcüyü yedirmem (h)
Dürümleri yemeden şuradan suraya gitmem lan (h)
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Gonyalı kaportayı değiştirsede, Konyanın hakkını veremez. İskender yada Suriyeli falan olur ancak 🦃 :coold:
Geç kaldın ihtiyar yedik durumleri

Mehmet Zurna dürüm

Üye
    Konu Sahibi

Gonyalı kaportayı değiştirsede, Konyanın hakkını veremez. İskender yada Suriyeli falan olur ancak 🦃 :coold:
Dağılın lannnnn 🔥🔥🔥
Geldi baba

• Beğen
PALA.

PALA.

Üye
Geç kaldın ihtiyar yedik durumleri
Hakkımı kimseye yedirtmem lan (h) Forumda hindi çok 🦃

Dağılın lannnnn 🔥🔥🔥
Geldi baba
Maxicepe özel, klarnet hindi dürüm 🦃
Buradakiler başka türlü doymaz.

Türk sinema tarihinin en havalı raconu bu olabilir. Tabi palaya bundan azı yakışmazdı.
Türk tarihinde yeri başkadır :pro2:

• Beğen
  • Cool
Tepkiler: Silinen Üye 2625978 ve Dobraokuyucu
Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye

Bana hindisin mi diyorsun. Ciddi olamazsın.

Mehmet Zurna dürüm

Üye
    Konu Sahibi

AHMET CEM ERSEVER🫡

• Cool
Silinen Üye 2625978

Silinen Üye 2625978

Kapalı Hesap

Ben kısa bi ara verir vermez ne de çok atıp tutmuşsunuz arkamdan

Üst Alt