5800 fotoğraf kalitem berbat yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tlgcn38

tlgcn38

Üye
    Konu Sahibi
5800 fotoğraf kalitem berbat yardım lütfen
dün aldığım 5800 ın fotoğraf kalitesinden hiç memnun değilim 2.0 mp kamerası olan benq siemensimin çektiği fotolar bunun yanında kat kat daha net duruyor.netlik ayarını yüksek yapıyorum kamerayı kapayıp açtığımda bidaha ayar istiyor. benim içinde en önemli şeylerden biride fotoğraftır. ne yapmalıyım bir ayar falan varmı bu telefonun kamerası böyle olamaz ya:nono::nono::nono:.

--------------- Ekleme ---------------

arka kapağı söktüm biraz netleşti de 2günlük telefonun arka kapağı yani çizik falanda değil silincek kadar geniş yüzeyde yok içten.dıştan sildim iyice. ayarlar olarak falan bi yardım edebilecek var mı arkadaşlar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
aynı sorun bendede var video çekimi güzel ama kamera açısından kötü :hmmm

tlgcn38

tlgcn38

Üye
    Konu Sahibi
programlık bi sorun değildirki zaten alalı 3gün oldu bugun. arka kapakta tek problem gözlük beziyle falan sildim etki etmedi sahte kapak vermiş olabilirlermi bana sahte kpak orj.den nasıl ayrılırki?

Progressivity

Progressivity

Üye
sahte kapakla alakası yok özellikle gece çekimlerinde net çekim yapmak çok zor bu telefonun kamera sıkıntısı burda ztn net çekim yapılamıyor çoğunlukla hemde otofokus olmasına rağmen.

tlgcn38

tlgcn38

Üye
    Konu Sahibi
gece falan değil gayet gün ışığı alan bir odada aynı yeri 2 defa çektim kapaklı ve kapaksız. aradaki fark inanılmaz ya

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Benim de foto kalitem berbat hele gece hiç çekim yapılmıyo :(

Lacrymosa

Üye
Işıklı ortamlarda iyi çeker 5800. Işıksız ortamlarda kötü. Netlik ayarı otomatik olarak Normal moda döner. Onu değiştirmenize gerek yok. Fotoğraf çözünürlüğü en yüksek seviyede olsun yeter.

volkangani

Üye
Telime kurdum.. ve kameramı çalıştırmıyor.. .s 5250 kullanıcısıyım.. 5800 ile aynı işletim sistemine sahip. s60v5 ama açmıyor :S

nalcam22

nalcam22

Üye
çin malımı çünkü 5800 makro kalitesi iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt