5800 ı v60 a gunceleyemeyenler okusun - ovı suit maceresı

Sponsorlu Bağlantılar

talhaz

Üye
v60 güncelledim hard format attım ama temalara girmiyor!!!!!!!!!!

flexy20

Üye
arkadaşlar telefon güncelleştirmeyi görmüyor neden olabilir

king7755

king7755

Üye
dediklerini aynen yaptım ama hala güncelleme yok diyor hard format atıyım mı? :D

juba08

Üye
Ben de hepsini denedim olmuyor bokia spftware updaterda zaten v60 gözükmüyordu v52yi yeniden yükledim 3 kez yine gözükmeyince tcell 10mb alıp telefondna denedim güncel diyor v52 hacksiz şuan. nokia pc suite ve updater vardı şimdi oviyi yüklüyorum. Hard soft geri yükleme hepsini bir çok kez yaptım.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Ben de hepsini denedim olmuyor bokia spftware updaterda zaten v60 gözükmüyordu v52yi yeniden yükledim 3 kez yine gözükmeyince tcell 10mb alıp telefondna denedim güncel diyor v52 hacksiz şuan. nokia pc suite ve updater vardı şimdi oviyi yüklüyorum. Hard soft geri yükleme hepsini bir çok kez yaptım.

v52 yi ovı suıt ile yukledikten sonra telefonun tarihini saatini ayarla ve telefon üzerinden guncellemeyi kontrol et de

juba08

Üye
telefon tarihini doğru yaptım olmadı 2012 felan yapınca zaten bağlantı hatası veriyor.

*-king-*

*-king-*

Üye
onlarla ugrasmaya gerek yoknavifirm den ındır kur :oke:

juba08

Üye
2012 nıye yapıyon :) olmassa jaf ile flashla.

onlarla ugrasmaya gerek yoknavifirm den ındır kur :oke:

daha önce başka konuya yazmıştım denedim ordada v52 dosyası istedi benden v60 istemedi onu değiştiremedim.:

Merhaba,

dün geceden beri 5800'a v60 sürümünü yüklemeye çalışıyorum. Öncelikle ile sonrada ovi suit ile bir kaç kez temiz v52 yükleyip aradada telefona ve hafıza kartına format atıp yüklemeyi denedim olmadı. forumdaki bulabildiğim her konuyu okudum. Telefondna OTA ile atılbildiği yazıordu. ! günlük int paketi aldım ama telefondan güncellemeye çalışıncada v52 günceldiyor v60ı göstermiyor. nokia forumuna da yazdım yardımcı olan çıkmadı. jaf phoenix progtamalrıda indirilen dosyaları atıldığı bölümde v52 olanları arıyorlar onlardada v60 göstermiyor. Saatlerdir uğraşıyorum sinir oldum bunun bir çözümü yok mu?

*-king-*

*-king-*

Üye
daha önce başka konuya yazmıştım denedim ordada v52 dosyası istedi benden v60 istemedi onu değiştiremedim.:

Merhaba,

dün geceden beri 5800'a v60 sürümünü yüklemeye çalışıyorum. Öncelikle ile sonrada ovi suit ile bir kaç kez temiz v52 yükleyip aradada telefona ve hafıza kartına format atıp yüklemeyi denedim olmadı. forumdaki bulabildiğim her konuyu okudum. Telefondna OTA ile atılbildiği yazıordu. ! günlük int paketi aldım ama telefondan güncellemeye çalışıncada v52 günceldiyor v60ı göstermiyor. nokia forumuna da yazdım yardımcı olan çıkmadı. jaf phoenix progtamalrıda indirilen dosyaları atıldığı bölümde v52 olanları arıyorlar onlardada v60 göstermiyor. Saatlerdir uğraşıyorum sinir oldum bunun bir çözümü yok mu?

sen navifirm den indirdin mi v60 dosyalarıni

juba08

Üye
indirdim fakat en son denemede gerekli klasöre atmadım ama seçme yerinde v60 hiç yok oraya gelene kadar v52ler var hep Phoenix de zaten versiyonu değiştirme yoktu orda otomatik v52 yazıyodu. nokia forumda ülkeye telefona göre değişir zaman diyor mecbur hackli yüklemem lazım artık.

ibokara

Üye
navifirm den telefonun product kodunu nemesis programı ile 0559373 olarak değiştirdim. ovi suit v60 güncellemesini gördü, ve yükledi hiç bir sorun yok.

• Beğen
Tepkiler: juba08

juba08

Üye
sağol bende deneyeceğim renge göre yada başka birşeye göre farklı kod gerekir mi? benimki mavi bende mi aynı kodla değiştireyim.

AHMED...

AHMED...

Üye
Ürün kodları telefonun arkdasında, pili çıkardığınızda görürsünüz. Ona göre indirin.

Hacim navifrimde benim ürün koduma göre yazılım yok :-) ne yapmalıyım ovide de yazılım güncelle dediğim de v52 versiyonuna güncel diyor şaştım kaldım ya

AHMED...

AHMED...

Üye
CODE: 0579270 BLUE hacim yardımcı olursan sevinirim

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
valla benimde yok . Siteden şunu indirip flashladım mecbur

Üst Alt