5800 v60 yaptım, telefon bommmm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
<zxc

<zxc

Üye
5800 v60 yaptım, telefon bommmm
Herkeze selam kısa ve öz konuşcam

olay şundan ibarettir ben telefonu v60 a güncelledim sonra v6 v41 cfw kurdum sonra bilgisayara bağladığımda ovi suitte v60 güncelleme diyodu merak ettim nolcak diye yaptım 3 aşamaya geldi local mode a geçti restart olacak dedi telefon kapandı kapanış o kapanış napayım sevise mi vereyim hangi servise vereyim kadıköye oturuyorum istanbulda ve ayrıca kvk mıu genpamı hangisine vereyim yardımmmm lütfen

Kǔr Şâd

Üye
Telefona ölü yazılım atabilirsin, böylelikle ( çoğunlukla ) v52 olacak. Onu güncelleyerek v60 yap ve CFW Kurduktan sonra birdaha Yükseltme yapma. Ölü yazılımı bölümü araştırarak bulabilirsin.

anılbaran

anılbaran

Üye
tekrar cfw atmayı dene

Kǔr Şâd

Üye
Bence tekrar atmayı denemesin, direk ölü yazılıma geçmelisin. CFW bir işe yaramaz bence, hele ki 5800

<zxc

<zxc

Üye
cfw denemiştim açmadan önce konuyu jarza taktım bişi olmadı açma tuşuna bastım olmadı hard format : olmadı ölü yazılım nası oluyo nerde var

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Forumda anlatımı var,phoenix ile rahatça yapabilirsin

<zxc

<zxc

Üye
arkdşlar tam ölü yazılım yapactım ki product code lazım oldu tlefonun pili açtım sonr ataktıgım da heme njarz oluyor yazısı geldi bi baktım navi sürümü yüklenmiş herleze teşekkürler yarın konu kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt