5800 için bedava vodafone messenger... By_Aryscat

Sponsorlu Bağlantılar

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
Program açıldıysa virtual ky le yazacaksın ışte.

tnddd2c

Üye
yazma yeri yok ve virtual keyboard da _ yi buLamadm. Yeniyim Bu qonuLarda

--------------- Ekleme ---------------

yazdqn yern caps ini alp koyablrmsn

hoyrat15

Üye
bılader WFvirtualKeyboard_0.9.4.mod bunun sertıfıka olayını biran çozsek çok gzl olcak sabırsızlanıorm ??????

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
Opda dan sertifika al. Sitede nasıl yapacağın anlatıldı... Bilader

inanilmaz

Üye
program çok ii eline emeğine sağlık da ben bişi daha sorcam sanki telefon seninse eğer red alert oyununu gordum onu nerden bulabilrim :D

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
program çok ii eline emeğine sağlık da ben bişi daha sorcam sanki telefon seninse eğer red alert oyununu gordum onu nerden bulabilrim :D

Evet. Telefon benim. Benim paylaştığım konulara bak. Orada var. Ben koydum siteye.

tnddd2c

Üye
biLader bRaz Banada yRdmcı oLsan? nereye yazıcaz ya virtual keyboard açtım sonra minimize dedim sonra vodafone Live Messenger açtm sonra virtual keyboardı açtım ama e-mail ve password yazıcak yeri buLamadm

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
Açtıktan sonra virtual ky i tekrar üste getir. Sağ üstteki seçim tuşuna bas. Vodafone live ayarları ile bağlan.

futbol123

futbol123

Üye
saolasın

snszcnnt

Üye
vırtual dosyası sertıfıka istyor ne yapmayılım tesekkurler

SessizCrew

SessizCrew

Üye
Merhaba ben telefonu alalı 2 Gün oluyor yükelmeywe Çalıştıgım'da Sertifa İstiyor NE yapmalıyım ?

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba ben telefonu alalı 2 Gün oluyor yükelmeywe Çalıştıgım'da Sertifa İstiyor NE yapmalıyım ?

Telefonu hac k le yada programı sertifikalandır. Sitede ara nasıl yapıldığını bulursun

duslemselboyut

Üye
5800 için virtual inde hata var diyor sertifika hatası ? ne yapabilirz acaba

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
5800 için virtual inde hata var diyor sertifika hatası ? ne yapabilirz acaba

Doğrudur. O zaman komple hac k lemek lazım... 5800 Yeni versiyon hack yöntemi ilgili bölümde anlatıldı. V40 öncesi için zaten hac k yapmayı bilmeyen kalmadı

gece1586

Üye
mrb benim telefon 5800 sis dosyasına sertifika hatası diyo napacam digerini yükledi desadece bu kaldı bi el atarsnız süper olacak

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
telefonu hacklemen gerekiyor..

daraske

Üye
virtual.sis yüklerken "Sertifika Hatası" Alıyorum çözümü nedir ?

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
virtual.sis yüklerken "Sertifika Hatası" Alıyorum çözümü nedir ?

V40 a yukseltmediysen telefonu hackle. Yükselttiysen başlığa yeni Virtuak Keyboard lar koydum. Onları sertifikalandırıp kur.

daraske

Üye
tamam çözüm telefonu hacklemek ama o nasıl olucak sabit bir konu açarmısınız
5800 XM Telefonları Nasıl Hacklenir? [Sabit Konu Lütfen]

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
Eski sürümün nasıl hackleneceği sitede anlatıldı. Yeni sürüm yani v40 henüz tam hacklenmedi. Sitede anlatılan bazı yöntemler var ama uğraştırıyor ve riskli. En sağlamı şimdilik sertifika almak. O da sitede anlatıldı.

Üst Alt