5800 gerçekten şarj süresi sonradan uzuyor mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

qpel

Üye
bende rekor denemesi yapacam da elimden düşürmüyorum ki bi türlü :ehebu arada benim şarjım iyi gidiyor yanlız enery profiler programını kullananlar varsa hemen başlangıçta ortalama kaç gösteriyor pil tüketimini bende 0.35 görünüyor sadece kıyaslamak için soruyorum

ertur

ertur

Üye
    Konu Sahibi
bende rekor denemesi yapacam da elimden düşürmüyorum ki bi türlü :ehebu arada benim şarjım iyi gidiyor yanlız enery profiler programını kullananlar varsa hemen başlangıçta ortalama kaç gösteriyor pil tüketimini bende 0.35 görünüyor sadece kıyaslamak için soruyorum
yükleyeyim benim telefona bakayım sonucu yazarım

ertur

ertur

Üye
    Konu Sahibi
pil tüketimi o.85 görünüyor ekean parlaklığını en aza getirince 0.35 oluyor.Sen parlaklığı en azda mı bu testi yaptı?Ya da benim tel harbiden çok şarj yiyiyor

qpel

Üye
öyle zaten bende de ekran parlaklığı en düşük konumda zaten o zaman bir problem yok

Dtn

Üye
Kapatıp açınca gerçekten çok yiyor şarjdan,bir çubuk çat diye gidiyor bazen iki. :box benim birbuçuk ay oldu alalı,iki gün dayanıyor müzik-mesaj-oyun olarak kullanıyorum,oyun o kadar fazla değil ama müzik dinliyorum baya bi.daha üç günü göremedim ama :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...