5800 değiştirirlermi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
baya1994

baya1994

Üye
    Konu Sahibi
5800 değiştirirlermi
Arkadaşlar ben 2 ay önce tel. Aldım bazı sorunlar oldu ama düzeltim ve şimdi sorunlar basladı
Maxicep.com - 5800 değiştirirlermi ? 1. Ekran sağ üstte açıklı (herkezde var)
2. Ekrana dokununca cıt cıt ses çıkıyor
3. şarz 1 günden az gidiyor
4. Arka kapak ısınıyor
5. Sensor gec cevap veriyor
6. Arka kapak cıt cıt ses çıkarıyor bastırınca
7. Ekran kararıp yeniden baslatıyor ama ara sıra oluyor her halde donuyor

nokia yı aradım konyada yetkili bayi varmış genpaymış pazartesi günü verecem
peki tel değiştirirlermi benim tel. Siyah bazı konularda iyi diyorlar en son çıkan partiymiş
tel sıfır değiştirirlermi arkadaşlar

crımınal

Üye
arkadaşım şöyle iki ihtimal var
1) Telefonuna yazılımları atarlar gerekli sorunları giderirler
2) Sorunları tespit ederler gerek görürlerse değiştiriler
ama büyük ihtimal sorunları giderirler ve sana geri gönderirler değişim olacağını sanmıyorum

ahenk

ahenk

Üye
Yazılım güncellemesi yapıp gonderirler enson yazılımda olsa dıger bahsettigin sorunlar hepsınde var aynı sorunlar dwvam ederse yine verirsin bir kac parca degişir yine yollarlar ancak bu arada tek seferde 30 iş günü süresini doldurusan mahkeme hakkın dogar ben 6 ay kullandım 1 adeg yenısıyle degiştirdim ama bu aradasen telden epey sogur ve birzada telsiz kalır ve bu neya bıktım moduna gırer alternatif tellere bakmaya baslarsın

iyi forumlar

orhaan48

orhaan48

Üye
Arkadaşlar ben 2 ay önce tel. Aldım bazı sorunlar oldu ama düzeltim ve şimdi sorunlar basladı
Maxicep.com - 5800 değiştirirlermi ? 1. Ekran sağ üstte açıklı (herkezde var)
4. Arka kapak ısınıyor
7. Ekran kararıp yeniden baslatıyor ama ara sıra oluyor her halde donuyor

nokia yı aradım konyada yetkili bayi varmış genpaymış pazartesi günü verecem
peki tel değiştirirlermi benim tel. Siyah bazı konularda iyi diyorlar en son çıkan partiymiş
tel sıfır değiştirirlermi arkadaşlar

arkadaşım servise gönder ve şunu da aklından çıkarma cihaz NOKIA yani piyasanın kralı bazı abuk subuk yorumlara bakma millet nokıa yaya acayip kin kusuyo bu birazda çekememezlikten yani nokıa en eski ve en yeni tüm cihazlarının arkasındadır bazı adsız firmalar gibi at çöpe olmaz yani

gemlikua96

gemlikua96

Üye
arkadaşım servise gönder ve şunu da aklından çıkarma cihaz NOKIA yani piyasanın kralı bazı abuk subuk yorumlara bakma millet nokıa yaya acayip kin kusuyo bu birazda çekememezlikten yani nokıa en eski ve en yeni tüm cihazlarının arkasındadır bazı adsız firmalar gibi at çöpe olmaz yani

çok güzel demissinde bu sorunlar (((( yani :: 1. Ekran sağ üstte açıklı (herkezde var)
4. Arka kapak ısınıyor
7. Ekran kararıp yeniden baslatıyor ama ara sıra oluyor her halde donuyor)))

aynılarıı çoğu telefonda var benim ki dahill nokia mademm arkasında telefonlarının hepsini toplatsın paralarını da iade etsin kaç gündürr uyku uyuyamıyorum bu sorunlardan dolayı..

baya1994

baya1994

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar pazartesi günü tel garantiye verdim bugün aldım 1 günde yaptılar şu an hepsi yapılmış ve tel hızlanmış sanki birde bende gps sorunu vardı uyduya zor bağlanıyordu ama şimdi oldu 5 sn buluyor evin içinde bile çekiyor birde sertifika programı yüklemişler hiçbir programda sertifika hatası vermiyor bence sizde gönderin yapsınlar
şimdi bana 800 tl verseler tl vermem hiç bir sorun yok

gemlikua96

gemlikua96

Üye
Arkadaşlar pazartesi günü tel garantiye verdim bugün aldım 1 günde yaptılar şu an hepsi yapılmış ve tel hızlanmış sanki birde bende gps sorunu vardı uyduya zor bağlanıyordu ama şimdi oldu 5 sn buluyor evin içinde bile çekiyor birde sertifika programı yüklemişler hiçbir programda sertifika hatası vermiyor bence sizde gönderin yapsınlar
şimdi bana 800 tl verseler tl vermem hiç bir sorun yok

ne diyorsunn çokk saoll içimi rahatlattın walla :D :D :D bir soru daha sorucam direk kvk ya mı götürdün

--------------- Ekleme ---------------

ne diyorsunn çokk saoll içimi rahatlattın walla :D :D :D bir soru daha sorucam direk kvk ya mı götürdün

bideee oo çizgilerr ekranda dolayı mıymış forumda ekranı değiştirdiler düzeldi diyoduu :D

padisah_58

padisah_58

Üye
vala arkadaşım benim de siyah 5800 var bluetooth arızalandı çoğu zaman açılmıyor. telefon dediğin gibi kapanıyor donuyor ekranda bi sıkıntı yok genpaya gönderdim yazılımı güüncelleşitirmişelr ki zaten güncel di:?? geri yollamşlar bana baktım tüm arızalar duruyordu bende nokıa ve genpayla konuştum bu gün tekrar yolladım bu seferde olmazsa yenisini isteyeceğim zaten....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...