nokia 5800 sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5800 sorun
slm arkadaslar nokıa 5800umun ekranı kırıldı orjınal ekran taktırdım fakat medya tuşuna bastıgımda hemen altında ekrana basınc yapıyormus gıbı beyaz temada sıyah nokta oluyo ve batarya 3saatte ful doluyor operamınıde duraksz gezıyorum bırde atom bebek acıyorum 6-7saat sonra batarya zayıf demeye başlıyor ve arka kapak ısınıyor normal mı bu sorunlar

---------- Eklendi @ 15:19:00 ---------- Yazıldı @ 15:17:53 ----------

allah rızası ıcın yardm

BaranASYA

BaranASYA

Üye
Normal Değil Tabiki En Iyisi Sen Bi Servise Götür Yada Yaptırdıgın adama götür söyle nasıl Yaptın sen de :D

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
    Konu Sahibi
servise yollamak ucretlımı? Kargoyla felan garantıde bttı

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Garanti bitti ise ücretli tamir ederler. Bende farklı sorunlar vardı garantiden board değiştirdiler. Sen yaptırdıgın yere git en azından bir şansını dene.

0yLesineBiri

0yLesineBiri

Üye
3 saatte batarya dolması şarj cihazından olabilir bazıları geç dolduruyor .
Atom bebek dediğin oyun bildiğim kadar online oynanan bir oyun 6 - 7 saat online kalmakta az değil batarya zayıf desin
Uzun süreli telefon kullanımlarında ısınması normaldir

Mrt045

Üye
Normal. Atom bebek flash içerik olduğu için acayip ram yiyor. Internette de geziyormuşsun duraksız daha ne olsun.

BaranASYA

BaranASYA

Üye
Şarj cihazınin açıklama kısmında İnput böyle olacak 100-240 V ~ 50 - 60 Hz / 175 Veya 180 mA En Hızlı En Iyi Performans Bu :D

burakfbz

Üye
Şarj cihazınin açıklama kısmında İnput böyle olacak 100-240 V ~ 50 - 60 Hz / 175 Veya 180 mA En Hızlı En Iyi Performans Bu :D
iyide önemli olan giriş değil çıkış voltajı. 5800 kutudan çıkan adaptörler 800m amper çıkışlı olur. Eski yeşil ekranli telefonlardan kalan çıkış voltajı 200 m amper olan adaptör ile 5800 şarj etmek 3 saat sürmesi normaldir. Pil zaten 1320m amper ;)

BaranASYA

BaranASYA

Üye
iyide önemli olan giriş değil çıkış voltajı. 5800 kutudan çıkan adaptörler 800m amper çıkışlı olur. Eski yeşil ekranli telefonlardan kalan çıkış voltajı 200 m amper olan adaptör ile 5800 şarj etmek 3 saat sürmesi normaldir. Pil zaten 1320m amper ;)

Ben Ne Dediğimi Biliyorum Kardeş Sen Merak Etme. ;) Zaten Girişi Böyle Olanların Çıkışı 840 mA Olur :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt