karta da atv60 güncelledim hard format attım ama temalara girmiyor!!!!!!!!!!
navifirmden mi indirip kurdun v60 ı ?v60 güncelledim hard format attım ama temalara girmiyor!!!!!!!!!!
arkadaşlar telefon güncelleştirmeyi görmüyor neden olabilir
Ben de hepsini denedim olmuyor bokia spftware updaterda zaten v60 gözükmüyordu v52yi yeniden yükledim 3 kez yine gözükmeyince tcell 10mb alıp telefondna denedim güncel diyor v52 hacksiz şuan. nokia pc suite ve updater vardı şimdi oviyi yüklüyorum. Hard soft geri yükleme hepsini bir çok kez yaptım.
telefon tarihini doğru yaptım olmadı 2012 felan yapınca zaten bağlantı hatası veriyor.
olmassa jaf ile flashla.2012 nıye yapıyonolmassa jaf ile flashla.
onlarla ugrasmaya gerek yoknavifirm den ındır kur![]()
daha önce başka konuya yazmıştım denedim ordada v52 dosyası istedi benden v60 istemedi onu değiştiremedim.:
Merhaba,
dün geceden beri 5800'a v60 sürümünü yüklemeye çalışıyorum. ÖncelikleLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızile sonrada ovi suit ile bir kaç kez temiz v52 yükleyip aradada telefona ve hafıza kartına format atıp yüklemeyi denedim olmadı. forumdaki bulabildiğim her konuyu okudum. Telefondna OTA ile atılbildiği yazıordu. ! günlük int paketi aldım ama telefondan güncellemeye çalışıncada v52 günceldiyor v60ı göstermiyor. nokia forumuna da yazdım yardımcı olan çıkmadı. jaf phoenix progtamalrıda indirilen dosyaları atıldığı bölümde v52 olanları arıyorlar onlardada v60 göstermiyor. Saatlerdir uğraşıyorum sinir oldum bunun bir çözümü yok mu?
Ürün kodları telefonun arkdasında, pili çıkardığınızda görürsünüz. Ona göre indirin.