5800 gerçekten şarj süresi sonradan uzuyor mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ertur

ertur

Üye
    Konu Sahibi
5800 gerçekten şarj süresi sonradan uzuyor mu?
Arkdaşlar 1 hafta önce 5800xm red aldım.Versiyonunu v51'e güncelledim.Ama şarjı en fazla 1.5 2 gün gidiyor.Fazla kullamıyorum.kullananlar bir süre sonra şarjı daha fazla gitmeye başlıyor diyor.Gerçekten doğru mu?Lütfen bu telefonu kullananlar yadımcı olsunŞarjları ne kadar gidiyor?:hmmm

qpel

Üye
günde ortalama ne kadar kullanıyorsunuz onu da yazsaydınız karşılaştırma yapılırdı

simaros

simaros

Üye
Arkadaşım ilk kez şarj ettiğinde 12 saat sajda tutun mu?

ertur

ertur

Üye
    Konu Sahibi
günde 1.5 saat kullanıyorum ilk aldığımda 12 saat kapalı bir şekilde şajda tuttum

SilentOne

SilentOne

Üye
1 aydan sonra farkı görücen rekor kırıyom 5. güne giricem daha 4 diş ::D

ertur

ertur

Üye
    Konu Sahibi
silentone inşallah dediğin gibi olur yoksa bi sorun yok telefondan memnum.

deneyelim

Üye
Arkadaşım ilk kez şarj ettiğinde 12 saat sajda tutun mu?

Dostum kullanma kılavuzunda fabrika çıkışlı olduğu için bataryayı şarzda bekletmenize gerek yoktur yazıyo, ben direk taktım kullandım, çok kurcalıyorum bilgisayardan beter oldu hemde:D şarzı birgün gidiyor, birde bu forumda xpeed v 1.1 i yükledim 51.0.006 fw sini süper oldu telefonu 2 hafta oldu alalı ama sanki bir daha aldım telefon aldım, site süper ya emeğine sağlık herkesin

hub

Üye
Sonradan şarj süresi uzuyor dostum. İlk aldığımda 2 hafta boyunca sadece 1 gün gidiyordu. Fakat şimdi 4-5 günde bir takıyorum.

ertur

ertur

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlar için sağolun.

qpel

Üye
açıkcası ben sonradan uzadığına inanmıyorum bende hiç uzamadı çünkü günde 1.5 saat yazıp 2 gün kullanıyorum demişsiniz bana az gibi geldi çünkü ben 2 gün elimden hemen hemen hiç düşürmesem sürekli kurcalasam ancak bitiyor

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
internette felan çok takılıyorsan o bitiriyordur şarjını birde bataryalar ilk 3-4 şarjdan sonra kendini göstermeye başlar yani ilk 3-4 şarj düzgün yapılmalı ve o süredeki performansı pek önemli değil az gidebilir. Ama bundan sonra hala düşükse düşünmek lazım 5800 ların şarjı hakkaten iyi.

ertur

ertur

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bundan önce sıfır nokia 6300 almştım.ilk hafta şarzı 4 gün gitmişti.Acayipte kurcalamıştım onun için takıldım gerçi 5800 ekran o kadar ekrana biraz daha güç gider.ben nokianın kendi sitesinde 400 saat bekleme 35 saat müzik çalma yazıyo ondan takıldım belki ileride performansı artabilir

esperante

esperante

Üye
arkadaşlar bundan önce sıfır nokia 6300 almştım.ilk hafta şarzı 4 gün gitmişti.Acayipte kurcalamıştım onun için takıldım gerçi 5800 ekran o kadar ekrana biraz daha güç gider.ben nokianın kendi sitesinde 400 saat bekleme 35 saat müzik çalma yazıyo ondan takıldım belki ileride performansı artabilir

O rakamlara pek aldanma. Dinlemeye başla bakalım 35 saat'in ne kadarında bitiyor şarj :)

ertur

ertur

Üye
    Konu Sahibi
O rakamlara pek aldanma. Dinlemeye başla bakalım 35 saat'in ne kadarında bitiyor şarj :)
kardeş senin telin şarjı ne kadar gidiyor?gerçi kullanımdan kullanıma değişiyor senin tel 5800 ondan sordum

xCHIVALR0US

xCHIVALR0US

Üye
2 gün kullanıyorsun ama dertlisin. Ben yarım gün kullanıyorum.

ertur

ertur

Üye
    Konu Sahibi
xCHIVALR0US

xCHIVALR0US

Üye
Sabah aldım. Akşam geldim bitti. Bu süre içinde 1 saat internete girdim.

JayJayyy

Üye
tlfnu çok açıp kaparsan çabuk biter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...